Mercato (Zima 2017)
- CzeczenCZN
- Juventino
Zabaleta? Na pewno nie! Sądzę że na pewno będzie to Włoch spośród 2 nazwisk, wiadomo jakich.Robaku pisze:POjawiły sie informacje z Hiszpanii ze latem będziemy chcieli sciągnąc Zabalete za darmo,który miałby zapełnić lukę za Lichego.
Ja dzisiaj czytałem że zamierzamy zimą uderzać po Mkhitaryana, który nie może się odnaleźć z Manchesterze United, wiemy kto jest jego agentem, a on też miał kogoś nam załatwić, a Armeńczyk, w przeciwństwoe do np. Matuidiego może grać w tej edycji CL. Może i dobry pomysł z nim...
Jeżeli zimą przyszliby by Witsel i Mkhitaryan i ich obydwóch można by zgłosić - niezła paka by była!
- Shadow Marshall
- Juventino
Jakby grał tak jak w poprzednim sezonie w Borussi to byłaby miazga. On tam miał asysty non stop. To byłby dobry transfer no i sam zawodnik jest w sile wieku więc przed nim spokojnie 4 lata dobrej gry.
- wloski
- Juventino
Ty jak zawsze żyjesz w świecie oderwanym od rzeczywistości. Po pierwsze jak ktoś z tej dwójki to Witsel, bo wydamy za niego psi grosz, po drugie Miki pomimo, że nie gra został nie bez przypadku ulokowany w MU, po trzecie gdzie by grał Ormianin? Po czwarte jaka paka? I jakie wzmocnienie, bo chyba nie mówisz, że Witsel będzie zbawieniem naszej drużyny jak on gra u ogórasów od kilku sezonów, a Miki nie jest zawodnikiem pod żadną z naszych taktyk.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jeżeli zimą przyszliby by Witsel i Mkhitaryan i ich obydwóch można by zgłosić - niezła paka by była!
- Vincitore
- Juventino
W lecie przekonywał, że Witsel wciąga nosem Marchisio i powinien posadzić na ławce Khedire.wloski pisze:Po czwarte jaka paka? I jakie wzmocnienie, bo chyba nie mówisz, że Witsel będzie zbawieniem naszej drużyny jak on gra u ogórasów od kilku sezonów, a Miki nie jest zawodnikiem pod żadną z naszych taktyk.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jeżeli zimą przyszliby by Witsel i Mkhitaryan i ich obydwóch można by zgłosić - niezła paka by była!
- CzeczenCZN
- Juventino
@wloski To są moje luźne spekulacje. Poza tym dla mnie Witsel to JEST topowy zawodnik, tyle że nie grał jeszcze w żadnej z najlepszych lig. Miki byłby idealny do Maxowego 4312.
@Vincitore Tylko tyle do powiedzenia masz że cytujesz aż tyle? fajnie!
@Vincitore Tylko tyle do powiedzenia masz że cytujesz aż tyle? fajnie!
- Robaku
- Juventino
Jako, zę tempo na JS spadło, to podaj info z dzisiejszych mediów.
Wiadomo wraca temat Verattiego ( calciomercato), bo podobno wkurza się na Emeryego, i viceversa. Po ostatniej "scysji" oczywiście wzrosły ploteczki. Mamy walczyć o niego z Interem i Milanem.
Ale oczywiście RM i Conte nie śpią.
Tutto podaje, że mamy walczyć z liverpoolem o Dahouda.
Kingsley podobno wraca do Turynu, jest na to duza szansa (ale o tym wiecie z wypowiedzi Marotty z wczoraj czy przedwczoraj gdzie dużo gadal o transferach byłych i niedoszłych), ale podobno mamy COmana od razu pchnąc do CIty, bo wiadomo tam jest Pep. Źródło talksport - jaki brytyjski dziennik,brukowiec, nie wiem.
Wiadomo wraca temat Verattiego ( calciomercato), bo podobno wkurza się na Emeryego, i viceversa. Po ostatniej "scysji" oczywiście wzrosły ploteczki. Mamy walczyć o niego z Interem i Milanem.
Ale oczywiście RM i Conte nie śpią.
Tutto podaje, że mamy walczyć z liverpoolem o Dahouda.
Kingsley podobno wraca do Turynu, jest na to duza szansa (ale o tym wiecie z wypowiedzi Marotty z wczoraj czy przedwczoraj gdzie dużo gadal o transferach byłych i niedoszłych), ale podobno mamy COmana od razu pchnąc do CIty, bo wiadomo tam jest Pep. Źródło talksport - jaki brytyjski dziennik,brukowiec, nie wiem.
- Shadow Marshall
- Juventino
Czyli jest szansa, że wyciągniemy za niego jakaś konkretną kasę.Robaku pisze: Kingsley podobno wraca do Turynu, jest na to duza szansa (ale o tym wiecie z wypowiedzi Marotty z wczoraj czy przedwczoraj gdzie dużo gadal o transferach byłych i niedoszłych), ale podobno mamy COmana od razu pchnąc do CIty, bo wiadomo tam jest Pep. Źródło talksport - jaki brytyjski dziennik,brukowiec, nie wiem.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
No tak, jak do City, to patrząc na kwoty, jakie dali za zawodników w 2 poprzednich okienkach:Shadow Marshall pisze:Czyli jest szansa, że wyciągniemy za niego jakaś konkretną kasę.Robaku pisze: Kingsley podobno wraca do Turynu, jest na to duza szansa (ale o tym wiecie z wypowiedzi Marotty z wczoraj czy przedwczoraj gdzie dużo gadal o transferach byłych i niedoszłych), ale podobno mamy COmana od razu pchnąc do CIty, bo wiadomo tam jest Pep. Źródło talksport - jaki brytyjski dziennik,brukowiec, nie wiem.
Kevin De Bruyne - 74 mln
Raheem Sterling - 62,5 mln
John Stones - 55,5 mln
Leroy Sané - 50 mln
Nicolás Otamendi - 44,5 mln
Gabriel Jesus - 32 mln
taki Coman, który pokazał już coś w Bayernie i ma zaledwie 20 lat, powinien ich kosztować 40-50 mln

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Coś mi tu nie pasowało, aż sobie sprawdziłem znowu wypowiedź Beppe: "Coman is on a two-year loan for €7m, with a buyout clause of €21m. I think Bayern will sign him outright, if not we have a player who has been enhanced by two years at a big club.”Robaku pisze: Kingsley podobno wraca do Turynu, jest na to duza szansa (ale o tym wiecie z wypowiedzi Marotty z wczoraj czy przedwczoraj gdzie dużo gadal o transferach byłych i niedoszłych), ale podobno mamy COmana od razu pchnąc do CIty, bo wiadomo tam jest Pep. Źródło talksport - jaki brytyjski dziennik,brukowiec, nie wiem.
Beppe zaznacza, że jego zdaniem Bayern wykupi Comana więc można zakładać, że Marotta wie coś więcej w tym temacie niż pismaki.
- Kicek7
- Juventino
Jeżeli tyle miałby kosztować to Bayern go wykupi za te 21mln i sam sprzeda do City. Nie liczcie na żadne kokosy z Comana.Crunny pisze: taki Coman, który pokazał już coś w Bayernie i ma zaledwie 20 lat, powinien ich kosztować 40-50 mln
- Robaku
- Juventino
tak, ale ta kwestia Comana to się przewija od kilku tygodni w prasie i nie tylko brytyjskiej, ale głownie niemieckiej, pewnie Mrozzi coś może dodać, i jak w zeszłym sezonie wątpliwości nie było, że Bayern go wykupi tak odkąd jest Carlo to te wątpliwości się stale zwiększają.
Jasne, że może się to skończyć wykupem przez BM i dalszą odsprzedażą, ale może niekoniecznie.
Jasne, że może się to skończyć wykupem przez BM i dalszą odsprzedażą, ale może niekoniecznie.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Uwazam, ze Fabregas jest duzo bardziej uniwersalnym graczem i obecnemu Juve bardziej przydatnym, niz Ormianin. No i Miki jest non-EU, jesli ma to jakies znaczenie.ForzaItanimulli3vujcm pisze:czytałem że zamierzamy zimą uderzać po Mkhitaryana, który nie może się odnaleźć z Manchesterze United, wiemy kto jest jego agentem, a on też miał kogoś nam załatwić, a Armeńczyk, w przeciwństwoe do np. Matuidiego może grać w tej edycji CL
- Witsel
- Darmian
- Fabs... i to tyle na zime

Wg mnie 21 (a w sumie 28?) za Comana, to niemalze kokosyKicek7 pisze:Nie liczcie na żadne kokosy z Comana.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Konkretnych źródeł już nie pamiętam, bo czytałem o tym może z 2 tygodnie temu, ale jeśli miałbym to wszystko streścić w kilku słowach, to Niemcy raczej wątpią w aktywowanie klauzuli Comana. Wszystko zaczęło się sypać pod wodzą Carlo i ciężko stwierdzić, z czego taka zmiana nastawienia niemieckiego klubu może wynikać.Robaku pisze:tak, ale ta kwestia Comana to się przewija od kilku tygodni w prasie i nie tylko brytyjskiej, ale głownie niemieckiej, pewnie Mrozzi coś może dodać, i jak w zeszłym sezonie wątpliwości nie było, że Bayern go wykupi tak odkąd jest Carlo to te wątpliwości się stale zwiększają.
Osobiście wątpię jednak, by chłopak u nas pozostał, nawet jeśli Bayern odpuści.
- PrzemasJuve
- Juventino
O Zabalecie mówi się bardziej konkretnie w kontekście kogoś za Florenziego, choć padają też nazwiska WIdmer i...Caceres.
Ormianin w Juve? ogólnie byłem na nie, ale loan z opcją, czyli to co Marotta lubi najbardziej? czemu nie, można by spróbować.
Ormianin w Juve? ogólnie byłem na nie, ale loan z opcją, czyli to co Marotta lubi najbardziej? czemu nie, można by spróbować.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!