Wszędzie krążą ploty!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 20:57

Wszystkie podane informacje na forum mają swoje źródła, jak nie lechsport.pl to sport.onet czy jakiś inny portal piłkarski. Myśle, że same kluby zainteresowane robią taki szum wokół swych piłkarzy, jaki w tym mają cel nie wiem... :? Ale rzeczywiście cośtakiego może bardzo zdenerwować :evil: i oby jak najmiej tego typu plotek 8)

Nedved_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 21:14

Za dużo tych plotek, ale tak jest praktycznie każdego sezonu. Mam nadzieje jednak, że niektóre z nich się sprawdzą, oprócz tej, ze Lippi odejdzie.

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 21:17

Ploty plotami :? Mi wystarczy Mexes i Diego, ewentualnie jeszcze jeden obronca (Bonera lub Ferrari). Jednak ciesze sie jakbysmy pozyskali nowego prezesa na miejsce Moggiego :wink: Ale tak na powaznie: nie wazne jakich zawodnikow sprowadzimy, wazne aby sie wpasowali do druzyny i wzmocnili zespol :!:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 21:34

Poraz kolejny powtarzam nie nawidze tych plot :evil: :evil: :evil: Takie rzeczy pisze sie w ''Zyciu na Goraco'' i ''Bravo Sport''.Co do zawodnikow 1.Lucio
2.Rosicky
3.Ferrari
4.Ibrahimovic
5.Mexes lub Bonera
Moze ich duzo i raczej tylu Moggi nie sciagnie ale chcialbym zobaczyc ich w bialo czarnych barwach :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 22:08

Mi się wydaje że te plotki to jakby reklama piłkarzy... Agent Kapo podał że ten podpisał kontrakt z Juventusem i całą Europę obiegła informacje o tym że od następnego sezonu Kapo będzie wystepował z biało-czarnym trykocie... Tyle że sam Kapo zaprzecza jakoby coś podpisywał, słysząc o tym trenerzy z innych klubów oferują większą pensje piłkarzowi żeby wybrał ich oferte a nie innego klubu... Może to troche poronione myślenie ale wydaje mi się że coś w tym jest...

★ ★ ★
ODPOWIEDZ