Wszędzie krążą ploty!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Wszystkie podane informacje na forum mają swoje źródła, jak nie lechsport.pl to sport.onet czy jakiś inny portal piłkarski. Myśle, że same kluby zainteresowane robią taki szum wokół swych piłkarzy, jaki w tym mają cel nie wiem... :? Ale rzeczywiście cośtakiego może bardzo zdenerwować :evil: i oby jak najmiej tego typu plotek 8)
- Nedved_fan
- Juventino
Za dużo tych plotek, ale tak jest praktycznie każdego sezonu. Mam nadzieje jednak, że niektóre z nich się sprawdzą, oprócz tej, ze Lippi odejdzie.
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- Batigol
- Juventino
Ploty plotami :? Mi wystarczy Mexes i Diego, ewentualnie jeszcze jeden obronca (Bonera lub Ferrari). Jednak ciesze sie jakbysmy pozyskali nowego prezesa na miejsce Moggiego
Ale tak na powaznie: nie wazne jakich zawodnikow sprowadzimy, wazne aby sie wpasowali do druzyny i wzmocnili zespol :!:
- Lypsky
- Juventino
Poraz kolejny powtarzam nie nawidze tych plot :evil: :evil: :evil: Takie rzeczy pisze sie w ''Zyciu na Goraco'' i ''Bravo Sport''.Co do zawodnikow 1.Lucio
2.Rosicky
3.Ferrari
4.Ibrahimovic
5.Mexes lub Bonera
Moze ich duzo i raczej tylu Moggi nie sciagnie ale chcialbym zobaczyc ich w bialo czarnych barwach
2.Rosicky
3.Ferrari
4.Ibrahimovic
5.Mexes lub Bonera
Moze ich duzo i raczej tylu Moggi nie sciagnie ale chcialbym zobaczyc ich w bialo czarnych barwach

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- booyak
- Juventino
Mi się wydaje że te plotki to jakby reklama piłkarzy... Agent Kapo podał że ten podpisał kontrakt z Juventusem i całą Europę obiegła informacje o tym że od następnego sezonu Kapo będzie wystepował z biało-czarnym trykocie... Tyle że sam Kapo zaprzecza jakoby coś podpisywał, słysząc o tym trenerzy z innych klubów oferują większą pensje piłkarzowi żeby wybrał ich oferte a nie innego klubu... Może to troche poronione myślenie ale wydaje mi się że coś w tym jest...
★ ★ ★