Brescia 2-3 Juventus
- kouba
- Qualità Juventino
do przerwy było 2-0 (
) bramki strzelił Stefano Mauri juz w 3 minucie, oraz Andrea Carracciolo w 39'. Po przerwie Nasi sie troche zmotywali i w 2 minuty strzelili 2. bramki. W 50' strzelił Miccoli z karnego, a w 52' Di Vaio. Trzecia bramke dorzucił Nedved w 75 minucie.
Ciesze sie z tego zwyciestwa dlatego, ze pokazali charakter, bo przecież przegrywali juz 2-0 i zdołali wygrać 2-3
A Brescia nie lezy zbytnio Juventusowi

Ciesze sie z tego zwyciestwa dlatego, ze pokazali charakter, bo przecież przegrywali juz 2-0 i zdołali wygrać 2-3

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
BRAVO Juve :!: byłem załamany wynikiem do przerwy, nie wierzyłem ,ze może nawet remis być, nie mówiąc o wygranej
eXtra. Mam nadzije, że to ich zmotywuje do dalszej walki
FORZA JUVE :!:

eXtra. Mam nadzije, że to ich zmotywuje do dalszej walki
FORZA JUVE :!:
- BIANCONERI
- Juventino
Juventus pokazał charakter i z wyniku 2-0 dporowadził do 2-3!Wygrana cieszy,zwłaszcza,że Brescia grała ostatnio na bardzo wysokim poziomie.Licze,że w meczu z Deportivo lepiej zaprezentuje sie obrona(jest to prawdopodobne,w końcu Iuliano usiądzie na rezerwie 8) ).
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- booyak
- Juventino
Gdy przyszedłem do domu i zobaczyłem wynik 2:0 aż mi serce zadrżało...I po raz pierwszy w tym sezonie pomyślałem 'No i koniec z mistrzostwa w tym roku' :oops: A tu prosze
Juventus po raz kolejny pokazał że ma charakter i potrafi wyjść obronną ręką z nawet tak trudnych sytuacji jak ta
Martwią 2 stracone bramki... Oby z Depor obrońcy Juve spisali się lepiej...

Ostatnio zmieniony 06 marca 2004, 22:36 przez booyak, łącznie zmieniany 1 raz.
★ ★ ★
- Wojtom
- Juventino
był to chyba nabardziej emocjonujący i zarazem najlepszy mecz Juventusu w cały sezonie !! taki Juventus wlasnie kocham - zawsze do końca gramy !! i mam nadzieje ze tak samo bedą zmobilizowani na mecz z Deportivo !! FORZA JUVETNUS !!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- MoreLL_FTL
- Juventino
Bardzo sie ciesze!
Meczu nie widziałem, ale skoro zdołali wygrać 3:2, a przegrywali 2:0 to chyba musieli zagrać dobrze w drugiej połowie. Mimo wszystko się cieszę, że nie straciliśmy ważnych punktów!

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo sie ciesze.Nie wieżyłem, ze możemy cokolwiek zrobić z wynikiem, ale gdy po przerwie zobaczyłem 2-2 to już wiedziałem, zę Juve wygra.A po krutkiej nieobecności zobaczyłem 2-3 i wtedy wielki wybuch radości z mojej strony.Bardzo ładna gra Miccoliego i bramka, bardzo ładna gra Di Vaio i bramka.No i oczywiście Nedved, on nigdy nie gra słabo i za to go kocham.Czekam teraz na kolejne mecze i wszyscy przecież wiedzą z kim zagramy, jeżeli nie to przypomne.MILAN.Ale wcześniej w lidze mistrzów i mam nadzieje, ze wygrana i awans.
Mówiąc krótko jestem zadowolony z dzisiejszej postawy Juventusu.
FORZA JUVE!!!!!
Mówiąc krótko jestem zadowolony z dzisiejszej postawy Juventusu.
FORZA JUVE!!!!!
Ostatnio zmieniony 06 marca 2004, 22:39 przez Wicior, łącznie zmieniany 3 razy.
- Slim
- Juventino
Widac ze Lippi dal naszym popalic w szatni w czasie meczu
az sie kurzylo
Czego to motywacja nie zrobi
Taka postawa Juve jest wspaniala... GRAC DO KONCA!!
Piekna bramka Nedveda
To chyba telepatycznie! Uswiadomoilem go zeby sie obudzil i strzelil gola bo po tym jak dostal Zlota Pilke to zasnal ;] i sie chlopak obudzi lw 75 minucie i perdynol bramke... ze zdjecia widze ze z polprzewrotki ale nie jestem pewien czy to zdjecie ilustruje bramke 
Teraz tylko czemak na remis Roma-Inter i chcialbym wygranej Sampdorii czy marzenie sie spelni??

Piekna bramka Nedveda

Teraz tylko czemak na remis Roma-Inter i chcialbym wygranej Sampdorii czy marzenie sie spelni??
Ostatnio zmieniony 06 marca 2004, 22:40 przez Slim, łącznie zmieniany 1 raz.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Juve to niedługo pogłębi moją nerwice
Uffff ale sie działo !!!!! No powiem szczerze że zwątpiłem przy 0-2. Ale Juve jak to Juve, przycisnięty do muru dopiero pokazuje swoją siłe. NADAL WALCZYMY !!!!
KOMBI - ZAWSZE BLACK AND WHITE

KOMBI - ZAWSZE BLACK AND WHITE

Ostatnio zmieniony 06 marca 2004, 22:45 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Własnie dlatego kocham Juventus :!: Ta druzyna ma charakter chociaz przegrywa 2:0 do przerwy umie sie skupic i wygrac ostatecznie 2:3.To jest wielki klub o bogatej histori i do konca mojego życia bede mu kibicował
- DeeJay
- Juventino
To było coś!! A przy 2-0 już wiele ludzi na czacie odbierało nam szanse na scudetto. Juventus pokazał swój charakter i nadal jest w grze! Cóż za dramaturgia!!! Musze ochłonąć troche
GRAZIE JUVE!!! FORZA JUVE!!!

- Ironek
- Juventino
Pięknie, od 3 minuty byłem załamany, dochodziły do mnie najczarniejsze myśli, ale JUVE pokazało klasę, jestem bardzo szczęśliwy, żeby jeszcze Sampdoria coś milanowi urwała i będzie pięknie.
GRAZIE JUVE !!!! TI AMO JUVE !!!!!!:D
P.S. "SCYZORYK" rulezzzzzzz
GRAZIE JUVE !!!! TI AMO JUVE !!!!!!:D
P.S. "SCYZORYK" rulezzzzzzz