Brescia 2-3 Juventus
- JUVEFANE_10
- Juventino
to był mecz pzregrywaliśmy 2-0 a wygraliśmy 2-3 to był mecz brawo dla naszych
JESTEM OSZUSTEM
- Edgar Davids
- Juventino
to mnie Juve zaskoczylo :twisted: :twisted: :twisted: u mnie byl wczoraj kompletny brak wiary w zwyciestwo...i to byl blad :-D :-D
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No panowie! Czytam i czytam i widzę, że sporo osób nie miało już wiary w JUVE, a nawet skreslało nam Scudetto 8)
Co wy
Gdybyśmy przegrywali 5-0 i tak bym wierzył, że uratujemy honor.
A więc ja sobie siedzę na imprezie...koniec 1 połowy. Sprawdzam wynik.....2-0 :shock: Aż mi się cieplej zrobiło... :? Już dół... tylko zastanawiałem się co teraz dzieje sie na czacie
Następnie włańczam TG...koniec meczu i....2-3 :shock: 8) Tylko klub z taką klasą jak my tak potrafi :!: Kurde ale się cieszyłem :twisted:
Brawa dla całego zespołu za taki charakter walki :!: Brawo dla Miccoliego za zimną krew. Brawo dla Di Vaio i NEDVEDA :twisted:
W newsie na stronie pisze, że 2 bramka dla Bresci padła po błędzie Thurama....wiecie coś więcej? Zaczynam się niepokoić... :roll:
A więc wychodzimy wkońcu na równię. Teraz najważniejszy mecz z Depor, potem Milan i Lazio... :twisted: :twisted: :twisted:
GRAZIE JUVE!
A więc ja sobie siedzę na imprezie...koniec 1 połowy. Sprawdzam wynik.....2-0 :shock: Aż mi się cieplej zrobiło... :? Już dół... tylko zastanawiałem się co teraz dzieje sie na czacie

Następnie włańczam TG...koniec meczu i....2-3 :shock: 8) Tylko klub z taką klasą jak my tak potrafi :!: Kurde ale się cieszyłem :twisted:
Brawa dla całego zespołu za taki charakter walki :!: Brawo dla Miccoliego za zimną krew. Brawo dla Di Vaio i NEDVEDA :twisted:
W newsie na stronie pisze, że 2 bramka dla Bresci padła po błędzie Thurama....wiecie coś więcej? Zaczynam się niepokoić... :roll:
A więc wychodzimy wkońcu na równię. Teraz najważniejszy mecz z Depor, potem Milan i Lazio... :twisted: :twisted: :twisted:
GRAZIE JUVE!

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Tak! Juve pokazalo, ze jest klasowym zespolem! Kiedy bylo 0-2 pomyslalem sobie "zegnaj scudetto" a tak ciagle jest szansa!
I skonczyla sie passa Bresci jako pogromcy gigantow... :twisted:
Mam nadzieje, ze szybko obejrze sobie gole!
I skonczyla sie passa Bresci jako pogromcy gigantow... :twisted:
Mam nadzieje, ze szybko obejrze sobie gole!
- nookie
- Juventino
Ja niestety nie podzielam Waszego optymizmu :? nie wiadomo jakby bylo gdyby sedzia nie podyktowal karnego..z tego co wyczytalem na JP to wlasnie po tej bramce dopiero cos sie ruszylo...a gdyby jej nie bylo
zobaczymy..z Depor trzeba bedzie zagrac lepiej...moze Alex ich poprowadzi do lepszej gry...miejmy nadzieje..bo taka gra mnie osobiscie nie napawa zbyt optymistycznie..ciesze sie oczywiscie..ale tez i martwie...Depor to nie Brescia..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- bblackk
- Juventino
To jest Juventus jaki lubie! Walczący do końca i odnoszący zwycięstwa :) Jak zobaczyłem 2-0 to pomyślałem że po Scudetto, ale w głębi duszy myslałem, że mże będzie jak rok temu kiedy Camoranesi uratował Bianconeri remis w 90' i było 2-2. Oby taki charakter walki , aż do zwycięstwa mieli piłakrze w meczu z Deportivo!
- Fighterinho
- Juventino
Brawo Juve jesteście kochani świetni,wyśmienici,najlepsi the best brak mi słów 

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Przemyś(L)ak
- Juventino
To co Juve zrobił z Brescią w drugiej połowie to ,,się w głowienie mieści"!!!!!Tylko dlaczego w pierwszej nie było podobnie????
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Dobrze że mnie w domu nie było bo bym jajko zniosła
ale wygrali super:)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....