Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2016, 15:50

Próbowałem kartami Mastercard - jedną w EUR, druga w PLN. Wydaje mi sie że był jakiś problem z płatnością kartą ogólnie, Paypal przeszedł spokojnie.

Małżonka bez problemu weszła na stadion, dowodu nikt nie sprawdzał.

Fajny pomysł na LM:
https://www.fly4free.pl/forum/viewtopic ... 64#p839064

Obrazek
PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2016, 21:05

kamilos0610 pisze:Czy ktoś byłby chętny na wyjazd na mecz Juventusu z Dinamem Zagrzeb w grudniu? :czytaj:
Ja się wybieram z dziewczyną. Na Atalantę 3.12 i 7.12 na Dinamo (6 dni pobytu w Turynie). Będzie to nasz pierwszy wyjazd. Lecimy Ryanairem z dwudniowym przystankiem-przesiadką w Londynie (gdzie pracuję). Nocleg mam zamiar zorganizować poprzez Couchsurfing.

matti26209

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2016, 15:06

Na jaki sektor zazwyczaj kupujecie bilety, gdzie jest dobry widok i w miarę przystępna cena? I jeszcze pytanie na której trybunie znajduje się młyn?

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2016, 18:41

Ktoś uderza na Romę?
Ja mam wszystko oprócz biletow na mecz, ale to wynika z teog, ze sprzedaż jeszcze sie nie zaczeła..
Wylot w sobote od rana z Warszawy bezposrednio Turyn. Ok. 16.00 jestem na miejscu i od razu uderzam na stadion.
Potem po meczyku kolacja w Lampara, w której czesto przesiadują zawodnicy Juve, jakby ktoś uderzał na Romę niech daje znac, jakies piwko pod stadionem albo pizza w Lamparze chetnie.

odonkor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 listopada 2016, 18:11

PaulCone pisze:
kamilos0610 pisze:Czy ktoś byłby chętny na wyjazd na mecz Juventusu z Dinamem Zagrzeb w grudniu? :czytaj:
Ja się wybieram z dziewczyną. Na Atalantę 3.12 i 7.12 na Dinamo (6 dni pobytu w Turynie). Będzie to nasz pierwszy wyjazd. Lecimy Ryanairem z dwudniowym przystankiem-przesiadką w Londynie (gdzie pracuję). Nocleg mam zamiar zorganizować poprzez Couchsurfing.
Ja lece na ten mecz, wylot mam w środę z Krakowa, a powrót w piątek :)

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2016, 16:27

Ile płacicie za bilety na pociąg na lini Mediolan-Turyn?

Widziałem bilety w cenach 20, 12 i 10 ojro - zastanawiam sie czym sie różnią i czy warto przepłacać.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2016, 01:44

Lypsky pisze:Ile płacicie za bilety na pociąg na lini Mediolan-Turyn?

Widziałem bilety w cenach 20, 12 i 10 ojro - zastanawiam sie czym sie różnią i czy warto przepłacać.
Lypsky kup normalnie regionale veloce, unikaj frecciarossy chyba ze ci się spiesszy. albo jedziesz w nocy. trasa z Mediolanu do Turynu jest tak malownicza, ze warto ją zobaczyć. Jedziesz wzdłuż Alp fenomenalne widoki.

Regionalny jedzie ok. 2 h, freccia chyba 1 godzinę, a różnica znaczna w cenie. Jeśli nigdy nie jechaleś to wybierz regionalny.

Juve - Milan, Juve - Porto - w połowie marca - ktoś myśli nad dłuższym weekendem z dwoma takimi meczami?

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2016, 09:22

Chcialbym na Juve - Porto :D Myslisz, ze mozna bedzie upolowac bilet w rozsadnej cenie :?

Carolina

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2016, 19:38

Czy możecie podzielić się swoim doświadczeniem jak kupić bilety na mecz. Czy trzeba mieć kartę kibica ? Ja nie mam. Chce kupić bilety na prezent, najlepiej na mecz w Turynie w przyszłym roku. Z góry dzięki!

Carolina
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2016, 20:00

Carolina przeszukaj temat jest taki przykleojny temat, który wszystko wyjasnia.

kamilos0610

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2016, 12:15

Witam, mam pytanie czy waszym zdaniem opłaca się jechać na mecz Juventus - Porto za 2000 zł z firmą footballaway2015? Wyjazd jest niby na 3 dni, ale pierwszego dnia wylot jest późnym popołudniem, więc trzeba raczej traktować ten wyjazd jako dwudniowy.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2016, 14:17

kamilos0610 pisze:Witam, mam pytanie czy waszym zdaniem opłaca się jechać na mecz Juventus - Porto za 2000 zł z firmą footballaway2015? Wyjazd jest niby na 3 dni, ale pierwszego dnia wylot jest późnym popołudniem, więc trzeba raczej traktować ten wyjazd jako dwudniowy.
Za 2k to można ogarnąć dwa wyjazdy :D No, ale pamiętaj, że oni muszą na tym też zarobić, dodatkowo oferują Ci pewnie jakieś ubezpieczenie.

Obrazek
tyrlas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2016, 17:24

Siema,pytanie do sosob ktore juz byly na meczu,polecacie kupowac bilety przez strone viagogo?? Czy trzeba wpisywac dane ttypu hotel itd,zalezy mi zeby pierwsz zarezerwowac bilety a pozniej na spokojnie ogarnac hotel,transport itd:). Nie jestem posiadaczem karty membership jkby co. Czytalem tutorial o wyjezdzie na mecz tylko nie widzialm zeby to bylo uwglednione w opisie. Prosze o konkretna odpowiedz:) Planuje sie wybrac na ktorys z marcowych meczy,lub w lutym.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2016, 20:40

tyrlas pisze:Siema,pytanie do sosob ktore juz byly na meczu,polecacie kupowac bilety przez strone viagogo?? Czy trzeba wpisywac dane ttypu hotel itd,zalezy mi zeby pierwsz zarezerwowac bilety a pozniej na spokojnie ogarnac hotel,transport itd:). Nie jestem posiadaczem karty membership jkby co. Czytalem tutorial o wyjezdzie na mecz tylko nie widzialm zeby to bylo uwglednione w opisie. Prosze o konkretna odpowiedz:) Planuje sie wybrac na ktorys z marcowych meczy,lub w lutym.
Nie musisz podawac adres hotelu jesli kupisz bilet na portal viagogo. Bilet szybko nie dostaniesz, dopiero na kilka dni przed meczu, bo wszystko zalezy od ich rzeczywista dostepnosc.

krisu0007

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2016, 11:38

juvemaroko pisze:
tyrlas pisze:Siema,pytanie do sosob ktore juz byly na meczu,polecacie kupowac bilety przez strone viagogo?? Czy trzeba wpisywac dane ttypu hotel itd,zalezy mi zeby pierwsz zarezerwowac bilety a pozniej na spokojnie ogarnac hotel,transport itd:). Nie jestem posiadaczem karty membership jkby co. Czytalem tutorial o wyjezdzie na mecz tylko nie widzialm zeby to bylo uwglednione w opisie. Prosze o konkretna odpowiedz:) Planuje sie wybrac na ktorys z marcowych meczy,lub w lutym.
Nie musisz podawac adres hotelu jesli kupisz bilet na portal viagogo. Bilet szybko nie dostaniesz, dopiero na kilka dni przed meczu, bo wszystko zalezy od ich rzeczywista dostepnosc.
A wiesz jak jest ze skanem dokumentu tożsamości przy zakupie przez viagogo? Kupiłem 2 bilety na mecz Roma Juve i teraz się zastanawiam kiedy oni będą chcieli ten skan dowodu a czekam na wyrobienie dokumentu??

ODPOWIEDZ