"Bianconeri" oferują Tudora Ajaxowi
- Edgar Davids
- Juventino
ja Tudora lubię...ale wolę Trabelsi
bierzmy go
ja go bardzo chcę w Juve
przyda nam się dobry obrońca :twisted:

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Marcin_FCJ
- Juventino
Oj, mam nadzieje, że do odejścia Tudora nie dojdzie. Przynajmniej trzeba dać mu szansę w kolejnym sezonie. Igor wciąż jest młody, silny i mądry piłkarsko. Trzeba dać mu tylko trochę czasu. Już prędzej powinien odejść Montero. Igor jest jednym z moich ulubieńców i myślę, że gdy jest zdrowy to należy do ścisłej czołówki światowej. Moim zdaniem w żadnym wypadku nie wolno nam się go pozbywać. FORZA THE CROAZIAN DEFENDER
- bleblok
- Juventino
Trabelsiego bardzo chętnie zobaczyłbym w Juve. Wtedy Thuram na stopera(bo ma już swoje lata) i kupić jeszcze jednego obrońce. Ale wydawało mi się że po sezonie kończy się kontrakt Trabelsiego, więc czego Juve ma za niego płacić? Odnowił kontrakt, czy po prostu dziennikarze jak zwykle puszczają głupie plotki?
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Moggi bardzo dobrze robi.W juve przydałoby się trochę ,,nowej krwi".
FORZA JUVE!!!!!

- Fighterinho
- Juventino
A nielepiej zostawić Tudora i dac kasę za Ferrariego! bo według mnie to się bardziej Juve opłaca Ferrari jest sprawdzony doświadczony mimo swojego młodego wiek u przecież jest kapitanem Parmy i byłby to 1 piłkarz Juve którego bym zobaczył (Wisła-Parma 2-1 dog 4-1) pamiętam jeszcze jak po golu Dubickiego stanął przed polem karnym i spuścił głowe 

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Wojtom
- Juventino
lubiłem Tudora od dawna i nadal lubię !! ale mysle ze Ajaxowi by sie on nie przydał ..... niech zostanie w Juventusie a Zlatan niech przejdzie bez oferowania zadnych innych graczy Juventusu !! 8)
8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Qazik
- Juventino
Ajax w życiu by sie na to nie zgodził żeby wziasc Montero przynajmniej według mnie na ich miejscu o wiele bardziej bym wolał TudoraEl_chico_a_Coruna pisze:Szkoda, ze wypowiadam sie tak szybko i nie moge troche ironia rzucic...
Jestem pewien, ze gdybym tego nie napisal co wlasnie pisze, to ludzi wielbiacy Tudora jeszcze rok temu za bramke strzelona Deportivo, teraz wieszaliby na nim psy i chcieliby sie go pozbyc jak najszybciej z Juve i udowodniliby to swoimi postami...
Igor niech zostanie! Zamiast niego Montero!
Tudora lubie i nic do niego nie mam ale wole Trabelsiego
Black & White
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hatem Trabelsi jest rzeczywiscie bardzo dobry ale za udora ja bym sie nie wymienial uwiebiam tego pilkarza nie wiem czemy ale bardzo go lubie jeden z moich ulubionych, i wierze ze on juz niedlugo w JUVE zrobi duza kariera. A sam Trabelsi moze przejsc tylko gdzie on bedzie gral?? To prawy obronca a akurat takiego mamy najlepszego na swiecie(Thuram) a wiec nie wiem czy bedxie to przemyslana decyzja chyba ze Trabelsi zgodzi sie siedziec na lawce jakies 2 lata albo go wypozycza.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Andryk
- Juventino
ja chce aby został to wspaniały zawodnik. Montero może odejść poniewaz jestem na niego zły bo stracilśmy przez niego bramkę z depor ale ogólnie ma słaby sezon i sie słabo przentuje więc nie widze powodów żeby to nie był on
- Juverulez!
- Juventino