Wszędzie krążą ploty!
- Pavciooo
 - Juventino

Kapo w Juve, Mexes przejdzie do Juve, Lippi będzie trenował reprezentację Włoch, trener Chievo zostanie trenerem Juve, Juventus oferuje za Ibramovica i kogoś  tam jeszcze, Tudora i 15mln itp. 
Wszyscy piszą co innego i nie wiadomo co jest prawdziwe i w co wierzyć.
Ale napewno chciałbym aby Juve pozyskało Mexesa, Ibramovica, ewentualnie może też być Kapo, a Lippi powinien zostać. Co wy na ten temat sądzicie?

Wszyscy piszą co innego i nie wiadomo co jest prawdziwe i w co wierzyć.
Ale napewno chciałbym aby Juve pozyskało Mexesa, Ibramovica, ewentualnie może też być Kapo, a Lippi powinien zostać. Co wy na ten temat sądzicie?
- Qazik
 - Juventino

Kapo to juz niby u nas jest ale on mówi co innego.Może i dobrze  :lol: 
Ja bym chciał żeby do Juve przyszedł Mexes Lucio Rosicky Ibrahimovic i oczywiscie LIPPI ZOSTAJE :!: Jak oni przyjdą do Juve to Moggi Może se skąpic kase przez następne kilka lat

Ja bym chciał żeby do Juve przyszedł Mexes Lucio Rosicky Ibrahimovic i oczywiscie LIPPI ZOSTAJE :!: Jak oni przyjdą do Juve to Moggi Może se skąpic kase przez następne kilka lat
Black & White
						- Edgar Davids
 - Juventino

dlatego mówię, że do transferów letnich to się jeszcze dużo nasłuchamy  :twisted:  ale co zrobić 
 ja już powoli przestaje w to wierzyć...uwierzę, jak zobaczę zawodnika w barwach Juve  :twisted: 
przygotujcie sięjeszcze na Giggsa, Nisterlooya, Henry'ego, Kluiverta...i kto wie kogo jeszcze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

przygotujcie sięjeszcze na Giggsa, Nisterlooya, Henry'ego, Kluiverta...i kto wie kogo jeszcze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
						- Tomusmc
 - Juventino

Mnie tez to strasznie denerwuje! Mysle sobie jak fajnie tacy zawodnicy! Juve teraz bedzie mial super skład a tu dzien pozniej ze to wszystko to tylko ploty!! po co wogole ludzie to podają!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 
						- marul
 - Juventino

taka jest juz rola mediow:D  
   jest to troche denerwujace jak mowia ze ktos jest juz u nas a za pietnascie minut okazuje sie ze to walek :evil:   ale mam nadzieje ze mexes, ferrari,bonera i cavenaghi do nas przyjda :!:  
  to byloby cos ale uwierze jak zobacze ich w koszulce

Deithwen Addan yn Carn aep Morvudd
						- DelSojer
 - Juventino

Juz nie ufam w to co pisza o transferach bo tylko sobie nadzieje robie i nic. Nie uwieze juz w nic dopoki nie zobacze zawodnika w bialo-czarnej koszulce.  a najbardziej ciekawa plotka do jakiej mi udlao sie dogrzebac to pzejscie Figo do Juve   :-D

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
						- Wojtom
 - Juventino

wczoraj podawali w TVP , na Polsacie i w RadiuZet że Kapo podpisał kontrakt z Juventusem a dziś juz mowi ze sie nie kontaktował .....troche to denerwuje !! ale poczekamy , zobaczymy i sie wyjaśni kto założy barwy Juventusu w następnym sezonie !! mysle ze przejdzie przynajmniej 3 zawodników !! Forza Juventus !!  8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
						- Mario_166
 - Juventino

Jak by przyszli donas bonera i ferarri tobyml bardza szczeliwy a lippi to moze odejsc ale tylko do reprezentacji wloch na jego miejsce moze przyjsc ten del neri podobno jest niezlym trenerem ale jabym wolal didiera deshapa(niewiem jak sie pisze)

- Pavciooo
 - Juventino

Twoja wypowiedź pozostawia wiele do życzenia- "tobyml", "szczeliwy" no i jak można nie wiedzieć jak się pisze Deschamps! A co do tematu to jeszcze chcę się jeszcze wypowiedzieć, że przyda się więcej niż jeden zawodnik. Tak naprawdę jakby przeszli do nas: Mexes, Ferrari, Lucio, Rosicky, jakiś skrzydłowy i Ibrahimovic, to bym się naprawdę cieszył. Forma naszej drużyny pozostawia wiele do życzenia, a plotki są bezużyteczne i wprowadzają ludzi w błąd.Mario_166 pisze:Jak by przyszli donas bonera i ferarri tobyml bardza szczeliwy a lippi to moze odejsc ale tylko do reprezentacji wloch na jego miejsce moze przyjsc ten del neri podobno jest niezlym trenerem ale jabym wolal didiera deshapa(niewiem jak sie pisze)
					Ostatnio zmieniony 17 marca 2004, 16:01 przez Pavciooo, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sarsik
 - Juventino

Ty też popełniasz błędy w pisowniPavciooo pisze:Twoja wypowiedź pozostawia wiele do życzenia- "tobyml", "szczeliwy" no i jak można nie wiedzieć jak się pisze Deschamps! A co do tematu to jeszcze chcę się jeszcze wypowiedzieć, że przyda się więcej niż jeden zawodnik. Tak naprawdę jakby przeszli do nas: Mexes, Ferari, Lucio, Rosickly, jakiś skrzydłowy i Ibramovic, to bym się naprawdę cieszył. Forma naszej drużyny pozostawia wiele do życzenia, a plotki są bezużyteczne i wprowadzają ludzi w błąd.Mario_166 pisze:Jak by przyszli donas bonera i ferarri tobyml bardza szczeliwy a lippi to moze odejsc ale tylko do reprezentacji wloch na jego miejsce moze przyjsc ten del neri podobno jest niezlym trenerem ale jabym wolal didiera deshapa(niewiem jak sie pisze)
A co do tematu to największa plota dotycząca Juve jaką słyszałem to objęcie posady trenera przez Janusza Wójcika
I need a girl that I can train.
						- Juverulez!
 - Juventino

- Pavciooo
 - Juventino

Ploty plotami, ale często można błędy znaleźć. Oglądam sobie dodatek do "Życia Warszawy", "Sport" (numer 11, 15 marca) i znajduję taką gafę- w artykule o zwycięstwie Milanu napisano: "Tymczasem nie wiadomo, czy zmierzających po scudetto bianconerrich w przyszłym sezonie wciąż trenować będzie Ancelotti  :!: