Serie A 16/17 (23): JUVENTUS 1-0 Inter
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
moze ceny biletow? nie wiem sam... 

- Michellaga
- Interista
Inter ma przed sobą bezpośrednie spotkania z Roma i Napoli u siebie. Do tego pewnie wy z nimi wygracieIvory pisze:Z tego trzeciego miejsca z Serie A, z którego niemal rok rocznie włoskie drużyny dwumeczu nie przechodzą. Bo chyba nie myślisz o drugim miejscu, bo takie Napoli ma bilans bramkowy na wyjeździe 27:12.Michellaga pisze:W mojej opinii Inter ma większe szanse na LM w przyszłym sezonie niż L'pool.

- TheDreamer
- Juventino
To było do przewidzenia
Cyniczny Juventus klepie kolejnego średniaka. Żałuję tylko fatalnej skuteczności naszych ulubieńców. Igła powinien coś wsadzić, setka Pjanicia to kryminał, do tego dwie poprzeczki. Takie mecze trzeba zabijać jak są ku temu takie okazje i musimy się tego szybko nauczyć, bo później bardzo boli strata pkt z tak słabym klubem.
Zachowanie klubu z mediolanu po meczu żałosne, nigdy ten klub nie miał klasy ani kultury i za każdym razem musi wyjść ich ta mentalność małego klubu, życzę im udanej walki o LE, za rok mogą być groźniejsi jeśli azjaci znów wywalą kupe hajsu, w sumie to jedyna droga żeby cokolwiek wygrali.
Od jutra na str Juve znów będzie spokój i cisza. W końcu.

Zachowanie klubu z mediolanu po meczu żałosne, nigdy ten klub nie miał klasy ani kultury i za każdym razem musi wyjść ich ta mentalność małego klubu, życzę im udanej walki o LE, za rok mogą być groźniejsi jeśli azjaci znów wywalą kupe hajsu, w sumie to jedyna droga żeby cokolwiek wygrali.
Od jutra na str Juve znów będzie spokój i cisza. W końcu.
- PlanetJuve
- Juventino
Pytam o to od początku. W ogóle bez oprawy??LukaszG / DLuGi pisze:Ktoś mi powie co miał symbolizować "kwadrat bez kibiców" za bramką?
- Cabrini_idol
- Juventino
Panowie, jedno jest pewne. Inter nadal jest za cieńki w majtkach, żeby włączyć się w walkę o LM nie mówiąc o walce o scudetto z Juve. Może kiedyś. Może.
Ten ból pupy Wvujka jest niesamowity, wiem, że tam siedzi za monitorem i go tak ściska, że zatwardzenie murowane na 3 dni
Juve nie zagrało wielkiego meczu. Przeciętny mecz. Choć w 2 połowie taktycznie zamknęliśmy Inter jak małe dziecko w pokoju. Oni grali na 100 % my chyba jednak nie. Potencjał u nas jest ZNACZNIE wyższy niż u nich.
Jutro w pracy będę miał wspaniały dzień, bo obok w pokoju siedzi kolega inernista. Pytacie, dlaczego kolega ? i jak to możliwe, że ja Cabrini mam dobre relację z internistą w realu ? Odpowiedź jest prosta. To on zawsze kupuje wódkę na imprezach
Ten ból pupy Wvujka jest niesamowity, wiem, że tam siedzi za monitorem i go tak ściska, że zatwardzenie murowane na 3 dni

Juve nie zagrało wielkiego meczu. Przeciętny mecz. Choć w 2 połowie taktycznie zamknęliśmy Inter jak małe dziecko w pokoju. Oni grali na 100 % my chyba jednak nie. Potencjał u nas jest ZNACZNIE wyższy niż u nich.
Jutro w pracy będę miał wspaniały dzień, bo obok w pokoju siedzi kolega inernista. Pytacie, dlaczego kolega ? i jak to możliwe, że ja Cabrini mam dobre relację z internistą w realu ? Odpowiedź jest prosta. To on zawsze kupuje wódkę na imprezach

- cziro
- Juventino
Protest. Ultrasom z Viking ocenzurowano transparent, ale jaki tego nie wiem.PlanetJuve pisze:Pytam o to od początku. W ogóle bez oprawy??LukaszG / DLuGi pisze:Ktoś mi powie co miał symbolizować "kwadrat bez kibiców" za bramką?
- JBł
- Juventino
Święcicki i Kapica mówili coś o proteście, ale tyczyło się to również braku aktywnego dopingu. Dziwna sprawa.
Co do meczu ja tam jestem bardzo zadowolony. Pewnie kroczymy po Scudetto i mam nadzieję, że budujemy formę na Ligę Mistrzów.
A, że jestem fanbojem Cuadrado to radość się podwaja, bo bramka niesamowita. :lol:
Co do meczu ja tam jestem bardzo zadowolony. Pewnie kroczymy po Scudetto i mam nadzieję, że budujemy formę na Ligę Mistrzów.

A, że jestem fanbojem Cuadrado to radość się podwaja, bo bramka niesamowita. :lol:
- albertcamus
- Juventino
Wygrać z Crotone, Roma zremisuje z Violą i będzie piękna przewaga.
Pierwsza połowa fajna, druga pod kontrolą. Fajnie, że Cuadrado nie bał się przy...łożyć
Pierwsza połowa fajna, druga pod kontrolą. Fajnie, że Cuadrado nie bał się przy...łożyć

- [RAF]ErrazoR
- Juventino
a co z reakcja Licchseintera i Dybali po zmianie,obaj nie byli jako chetni podziekowac Allegriemu : (
- Osgiliath
- Juventino
Ofc niezwykle cieszy wygrana w derbach, tym bardziej, że Inter był na fali do meczu z Lazio. Będzie przyjemny początek weekendu.
Jeśli tam w interze mądrze poinwestują, to w następnym sezonie mogą stawać do walki o majstra, ponieważ w tym brakuje im tego, co posiadało Juve w drugiej połowie. Otóż o ile pierwsza połowa była wyrównana, tak w drugiej Inter nie miał sytuacji a Juve kontrolowało mecz.
Nie mniej zdziwiony jestem, że Pioli jakoś ich tam poukładał.
Anywayz, cieszy gra Kielona, dla którego chyba mecze o stawkę powodują wejście na wyższy level. Fajnie walczyli Mandzu i Igła. Szkoda początkowej przewrotki Dybali. Teraz liczymy na Fiołków oraz, że drugi garnitur wystarczy na Crotone.
Jeśli tam w interze mądrze poinwestują, to w następnym sezonie mogą stawać do walki o majstra, ponieważ w tym brakuje im tego, co posiadało Juve w drugiej połowie. Otóż o ile pierwsza połowa była wyrównana, tak w drugiej Inter nie miał sytuacji a Juve kontrolowało mecz.
Nie mniej zdziwiony jestem, że Pioli jakoś ich tam poukładał.
Anywayz, cieszy gra Kielona, dla którego chyba mecze o stawkę powodują wejście na wyższy level. Fajnie walczyli Mandzu i Igła. Szkoda początkowej przewrotki Dybali. Teraz liczymy na Fiołków oraz, że drugi garnitur wystarczy na Crotone.
- squinter
- Juventino
Idealne zakończenie weekendu :cwaniak:
O meczu napisaliście już wszystko, więc nie będę powtarzał, chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz, o której wspominałem już na tt - Filip Kapica. Bardzo przyjemnie się go słucha w duecie ze Święcickim, po złotych czasach Wojtka Jagody rewelacyjna zmiana. Zawsze przygotowany merytorycznie, anegdoty, racjonalne oceny boiskowych wydarzeń. Naprawdę, propsy dla niego i dla Eleven
O meczu napisaliście już wszystko, więc nie będę powtarzał, chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz, o której wspominałem już na tt - Filip Kapica. Bardzo przyjemnie się go słucha w duecie ze Święcickim, po złotych czasach Wojtka Jagody rewelacyjna zmiana. Zawsze przygotowany merytorycznie, anegdoty, racjonalne oceny boiskowych wydarzeń. Naprawdę, propsy dla niego i dla Eleven

- Vincitore
- Juventino
Psy szczekają karawana jedzie dalej, zaorane.
Buona avventura Internazionale!

Buona avventura Internazionale!

W Rzymie pewnie będziemy świeżo koronowanym szóstym z rzędu mistrzem Włoch, specjalnie dla was zagrają Sturara i Asamoahy.Michellaga pisze:Inter ma przed sobą bezpośrednie spotkania z Roma i Napoli u siebie. Do tego pewnie wy z nimi wygracieMyślę, że pudło bedzie, dużo zależy od spotkania w przyszłym tygodniu, czy wygramy czy nie, to zdecyduje o tym jak można patrzeć na ten sezon.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2017, 23:34 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dybala zachował się w porządku - podszedł do Allegriego i nawet się objęli.[RAF]ErrazoR pisze:a co z reakcja Licchseintera i Dybali po zmianie,obaj nie byli jako chetni podziekowac Allegriemu : (
Jutro wszyscy liczymy na Violę (brzmi źle, ale dzięki niej przewagę moglibyśmy mieć sporą) i w środę trzeba pokonać Crotone (mam nadzieję, że zagra w końcu kilku rezerwowych, z tym zespołem nie powinniśmy mieć w teorii żadnych problemów).
- PlanetJuve
- Juventino
Ultrasi zrobili protest o kawal szmaty... W meczu z interem?? Zaczynam wątpić w tych kibiców.cziro pisze:Protest. Ultrasom z Viking ocenzurowano transparent, ale jaki tego nie wiem.PlanetJuve pisze:Pytam o to od początku. W ogóle bez oprawy??LukaszG / DLuGi pisze:Ktoś mi powie co miał symbolizować "kwadrat bez kibiców" za bramką?
Fajnie wszedł Marchisio w mecz. Widzieliście przygotowanego Pjace do wejscia?? Po czym wchodzi D. Alves.