Mercato (Zima 2017)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2016, 18:41

Robaku pisze:POjawiły sie informacje z Hiszpanii ze latem będziemy chcieli sciągnąc Zabalete za darmo,który miałby zapełnić lukę za Lichego.
Zabaleta? Na pewno nie! Sądzę że na pewno będzie to Włoch spośród 2 nazwisk, wiadomo jakich.

Ja dzisiaj czytałem że zamierzamy zimą uderzać po Mkhitaryana, który nie może się odnaleźć z Manchesterze United, wiemy kto jest jego agentem, a on też miał kogoś nam załatwić, a Armeńczyk, w przeciwństwoe do np. Matuidiego może grać w tej edycji CL. Może i dobry pomysł z nim...

Jeżeli zimą przyszliby by Witsel i Mkhitaryan i ich obydwóch można by zgłosić - niezła paka by była!

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2016, 19:02

Jakby grał tak jak w poprzednim sezonie w Borussi to byłaby miazga. On tam miał asysty non stop. To byłby dobry transfer no i sam zawodnik jest w sile wieku więc przed nim spokojnie 4 lata dobrej gry.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2016, 20:13

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jeżeli zimą przyszliby by Witsel i Mkhitaryan i ich obydwóch można by zgłosić - niezła paka by była!
Ty jak zawsze żyjesz w świecie oderwanym od rzeczywistości. Po pierwsze jak ktoś z tej dwójki to Witsel, bo wydamy za niego psi grosz, po drugie Miki pomimo, że nie gra został nie bez przypadku ulokowany w MU, po trzecie gdzie by grał Ormianin? Po czwarte jaka paka? I jakie wzmocnienie, bo chyba nie mówisz, że Witsel będzie zbawieniem naszej drużyny jak on gra u ogórasów od kilku sezonów, a Miki nie jest zawodnikiem pod żadną z naszych taktyk.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2016, 20:26

wloski pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jeżeli zimą przyszliby by Witsel i Mkhitaryan i ich obydwóch można by zgłosić - niezła paka by była!
Po czwarte jaka paka? I jakie wzmocnienie, bo chyba nie mówisz, że Witsel będzie zbawieniem naszej drużyny jak on gra u ogórasów od kilku sezonów, a Miki nie jest zawodnikiem pod żadną z naszych taktyk.
W lecie przekonywał, że Witsel wciąga nosem Marchisio i powinien posadzić na ławce Khedire.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2016, 20:39

@wloski To są moje luźne spekulacje. Poza tym dla mnie Witsel to JEST topowy zawodnik, tyle że nie grał jeszcze w żadnej z najlepszych lig. Miki byłby idealny do Maxowego 4312.

@Vincitore Tylko tyle do powiedzenia masz że cytujesz aż tyle? fajnie!

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2016, 21:16

Jako, zę tempo na JS spadło, to podaj info z dzisiejszych mediów.
Wiadomo wraca temat Verattiego ( calciomercato), bo podobno wkurza się na Emeryego, i viceversa. Po ostatniej "scysji" oczywiście wzrosły ploteczki. Mamy walczyć o niego z Interem i Milanem.
Ale oczywiście RM i Conte nie śpią.
Tutto podaje, że mamy walczyć z liverpoolem o Dahouda.

Kingsley podobno wraca do Turynu, jest na to duza szansa (ale o tym wiecie z wypowiedzi Marotty z wczoraj czy przedwczoraj gdzie dużo gadal o transferach byłych i niedoszłych), ale podobno mamy COmana od razu pchnąc do CIty, bo wiadomo tam jest Pep. Źródło talksport - jaki brytyjski dziennik,brukowiec, nie wiem.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2016, 22:09

Robaku pisze: Kingsley podobno wraca do Turynu, jest na to duza szansa (ale o tym wiecie z wypowiedzi Marotty z wczoraj czy przedwczoraj gdzie dużo gadal o transferach byłych i niedoszłych), ale podobno mamy COmana od razu pchnąc do CIty, bo wiadomo tam jest Pep. Źródło talksport - jaki brytyjski dziennik,brukowiec, nie wiem.
Czyli jest szansa, że wyciągniemy za niego jakaś konkretną kasę.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 26 października 2016, 22:39

Shadow Marshall pisze:
Robaku pisze: Kingsley podobno wraca do Turynu, jest na to duza szansa (ale o tym wiecie z wypowiedzi Marotty z wczoraj czy przedwczoraj gdzie dużo gadal o transferach byłych i niedoszłych), ale podobno mamy COmana od razu pchnąc do CIty, bo wiadomo tam jest Pep. Źródło talksport - jaki brytyjski dziennik,brukowiec, nie wiem.
Czyli jest szansa, że wyciągniemy za niego jakaś konkretną kasę.
No tak, jak do City, to patrząc na kwoty, jakie dali za zawodników w 2 poprzednich okienkach:
Kevin De Bruyne - 74 mln
Raheem Sterling - 62,5 mln
John Stones - 55,5 mln
Leroy Sané - 50 mln
Nicolás Otamendi - 44,5 mln
Gabriel Jesus - 32 mln
taki Coman, który pokazał już coś w Bayernie i ma zaledwie 20 lat, powinien ich kosztować 40-50 mln :ok:

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2016, 08:18

Coś mi tu nie pasowało, aż sobie sprawdziłem znowu wypowiedź Beppe: "Coman is on a two-year loan for €7m, with a buyout clause of €21m. I think Bayern will sign him outright, if not we have a player who has been enhanced by two years at a big club.”
Beppe zaznacza, że jego zdaniem Bayern wykupi Comana więc można zakładać, że Marotta wie coś więcej w tym temacie niż pismaki.

Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2016, 11:40

Crunny pisze: taki Coman, który pokazał już coś w Bayernie i ma zaledwie 20 lat, powinien ich kosztować 40-50 mln :ok:
Jeżeli tyle miałby kosztować to Bayern go wykupi za te 21mln i sam sprzeda do City. Nie liczcie na żadne kokosy z Comana.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2016, 14:39

tak, ale ta kwestia Comana to się przewija od kilku tygodni w prasie i nie tylko brytyjskiej, ale głownie niemieckiej, pewnie Mrozzi coś może dodać, i jak w zeszłym sezonie wątpliwości nie było, że Bayern go wykupi tak odkąd jest Carlo to te wątpliwości się stale zwiększają.
Jasne, że może się to skończyć wykupem przez BM i dalszą odsprzedażą, ale może niekoniecznie.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2016, 14:42

Daily Mirror nam szyje Mkhitaryana na wypożyczenie :smile:

Zero szacunku dla Pogby
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2016, 17:08

ForzaItanimulli3vujcm pisze:czytałem że zamierzamy zimą uderzać po Mkhitaryana, który nie może się odnaleźć z Manchesterze United, wiemy kto jest jego agentem, a on też miał kogoś nam załatwić, a Armeńczyk, w przeciwństwoe do np. Matuidiego może grać w tej edycji CL
Uwazam, ze Fabregas jest duzo bardziej uniwersalnym graczem i obecnemu Juve bardziej przydatnym, niz Ormianin. No i Miki jest non-EU, jesli ma to jakies znaczenie.
- Witsel
- Darmian
- Fabs... i to tyle na zime :whistle:
Kicek7 pisze:Nie liczcie na żadne kokosy z Comana.
Wg mnie 21 (a w sumie 28?) za Comana, to niemalze kokosy :prochno:

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2016, 19:19

Robaku pisze:tak, ale ta kwestia Comana to się przewija od kilku tygodni w prasie i nie tylko brytyjskiej, ale głownie niemieckiej, pewnie Mrozzi coś może dodać, i jak w zeszłym sezonie wątpliwości nie było, że Bayern go wykupi tak odkąd jest Carlo to te wątpliwości się stale zwiększają.
Jasne, że może się to skończyć wykupem przez BM i dalszą odsprzedażą, ale może niekoniecznie.
Konkretnych źródeł już nie pamiętam, bo czytałem o tym może z 2 tygodnie temu, ale jeśli miałbym to wszystko streścić w kilku słowach, to Niemcy raczej wątpią w aktywowanie klauzuli Comana. Wszystko zaczęło się sypać pod wodzą Carlo i ciężko stwierdzić, z czego taka zmiana nastawienia niemieckiego klubu może wynikać.

Osobiście wątpię jednak, by chłopak u nas pozostał, nawet jeśli Bayern odpuści.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2016, 00:03

O Zabalecie mówi się bardziej konkretnie w kontekście kogoś za Florenziego, choć padają też nazwiska WIdmer i...Caceres.

Ormianin w Juve? ogólnie byłem na nie, ale loan z opcją, czyli to co Marotta lubi najbardziej? czemu nie, można by spróbować.

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Zablokowany