Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- tabo89
- Juventino
Próbowałem kartami Mastercard - jedną w EUR, druga w PLN. Wydaje mi sie że był jakiś problem z płatnością kartą ogólnie, Paypal przeszedł spokojnie.
Małżonka bez problemu weszła na stadion, dowodu nikt nie sprawdzał.
Fajny pomysł na LM:
https://www.fly4free.pl/forum/viewtopic ... 64#p839064
Małżonka bez problemu weszła na stadion, dowodu nikt nie sprawdzał.
Fajny pomysł na LM:
https://www.fly4free.pl/forum/viewtopic ... 64#p839064
- PaulCone
- Juventino
Ja się wybieram z dziewczyną. Na Atalantę 3.12 i 7.12 na Dinamo (6 dni pobytu w Turynie). Będzie to nasz pierwszy wyjazd. Lecimy Ryanairem z dwudniowym przystankiem-przesiadką w Londynie (gdzie pracuję). Nocleg mam zamiar zorganizować poprzez Couchsurfing.kamilos0610 pisze:Czy ktoś byłby chętny na wyjazd na mecz Juventusu z Dinamem Zagrzeb w grudniu? :czytaj:
- matti26209
- Juventino
Na jaki sektor zazwyczaj kupujecie bilety, gdzie jest dobry widok i w miarę przystępna cena? I jeszcze pytanie na której trybunie znajduje się młyn?
- Robaku
- Juventino
Ktoś uderza na Romę?
Ja mam wszystko oprócz biletow na mecz, ale to wynika z teog, ze sprzedaż jeszcze sie nie zaczeła..
Wylot w sobote od rana z Warszawy bezposrednio Turyn. Ok. 16.00 jestem na miejscu i od razu uderzam na stadion.
Potem po meczyku kolacja w Lampara, w której czesto przesiadują zawodnicy Juve, jakby ktoś uderzał na Romę niech daje znac, jakies piwko pod stadionem albo pizza w Lamparze chetnie.
Ja mam wszystko oprócz biletow na mecz, ale to wynika z teog, ze sprzedaż jeszcze sie nie zaczeła..
Wylot w sobote od rana z Warszawy bezposrednio Turyn. Ok. 16.00 jestem na miejscu i od razu uderzam na stadion.
Potem po meczyku kolacja w Lampara, w której czesto przesiadują zawodnicy Juve, jakby ktoś uderzał na Romę niech daje znac, jakies piwko pod stadionem albo pizza w Lamparze chetnie.
- odonkor
- Juventino
Ja lece na ten mecz, wylot mam w środę z Krakowa, a powrót w piątekPaulCone pisze:Ja się wybieram z dziewczyną. Na Atalantę 3.12 i 7.12 na Dinamo (6 dni pobytu w Turynie). Będzie to nasz pierwszy wyjazd. Lecimy Ryanairem z dwudniowym przystankiem-przesiadką w Londynie (gdzie pracuję). Nocleg mam zamiar zorganizować poprzez Couchsurfing.kamilos0610 pisze:Czy ktoś byłby chętny na wyjazd na mecz Juventusu z Dinamem Zagrzeb w grudniu? :czytaj:

- Robaku
- Juventino
Lypsky kup normalnie regionale veloce, unikaj frecciarossy chyba ze ci się spiesszy. albo jedziesz w nocy. trasa z Mediolanu do Turynu jest tak malownicza, ze warto ją zobaczyć. Jedziesz wzdłuż Alp fenomenalne widoki.Lypsky pisze:Ile płacicie za bilety na pociąg na lini Mediolan-Turyn?
Widziałem bilety w cenach 20, 12 i 10 ojro - zastanawiam sie czym sie różnią i czy warto przepłacać.
Regionalny jedzie ok. 2 h, freccia chyba 1 godzinę, a różnica znaczna w cenie. Jeśli nigdy nie jechaleś to wybierz regionalny.
Juve - Milan, Juve - Porto - w połowie marca - ktoś myśli nad dłuższym weekendem z dwoma takimi meczami?
- Carolina
- Juventino
Czy możecie podzielić się swoim doświadczeniem jak kupić bilety na mecz. Czy trzeba mieć kartę kibica ? Ja nie mam. Chce kupić bilety na prezent, najlepiej na mecz w Turynie w przyszłym roku. Z góry dzięki!
Carolina
- kamilos0610
- Juventino
Witam, mam pytanie czy waszym zdaniem opłaca się jechać na mecz Juventus - Porto za 2000 zł z firmą footballaway2015? Wyjazd jest niby na 3 dni, ale pierwszego dnia wylot jest późnym popołudniem, więc trzeba raczej traktować ten wyjazd jako dwudniowy.
- Marian.
- Juventino
Za 2k to można ogarnąć dwa wyjazdykamilos0610 pisze:Witam, mam pytanie czy waszym zdaniem opłaca się jechać na mecz Juventus - Porto za 2000 zł z firmą footballaway2015? Wyjazd jest niby na 3 dni, ale pierwszego dnia wylot jest późnym popołudniem, więc trzeba raczej traktować ten wyjazd jako dwudniowy.

- tyrlas
- Juventino
Siema,pytanie do sosob ktore juz byly na meczu,polecacie kupowac bilety przez strone viagogo?? Czy trzeba wpisywac dane ttypu hotel itd,zalezy mi zeby pierwsz zarezerwowac bilety a pozniej na spokojnie ogarnac hotel,transport itd:). Nie jestem posiadaczem karty membership jkby co. Czytalem tutorial o wyjezdzie na mecz tylko nie widzialm zeby to bylo uwglednione w opisie. Prosze o konkretna odpowiedz:) Planuje sie wybrac na ktorys z marcowych meczy,lub w lutym.
- juvemaroko
- Juventino
Nie musisz podawac adres hotelu jesli kupisz bilet na portal viagogo. Bilet szybko nie dostaniesz, dopiero na kilka dni przed meczu, bo wszystko zalezy od ich rzeczywista dostepnosc.tyrlas pisze:Siema,pytanie do sosob ktore juz byly na meczu,polecacie kupowac bilety przez strone viagogo?? Czy trzeba wpisywac dane ttypu hotel itd,zalezy mi zeby pierwsz zarezerwowac bilety a pozniej na spokojnie ogarnac hotel,transport itd:). Nie jestem posiadaczem karty membership jkby co. Czytalem tutorial o wyjezdzie na mecz tylko nie widzialm zeby to bylo uwglednione w opisie. Prosze o konkretna odpowiedz:) Planuje sie wybrac na ktorys z marcowych meczy,lub w lutym.
- krisu0007
- Juventino
A wiesz jak jest ze skanem dokumentu tożsamości przy zakupie przez viagogo? Kupiłem 2 bilety na mecz Roma Juve i teraz się zastanawiam kiedy oni będą chcieli ten skan dowodu a czekam na wyrobienie dokumentu??juvemaroko pisze:Nie musisz podawac adres hotelu jesli kupisz bilet na portal viagogo. Bilet szybko nie dostaniesz, dopiero na kilka dni przed meczu, bo wszystko zalezy od ich rzeczywista dostepnosc.tyrlas pisze:Siema,pytanie do sosob ktore juz byly na meczu,polecacie kupowac bilety przez strone viagogo?? Czy trzeba wpisywac dane ttypu hotel itd,zalezy mi zeby pierwsz zarezerwowac bilety a pozniej na spokojnie ogarnac hotel,transport itd:). Nie jestem posiadaczem karty membership jkby co. Czytalem tutorial o wyjezdzie na mecz tylko nie widzialm zeby to bylo uwglednione w opisie. Prosze o konkretna odpowiedz:) Planuje sie wybrac na ktorys z marcowych meczy,lub w lutym.