Serie A 16/17 (17): JUVENTUS 1-0 Roma
- Vincitore
- Juventino
Dokładnie, wiadomo, że to nie będzie docelowo 3412 a najzwyczajniejsze w świecie 352 z Pjaniciem mającym ciut więcej zadań ofensywnych.szczypek pisze:Czyli 3-5-2, bo w tej "4" pewnie Lichtsteiner/Cuadrado, Marchisio, Khedira i Evra/Sandro, także bez taktycznej rewolucji.Vincitore pisze:Premium Sport donosi o 3-4-1-2 z Pjaniciem za plecami Mandzukicia i Higuaina, w obronie Benatia obok Ruganiego i Chielliniego.
Ciekaw jestem zestawienie naszego środka obrony, Rugani na "Bonuccim"? z całej trójki fakt faktem najlepiej piłkę wyprowadza Chiellini (jak mu się fantazja nie włączy i nie wymyśli zagrania, którego nawet Pirlo by nie zrealizował), ale jakoś nie wyobrażam go sobie w centralnej części defensywy.
Oby Cuadrado na prawej stronie, bo jak betonowy Rychu to...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Liczyłem na Dybalę od początku, ale z drugiej strony wrzucenie go na zmęczonego rywala też pewnie przyniosłoby owoce. Mandżukić w dobrej formie, a Paulo pokazał ostatnio z Torino, że praktycznie sam radzi sobie z 3/4 rywali jednocześnie, co może być przydatne zwłaszcza w końcówce spotkania. Nie zamierzam psioczyć, o ile Pjanić faktycznie zagra tuż za plecami pary napastników.
Trzeba zabić tę ligową rywalizację już jutro, przy okazji zapewniając sobie tytuł Campioni d'Inverno. Fani rzymian oczywiście myślą o zwycięstwie, ale powiedzmy sobie szczerze, że, choć to tylko piłka, nic na nie nie wskazuje i szanse na ogranie nas mają niewielkie. Spalletti wyjątkowo nie lubi z nami grać, 1 zwycięstwo (jeszcze zdaje się w CI) - ta statystyka mówi wszystko. Trochę śmieszy twierdzenie włoskich mediów, że to sfida Scudetto. Roma ma bardzo wiele do stracenia, a przy ich ewentualnym zwycięstwie i tak bylibyśmy liderem, więc z czym do ludzi. Nasi jak zwykle koncentrują się przed meczem na pracy, niektórzy zawodnicy Romy w swoich przedmeczowych wypowiedziach zdążyli już swoim zwyczajem odpłynąć. Ciekawe, czy zaryzykują z Salahem tuż po kontuzji.
Wyrównanie rekordu ligowego, jeśli chodzi o wygrane mecze ligowe rozegrane u siebie, nie możemy tego zepsuć. Potem będziemy mieć na JS dużo łatwiejszego rywala, więc możemy klepnąć to osiągnięcie. Do tego ilość punktów zdobytych w jednym roku.
Trzeba zabić tę ligową rywalizację już jutro, przy okazji zapewniając sobie tytuł Campioni d'Inverno. Fani rzymian oczywiście myślą o zwycięstwie, ale powiedzmy sobie szczerze, że, choć to tylko piłka, nic na nie nie wskazuje i szanse na ogranie nas mają niewielkie. Spalletti wyjątkowo nie lubi z nami grać, 1 zwycięstwo (jeszcze zdaje się w CI) - ta statystyka mówi wszystko. Trochę śmieszy twierdzenie włoskich mediów, że to sfida Scudetto. Roma ma bardzo wiele do stracenia, a przy ich ewentualnym zwycięstwie i tak bylibyśmy liderem, więc z czym do ludzi. Nasi jak zwykle koncentrują się przed meczem na pracy, niektórzy zawodnicy Romy w swoich przedmeczowych wypowiedziach zdążyli już swoim zwyczajem odpłynąć. Ciekawe, czy zaryzykują z Salahem tuż po kontuzji.
Wyrównanie rekordu ligowego, jeśli chodzi o wygrane mecze ligowe rozegrane u siebie, nie możemy tego zepsuć. Potem będziemy mieć na JS dużo łatwiejszego rywala, więc możemy klepnąć to osiągnięcie. Do tego ilość punktów zdobytych w jednym roku.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pjanic bardzo dobrze wygląda za plecami napastników, wygląda jakby dużo bardziej mu ,,się chciało''. Ciekaw jestem tego meczu, chcę 3pkt i na pewno nie będzie łatwo i przyjemnie.
P.s Wiadomo ile biletów się sprzedało? Będzie jutro komplet na JS?
P.s Wiadomo ile biletów się sprzedało? Będzie jutro komplet na JS?
- mrozzi
- Juventino
Jeszcze wczoraj czytałem, że można kupić bilety. Sektor Romy wyprzedany w 40 minut.Hed pisze: P.s Wiadomo ile biletów się sprzedało? Będzie jutro komplet na JS?
- Robaku
- Juventino
mozna było kupic mocno pojedyncze bilety. Jutro komplet. mnie nie udalo sie kupic 3 miejsc obok siebie 40 minut po rozpoczeciu sprzedazy dla J Memeber, .CavAllano pisze:Jeszcze wczoraj czytałem, że można kupić bilety. Sektor Romy wyprzedany w 40 minut.Hed pisze: P.s Wiadomo ile biletów się sprzedało? Będzie jutro komplet na JS?
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Że też chce im się oglądać kolejny wpierdziel ?CavAllano pisze:Jeszcze wczoraj czytałem, że można kupić bilety. Sektor Romy wyprzedany w 40 minut.Hed pisze: P.s Wiadomo ile biletów się sprzedało? Będzie jutro komplet na JS?

- Lato1897
- Juventino
Witam. Spieszę się do pracy dlatego zwrócę się do was bezpośrednio a nie będę szukał w poprzednich tematach, będzie szybciej. Niestety meczu dzisiaj nie obejrzę i potrzebowałbym stronkę gdzie będzie można obejrzeć cały mecz, najlepiej bez zdradzania wyniku. Najlepiej tak do 3 godzin po zakończeniu meczu. Ktoś ma wiedzę na ten temat?

- PlanetJuve
- Juventino
http://www.fullmatchesandshows.com Tutaj będzie na bank, ale nie gwarantuje, że 3 godziny po meczu. Nie ma za coLato1897 pisze:Witam. Spieszę się do pracy dlatego zwrócę się do was bezpośrednio a nie będę szukał w poprzednich tematach, będzie szybciej. Niestety meczu dzisiaj nie obejrzę i potrzebowałbym stronkę gdzie będzie można obejrzeć cały mecz, najlepiej bez zdradzania wyniku. Najlepiej tak do 3 godzin po zakończeniu meczu. Ktoś ma wiedzę na ten temat?

- kawek
- Juventino
Najnowsze wieści mówią że zarówno i Peres u którego podejrzewano poważna kontuzje później okazało się że skrecenie/ podkrecenie kostki i miał puazowac 3 tygodnie i Salah który miał wrócić dopiero po PNA ozdrowieli na mecz z Juve a pierwszy może wyjść nawet w pierwszym składzie rzymianie mają takie ciśnienie że nie wystawili bo chyba tylko zawodnika z urwana noga byleby nam dołożyć my z kolei mając zdrowego Kielona i pracującego parę dni z grupą Barze możemy wyjść duetem Benatia- Rugani Jeśli szybki zaczniemy strzelanie to któryś z rzymskich muszkieterów Radja- De Rossi- Strootman nie dokonczy tego meczu
FJ!!
FJ!!
- mrozzi
- Juventino
Media awizuja Sturaro, ale mam nadzieje, ze na wlasne zyczenie nie rozpoczniemy meczu w "dziesiatke". Chyba, ze Wloch jakims cudem wejdzie nagle o kilka poziomow wyzej, po podpisaniu nowego kontraktu rzecz jasna.
Ciekawe kto ze skladu Romy poleci za czerwona. :lol: Jesli wynik bedzie dla nich niekorzystny, nie wytrzymaja cisnienia.
Ciekawe kto ze skladu Romy poleci za czerwona. :lol: Jesli wynik bedzie dla nich niekorzystny, nie wytrzymaja cisnienia.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
9, Lichy jeszcze.CavAllano pisze:Media awizuja Sturaro, ale mam nadzieje, ze na wlasne zyczenie nie rozpoczniemy meczu w "dziesiatke". Chyba, ze Wloch jakims cudem wejdzie nagle o kilka poziomow wyzej, po podpisaniu nowego kontraktu rzecz jasna.![]()
Media są raczej zgodne. 4-3-1-2. Buffon- Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro- Khedira, Marchisio, Sturaro- Pjanic- Mandzukic, Higuain.
Nie chcę siać pesymizmu, ale Spaletti chyba nie wie, jaką przysługę mu robi Allegri. Lichy gra, bo nie ma kto, chyba, że Barzagli. Już tak grał ze świetnym skutkiem. Za Szwajcara można postawić manekina z pedetu i nie będzie różnicy.
Kolejna pozycja to Sturaro. Czy Allegri bierze pod uwagę, że Lemina za chwilę jedzie i nie bedzie go 1,5 msc.? Chcę tylko przypomnieć, że w Styczniu mamy 2 mecze (chyba, że odpadniemy) w PW i 4 ligowe, więc miejsce dla Włocha by się znalazło. O jego formie nawet nie wsomnę.
No i Mario, mimo dobrej formy, jego wślizgi i bieganie od rywala do rywala nie wykreuje nam sytuacji strzeleckich. Nasza kreatywność to Pjanić. Powrót Dybali to kabaret, miał grać z Atalantą, tymczasem on zalicza epizodyczne role. To nawet Marchiso szybciej dostał szansę od 1 minuty. Różnica jest taka, że gdyby zaczął od początku, zagrałby minimum 45 min. Wchodząc z ławki, stanie sięto najwcześniej ok 65-70 min. Widać róznicę prawda?
W Romie natomiast cudowne uzdrowienia

Niech Allegri się obroni tymi wyborami. Mamy to wygrać, żaden inny rezultat nie wchodzi w grę.
Przypomnę jeszcze tylko, że kartki z ligi przechodzą na SPW. Nikt nie jest zagrożony, oby bez żadnej czerwonej

- PrzemasJuve
- Juventino
A ja wolę go, szczególnie na Romę. Łysy z nowym kontraktem poskrobie po achillesach kogo trzeba żeby zobaczyli, że przyjechali do lidera pod każdym względem nie tylko na mecz ale po wpierdziel i tyle. Lemina później na dobitkę i graCavAllano pisze:Media awizuja Sturaro, ale mam nadzieje, ze na wlasne zyczenie nie rozpoczniemy meczu w "dziesiatke". Chyba, ze Wloch jakims cudem wejdzie nagle o kilka poziomow wyzej, po podpisaniu nowego kontraktu rzecz jasna.![]()

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!