Mercato (LATO 2017)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Zaczęła się lawina spekulacji, Bonu na wylocie
http://www.manchestercity.pl/news/bonuc ... 12780.html
http://www.manchestercity.pl/news/bonuc ... 12780.html

- Paya
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Sytuacja między naszym trenerem a obrońcą wygląda niestety mega poważnie. Chyba trzeba będzie jednego pożegnać po sezonie...
http://www.around-j.com/allegri-threate ... t-bonucci/
http://www.around-j.com/allegri-threate ... t-bonucci/
- Robaku
- Juventino
Tym kolesiem bym sie zupełnie nie sugerował. Nie wiem skąd bierze info, ale chyba ma mocne parcie na szkło z wielu powodów. Ostatnio podał, że tolisso przychodzi a sami idzie do usa w lato.
Podobne rewelacje jak jaround daje palmę, wszyscy znamy jego wiarygodność, napisał przed chwila, że panowie na spotkaniu w niedziele,które zainicjował zarząd skoczył sobie dogardel, zaś max zagroził ze albo będzie jakaś kara dla Leo albo on spada. Zaś bonus podobno w takiej sytuacji zastanawia się nad transferem. Zarząd mocno stanął po stronie trenera. Ile w tym prawdy nie wie nikt, jedno jest pewne sukces ich scementuje a nie ma nic ważniejszego ponad druzyne
Podobne rewelacje jak jaround daje palmę, wszyscy znamy jego wiarygodność, napisał przed chwila, że panowie na spotkaniu w niedziele,które zainicjował zarząd skoczył sobie dogardel, zaś max zagroził ze albo będzie jakaś kara dla Leo albo on spada. Zaś bonus podobno w takiej sytuacji zastanawia się nad transferem. Zarząd mocno stanął po stronie trenera. Ile w tym prawdy nie wie nikt, jedno jest pewne sukces ich scementuje a nie ma nic ważniejszego ponad druzyne
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Cabrini_idol
- Juventino
Oby Allegri został a Bonucci out. Najlepiej aby nikt z nich nie odszedł. Mam szczerą nadzieję, że się dogadają bo obydwaj sa fundamentem obecnego Juve. Tak czy siak zasady muszą być przestrzegane i jestem za trenerem.

Dobry trolling.aras pisze:A ja wam mówię, że Bonu już jest sprzedany i najprawdopodobniej Dybala także. Robią teatr, by szukać pretekstu, aby sprzedać Bonu i żeby kibice nie mieli za złe klubowi.
Juventus to klub nastawiony na zysk ze sprzedaży swoich gwiazd i niestety w nadchodzące lato będziemy świadkami kontynuacji tej mało ambitnej polityki.
We wrześniu tradycyjnie powiem to co roku: a nie mówiłem.

trolling v2aras pisze:
Zawsze słyszę że jestem trollem ale jakoś co roku mercato się kończy zgodnie z moimi przewidywaniami. Na twoim miejscu natomiast nie odzywałbym się w tym temacie.

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2017, 12:05 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- aras
- Juventino
A ja wam mówię, że Bonu już jest sprzedany i najprawdopodobniej Dybala także. Robią teatr, by szukać pretekstu, aby sprzedać Bonu i żeby kibice nie mieli za złe klubowi.
Juventus to klub nastawiony na zysk ze sprzedaży swoich gwiazd i niestety w nadchodzące lato będziemy świadkami kontynuacji tej mało ambitnej polityki.
We wrześniu tradycyjnie powiem jak co roku: a nie mówiłem.
We wrześniu tradycyjnie powiem jak co roku: a nie mówiłem.
- aras
- Juventino
Zawsze słyszę że jestem trollem ale jakoś co roku mercato się kończy zgodnie z moimi przewidywaniami. Na twoim miejscu natomiast nie odzywałbym się w tym temacie.Cabrini_idol pisze:Oby Allegri został a Bonucci out. Najlepiej aby nikt z nich nie odszedł. Mam szczerą nadzieję, że się dogadają bo obydwaj sa fundamentem obecnego Juve. Tak czy siak zasady muszą być przestrzegane i jestem za trenerem.
Dobry trolling. :prochno:aras pisze:A ja wam mówię, że Bonu już jest sprzedany i najprawdopodobniej Dybala także. Robią teatr, by szukać pretekstu, aby sprzedać Bonu i żeby kibice nie mieli za złe klubowi.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak narazie to zauważyłem, że piszesz o tym jak to nie przychodzi James, Nainggolan a w zimie Hamsik i Icardi. Nie ośmieszaj się deklarując, że co roku masz rację i nie afiszuj się ze swoim "a nie mówiłem" bo tylko się ośmieszasz.aras pisze:A ja wam mówię, że Bonu już jest sprzedany i najprawdopodobniej Dybala także. Robią teatr, by szukać pretekstu, aby sprzedać Bonu i żeby kibice nie mieli za złe klubowi.

- Vincitore
- Juventino
Jeszcze ostatnio było od nich info z Rakiticiem, swobodnie chodzącym sobie po Turynie z agentem i żoną i to wszystko umknęło paparazzim, tak jak Bentancur na meczu z Palermo.Robaku pisze:Tym kolesiem bym sie zupełnie nie sugerował. Nie wiem skąd bierze info, ale chyba ma mocne parcie na szkło z wielu powodów. Ostatnio podał, że tolisso przychodzi a sami idzie do usa w lato.
Odnośnie Bentancura to jego agent podobno już jest w Turynie według Goal.com, sam zainteresowany ma się stawić niebawem, ale ten jego przylot do Włoch jest jak nowy kontrakt Dybali - każdy o nim słyszał, ale nikt nie widział.
A wpisami uż. aras się nie przejmujcie, to jakiś forumowy wróżbita Maciej, tyle, że siejący katastroficzne wizje, które raczej się nie sprawdzają. Zrobiłem szybki research jego postów i faktycznie "a nie mówił".
aras pisze:Jak po sprzedaży Vidala mówiłem, że juve się zacznie staczać, to aras był zły i tylko narzeka.
aras pisze:Ten sezon może być katastrofalny. Jakościowo jesteśmy słabsi. Jedynie odmłodziliśmy skład, bez żadnych gwarancji jakości. Na koniec pozbywamy się Comana.
Będziemy grać większy beton niż rok temu. Pół kadry wysprzedaliśmy w promocji
aras pisze:A ja wam mówię, że LM może być katastrofalna w tym sezonie w naszym wykonaniu. Po sezonie odchodzi Dybala, a w jego miejsce Alexis/Domenico.

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2017, 14:33 przez Vincitore, łącznie zmieniany 3 razy.
- CzeczenCZN
- Juventino
@ Vincitore Ej! A tak w ogóle to był jakikolwiek temat nowego kontraktu i podwyżki dla Dybali, czy to tez wymysł prasy i Dybala tak naprawdę nawet sie tego nie domagał?
- Vincitore
- Juventino
Przepraszam włodarzy JP, że podsyłam link do konkurencji, ale nie chce mi się dłubać, a to pierwsze co wyskoczyło mi w googlach.ForzaItanimulli3vujcm pisze:@ Vincitore Ej! A tak w ogóle to był jakikolwiek temat nowego kontraktu i podwyżki dla Dybali, czy to tez wymysł prasy i Dybala tak naprawdę nawet sie tego nie domagał?
http://www.solojuve.pl:8080/komentarze_ ... dybali.php
- CzeczenCZN
- Juventino
Faktycznie sorry, latwo bylo sprawdzic. Tyle juz tych plotek ze człowiekowi sie miesza w głowie fikcja z prawda. Jednak moze byc tak ze faktycznie nie ma zadnego problemu, zas dziennikarze slabsza forme Dybali utozsamiali z kontraktem by siac popeline. Po prostu Juventus i Dybala czekaja na dogodny moment - teraz jest srodek sezonu i inne rzeczy w głowie Paulo i Klubowi. :-)
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem czy around-j i Sebastianito mają ze sobą coś wspólnego, ale ten drugi zapodał na VS wczoraj, że Tolisso jest już praktycznie nasz a Khedira może odejść do USA
Do tego podobno pierwszym wyborem po Maxie, którego odejście wydaje się coraz to bardziej prawdopodobne, jest Sarri (tu się powołuje, że wybuchy DeLa po Realu miałyby mieć też związek z naszymi kontaktami z Sarrim). Paulo Sousa jest drugi zaś Spaletti jest ulubieńcem Agnelliego. Spinazzola powinien do nas wrócić w to lato.
Edit: Później to trochę też sprostował. Sarri nie jest pierwszym wyborem, ale kontaktowaliśmy się z nim o czym dowiedział się DeLa. Według Sebastianito nowym trenerem będzie Spal. Podobają nam się też Pellegrini i Conti i coś tam działamy przy nich. Schick to też ciekawe nazwisko w naszym kontekście.
Edit: Później to trochę też sprostował. Sarri nie jest pierwszym wyborem, ale kontaktowaliśmy się z nim o czym dowiedział się DeLa. Według Sebastianito nowym trenerem będzie Spal. Podobają nam się też Pellegrini i Conti i coś tam działamy przy nich. Schick to też ciekawe nazwisko w naszym kontekście.
- pablo1503
- Juventino
Czyli nawet nie patrzymy w stronę Simeone? Szkoda. Wszystko wskazuje na to, że Diego odejdzie latem z Atletico i grzechem byłoby olanie jego kandydatury. Chyba, że jego romans z Interem jest prawdziwy i Argentyńczyk już od dłuższego czasu jest zaklepany przez gorszą część Mediolanu.RICTOR pisze:Sarri(...)Paulo Sousa jest drugi zaś Spaletti jest ulubieńcem Agnelliego.
Spal strasznie się zmienił po powrocie z Rosji. Jest bardziej temperamentny i nie da sobie w kaszę dmuchać. Nie żeby wtedy był jakąś ciamajdą, ale ewidentnie przeszedł przemianę. Facet ma dobrą mentalność i widać to po jego kontaktach i oczekiwaniach co do zarządu.RICTOR pisze:Według Sebastianito nowym trenerem będzie Spal.
Max odejdzie, nie mam co do tego wątpliwości. Przypomina to trochę sagę z Pogbą. Wszyscy o tym trąbią, szukają zastępców, a jedyne czego brakuje, to oficjalnego potwierdzenia. Warto też przytoczyć słowa Maxa sprzed jakiegoś czasu o żywotności trenera w jednym klubie. Naprawdę wszystko wskazuje na jego rozbrat z klubem.