Mercato (LATO 2017)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 01:16

Jacky pisze:Carrasco przechodzil z Monaco do Atleti za niecale 20 baniek? :shock:
Francja-elegancja. Zobacz sobie jeszcze za ile Borussia wzięła Aubameyanga i Dembele.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 08:44

Zaczęła się lawina spekulacji, Bonu na wylocie :smile:

http://www.manchestercity.pl/news/bonuc ... 12780.html

Obrazek
Paya

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 10:23

Sytuacja między naszym trenerem a obrońcą wygląda niestety mega poważnie. Chyba trzeba będzie jednego pożegnać po sezonie...
http://www.around-j.com/allegri-threate ... t-bonucci/

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 11:35

Tym kolesiem bym sie zupełnie nie sugerował. Nie wiem skąd bierze info, ale chyba ma mocne parcie na szkło z wielu powodów. Ostatnio podał, że tolisso przychodzi a sami idzie do usa w lato.
Podobne rewelacje jak jaround daje palmę, wszyscy znamy jego wiarygodność, napisał przed chwila, że panowie na spotkaniu w niedziele,które zainicjował zarząd skoczył sobie dogardel, zaś max zagroził ze albo będzie jakaś kara dla Leo albo on spada. Zaś bonus podobno w takiej sytuacji zastanawia się nad transferem. Zarząd mocno stanął po stronie trenera. Ile w tym prawdy nie wie nikt, jedno jest pewne sukces ich scementuje a nie ma nic ważniejszego ponad druzyne

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 11:46

Oby Allegri został a Bonucci out. Najlepiej aby nikt z nich nie odszedł. Mam szczerą nadzieję, że się dogadają bo obydwaj sa fundamentem obecnego Juve. Tak czy siak zasady muszą być przestrzegane i jestem za trenerem.

aras pisze:A ja wam mówię, że Bonu już jest sprzedany i najprawdopodobniej Dybala także. Robią teatr, by szukać pretekstu, aby sprzedać Bonu i żeby kibice nie mieli za złe klubowi.
Juventus to klub nastawiony na zysk ze sprzedaży swoich gwiazd i niestety w nadchodzące lato będziemy świadkami kontynuacji tej mało ambitnej polityki.

We wrześniu tradycyjnie powiem to co roku: a nie mówiłem.
Dobry trolling. :prochno:
aras pisze:
Zawsze słyszę że jestem trollem ale jakoś co roku mercato się kończy zgodnie z moimi przewidywaniami. Na twoim miejscu natomiast nie odzywałbym się w tym temacie.
trolling v2 :)
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2017, 12:05 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 12:00

A ja wam mówię, że Bonu już jest sprzedany i najprawdopodobniej Dybala także. Robią teatr, by szukać pretekstu, aby sprzedać Bonu i żeby kibice nie mieli za złe klubowi.
Juventus to klub nastawiony na zysk ze sprzedaży swoich gwiazd i niestety w nadchodzące lato będziemy świadkami kontynuacji tej mało ambitnej polityki.

We wrześniu tradycyjnie powiem jak co roku: a nie mówiłem.

aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 12:03

Cabrini_idol pisze:Oby Allegri został a Bonucci out. Najlepiej aby nikt z nich nie odszedł. Mam szczerą nadzieję, że się dogadają bo obydwaj sa fundamentem obecnego Juve. Tak czy siak zasady muszą być przestrzegane i jestem za trenerem.

aras pisze:A ja wam mówię, że Bonu już jest sprzedany i najprawdopodobniej Dybala także. Robią teatr, by szukać pretekstu, aby sprzedać Bonu i żeby kibice nie mieli za złe klubowi.

Dobry trolling. :prochno:
Zawsze słyszę że jestem trollem ale jakoś co roku mercato się kończy zgodnie z moimi przewidywaniami. Na twoim miejscu natomiast nie odzywałbym się w tym temacie.

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 12:24

Jak narazie to zauważyłem, że piszesz o tym jak to nie przychodzi James, Nainggolan a w zimie Hamsik i Icardi. Nie ośmieszaj się deklarując, że co roku masz rację i nie afiszuj się ze swoim "a nie mówiłem" bo tylko się ośmieszasz.

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 14:03

Robaku pisze:Tym kolesiem bym sie zupełnie nie sugerował. Nie wiem skąd bierze info, ale chyba ma mocne parcie na szkło z wielu powodów. Ostatnio podał, że tolisso przychodzi a sami idzie do usa w lato.
Jeszcze ostatnio było od nich info z Rakiticiem, swobodnie chodzącym sobie po Turynie z agentem i żoną i to wszystko umknęło paparazzim, tak jak Bentancur na meczu z Palermo. :smile:

Odnośnie Bentancura to jego agent podobno już jest w Turynie według Goal.com, sam zainteresowany ma się stawić niebawem, ale ten jego przylot do Włoch jest jak nowy kontrakt Dybali - każdy o nim słyszał, ale nikt nie widział.

A wpisami uż. aras się nie przejmujcie, to jakiś forumowy wróżbita Maciej, tyle, że siejący katastroficzne wizje, które raczej się nie sprawdzają. Zrobiłem szybki research jego postów i faktycznie "a nie mówił".
aras pisze:Jak po sprzedaży Vidala mówiłem, że juve się zacznie staczać, to aras był zły i tylko narzeka.
aras pisze:Ten sezon może być katastrofalny. Jakościowo jesteśmy słabsi. Jedynie odmłodziliśmy skład, bez żadnych gwarancji jakości. Na koniec pozbywamy się Comana.
Będziemy grać większy beton niż rok temu. Pół kadry wysprzedaliśmy w promocji :facepalm:
aras pisze:A ja wam mówię, że LM może być katastrofalna w tym sezonie w naszym wykonaniu. Po sezonie odchodzi Dybala, a w jego miejsce Alexis/Domenico.
:D
Obrazek
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2017, 14:33 przez Vincitore, łącznie zmieniany 3 razy.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 14:10

@ Vincitore Ej! A tak w ogóle to był jakikolwiek temat nowego kontraktu i podwyżki dla Dybali, czy to tez wymysł prasy i Dybala tak naprawdę nawet sie tego nie domagał?

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 14:15

ForzaItanimulli3vujcm pisze:@ Vincitore Ej! A tak w ogóle to był jakikolwiek temat nowego kontraktu i podwyżki dla Dybali, czy to tez wymysł prasy i Dybala tak naprawdę nawet sie tego nie domagał?
Przepraszam włodarzy JP, że podsyłam link do konkurencji, ale nie chce mi się dłubać, a to pierwsze co wyskoczyło mi w googlach.
http://www.solojuve.pl:8080/komentarze_ ... dybali.php

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 14:25

Faktycznie sorry, latwo bylo sprawdzic. Tyle juz tych plotek ze człowiekowi sie miesza w głowie fikcja z prawda. Jednak moze byc tak ze faktycznie nie ma zadnego problemu, zas dziennikarze slabsza forme Dybali utozsamiali z kontraktem by siac popeline. Po prostu Juventus i Dybala czekaja na dogodny moment - teraz jest srodek sezonu i inne rzeczy w głowie Paulo i Klubowi. :-)

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 16:33

Nie wiem czy around-j i Sebastianito mają ze sobą coś wspólnego, ale ten drugi zapodał na VS wczoraj, że Tolisso jest już praktycznie nasz a Khedira może odejść do USA :smile: Do tego podobno pierwszym wyborem po Maxie, którego odejście wydaje się coraz to bardziej prawdopodobne, jest Sarri (tu się powołuje, że wybuchy DeLa po Realu miałyby mieć też związek z naszymi kontaktami z Sarrim). Paulo Sousa jest drugi zaś Spaletti jest ulubieńcem Agnelliego. Spinazzola powinien do nas wrócić w to lato.

Edit: Później to trochę też sprostował. Sarri nie jest pierwszym wyborem, ale kontaktowaliśmy się z nim o czym dowiedział się DeLa. Według Sebastianito nowym trenerem będzie Spal. Podobają nam się też Pellegrini i Conti i coś tam działamy przy nich. Schick to też ciekawe nazwisko w naszym kontekście.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 16:40

Up. To dziwne, bo ponoć Sarri chciał podać do sądu dziennikarza, który napisał o jego domniemanych kontaktach z Juventusem.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2017, 17:05

RICTOR pisze:Sarri(...)Paulo Sousa jest drugi zaś Spaletti jest ulubieńcem Agnelliego.
Czyli nawet nie patrzymy w stronę Simeone? Szkoda. Wszystko wskazuje na to, że Diego odejdzie latem z Atletico i grzechem byłoby olanie jego kandydatury. Chyba, że jego romans z Interem jest prawdziwy i Argentyńczyk już od dłuższego czasu jest zaklepany przez gorszą część Mediolanu.
RICTOR pisze:Według Sebastianito nowym trenerem będzie Spal.
Spal strasznie się zmienił po powrocie z Rosji. Jest bardziej temperamentny i nie da sobie w kaszę dmuchać. Nie żeby wtedy był jakąś ciamajdą, ale ewidentnie przeszedł przemianę. Facet ma dobrą mentalność i widać to po jego kontaktach i oczekiwaniach co do zarządu.

Max odejdzie, nie mam co do tego wątpliwości. Przypomina to trochę sagę z Pogbą. Wszyscy o tym trąbią, szukają zastępców, a jedyne czego brakuje, to oficjalnego potwierdzenia. Warto też przytoczyć słowa Maxa sprzed jakiegoś czasu o żywotności trenera w jednym klubie. Naprawdę wszystko wskazuje na jego rozbrat z klubem.

Obrazek
Zablokowany