"Bianconeri" oferują Tudora Ajaxowi
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Juventus jest gotów oddać w zamian za Hatema Trabelsiego swojego obrońce - Igora Tudora. Oprócz Chorwata szef "Starej Damy" - Luciano Moggi oferuje oczywiście pieniądze, mówi się o 3 milionach euro.
Tudor stracił ostatnio miejsce w wyjściowej jedenastce turyńskiego klubu i jedyną gwarancją gry jest zmiana klubu. Chętnie w swoim składzie widzieliby go bossowie Ajaxu. Transakcja wymienna wydaje się więc bardzo prawdopodobna i jedyne co może stanąć jej na przeszkodzie jest ewentualny brak zgody któregoś z piłkarzy.
źródło: ligawloska.ys.pl
No ciekawa co z tego wyjdzie, nie jestem ani zwolennikiem Trabelsiego, ani przeciwnikiem, bo boję się że może sobie on u nas nie poradzić, ale z drugiej strony zgarnia same pochwał zresztą widziałem parę jego akcji i w obronie i w aataku, ale niby Legrottaglie też wszyscy chwalili...
Tudor stracił ostatnio miejsce w wyjściowej jedenastce turyńskiego klubu i jedyną gwarancją gry jest zmiana klubu. Chętnie w swoim składzie widzieliby go bossowie Ajaxu. Transakcja wymienna wydaje się więc bardzo prawdopodobna i jedyne co może stanąć jej na przeszkodzie jest ewentualny brak zgody któregoś z piłkarzy.
źródło: ligawloska.ys.pl
No ciekawa co z tego wyjdzie, nie jestem ani zwolennikiem Trabelsiego, ani przeciwnikiem, bo boję się że może sobie on u nas nie poradzić, ale z drugiej strony zgarnia same pochwał zresztą widziałem parę jego akcji i w obronie i w aataku, ale niby Legrottaglie też wszyscy chwalili...
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- nookie
- Juventino
Zawsze jest jakies ryzyko, ze sie nie zaaklimatuzyje albo ze straci forme..ale slabysz od tudora raczej nie bedzie
ja jestem na 100% za...bycmoze wtedy Trezeguet by nie opuszczal Delle Alpi...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Szkoda, ze wypowiadam sie tak szybko i nie moge troche ironia rzucic...
Jestem pewien, ze gdybym tego nie napisal co wlasnie pisze, to ludzi wielbiacy Tudora jeszcze rok temu za bramke strzelona Deportivo, teraz wieszaliby na nim psy i chcieliby sie go pozbyc jak najszybciej z Juve i udowodniliby to swoimi postami...
Igor niech zostanie! Zamiast niego Montero!
Jestem pewien, ze gdybym tego nie napisal co wlasnie pisze, to ludzi wielbiacy Tudora jeszcze rok temu za bramke strzelona Deportivo, teraz wieszaliby na nim psy i chcieliby sie go pozbyc jak najszybciej z Juve i udowodniliby to swoimi postami...
- matej
- Juventino
nigdy nie byłem fanem Tudora i jeśli byłaby przez to szansa zachować Treze w Juve to jestem za. Ale zgadzam się z tobą że lepiej oddać Montero niż Tudora. Montero zrobił dla Juve wiele ale to co ostatnio robi to już się tylko ośmiesza.El_chico_a_Coruna pisze:Szkoda, ze wypowiadam sie tak szybko i nie moge troche ironia rzucic...

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie ma nic przeciwko Trabelsiemu, ale skoro Tudor już nie ma miejsca w jedenastce, to chyba lepiej jest go oddać, niech tam sobie gra i wychodzi zawsze w podstawowym składzie, a do nas przyjdzie młody obrońca, nowa, świeża krew.ALe jak wspomniał jeden z kolegów nie wiadomo czy sobie poradzi, ale już wole Trabelsiego niż Tudora.
- Suchy
- Juventino
Jesli dzieki temu zatrzymamy Treze to ...... zgadzam sie na takie cos, choc bedzie mi zal Tudora.
A co do Trabelsiego to przydalby sie. Z tego co wiem to gra na prawej obronie i moglby grac razem z Thuramem, ktory moglby grac na srodku obrony. 

If man is five, then the devil is six; and if the devil is six, then God is seven...
- Batigol
- Juventino
Czemu wybor ma pasc akurat na Tudora?? W tej chwil jest on najmlodszym obronca z pierwszego skladu!! Powinnismy odmlodzic obrone, a nie tak to poprostu oddawc perspektywistycznego gracza, pozostawiajac w druzynie duzo starszych od niego. Uwazam ze Montero powinien odejsc, a nie Tudor, ktory mimo wszystko jest wspanialym obronca powinien zostac.
- juvek
- Juventino
Tudor to bardzo dobry zawodnik, ale jesli Juve ma odmładać kadre to musi także kogoś sie pozbyć, Niech i Tudor bedzie tym pechowcem, który opóści najlepsz klub swiata
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Nedved_fan
- Juventino
jestem ciekaw czy taka transakcja wypali. Jesli tak, to nie wiem czy będe żałował, bo Tudor ostatnio za dużo nie grał. Ale jak zagrałby u nas Trabelsi- to wielka zagadka
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- Tomusmc
- Juventino
Ja osobiscie Tudora bardzo lubie i nie chcialbym go oddawać! Pamietam jak w meczu z Deportivo w zeszlym sezonie strzelił piekna bramke z woleja w 90 minucie i uratowal 3 punkty ktore daly nam awans do nastepnej rundy LM! szkoda ze w tym meczu ostatnim nie grał 

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- JuveQL
- Juventino
Odmładzac kadrę poprzez sprzedawanie Tudora???Buuuheheheahahah :lol: :lol: :lol: Chociaz wiesz ile on ma lat??? Tak dla Twojej wiadomosci to nie skonczył on jeszcze 26 lat...Pomysl, zanim nastepnym razem cos napiszesz.juvek pisze:Tudor to bardzo dobry zawodnik, ale jesli Juve ma odmładać kadre to musi także kogoś sie pozbyć, Niech i Tudor bedzie tym pechowcem, który opóści najlepsz klub swiata
Ja szczerze mowiac wole Tudora. Co do Trabelsiego, to nie jestem przekonany, wogole to ma on jakies europejskie obywatelstwo???
- kouba
- Qualità Juventino
też bym tak wolał, tylko czy Ajax sie zgdziEl_chico_a_Coruna pisze:Igor niech zostanie! Zamiast niego Montero!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Jakby go kupili to by mieli niezly duet dziadkow: Montero-Litmanenkouba pisze:też bym tak wolał, tylko czy Ajax sie zgdzi![]()
- ForzaJuve
- Juventino
No ja zdecydowanie jestem przeciw.Nie widze miejsca w skladzie Juve dla Trabelsiego, przynajmniej narazie.Poki co chcialbym zeby Igor Tudor zostal, a Montero zostal sprzedany.Na jego miejsce sprowadzic jakiegos mlodego obronce (osobiscie marzy mi sie Cristian Chivu, ale to jest chyba malo prawdopodobne, ewentulanie moglby byc Lucio)