# 10 Paul Pogba
- piotrek.prz
- Juventino
O pierwszej rzeczy napisał już Crunny - Pogba wcale nie musiał faulować, mógł chociaż wykazać wolę odebrania piłki...Maly pisze:tacy jak ty są najlepsizero woli myślenia - tak zachował się Crunny pisząc tego posta
Pogba miał już kartkę, był za zawodnikiem i ew. kontakt skończyłby się drugą żółtą a przypomnę ci - było już 3-0 i kilka minut do końca, naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba mieć jakiś uraz do Pogby żeby pisać takie głupoty jak wyżej
mecz oglądałem od ok 60 minuty i całe MU grało słabo, ciężko powiedzieć kto zagrał dobrze ale zapamiętałem 3 zawodników - Zlatana, Matę i właśnie Pogbę - tylko oni chyba starali się zdobyć gola, reszta w ostatnich 30 minutach kompletnie w ofensywie niewidoczna
Po drugie - ta historia z tą żółtą kartką Pogby mogłaby chociaż częściowo tłumaczyć Pogbę, gdyby nie fakt, że... jest niezgodna z faktami, więc chyba mocno nieuważnie oglądałeś ten mecz

Gol Kante padł w 70 minucie, a Pogba żółtko dostał 5 minut później

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Widok twarzy Mourinho, dreptajacego Pogby i Zlatana, cieszacego sie Conte... poezja 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Właśniepiotrek.prz pisze:O pierwszej rzeczy napisał już Crunny - Pogba wcale nie musiał faulować, mógł chociaż wykazać wolę odebrania piłki...Maly pisze:tacy jak ty są najlepsizero woli myślenia - tak zachował się Crunny pisząc tego posta
Pogba miał już kartkę, był za zawodnikiem i ew. kontakt skończyłby się drugą żółtą a przypomnę ci - było już 3-0 i kilka minut do końca, naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba mieć jakiś uraz do Pogby żeby pisać takie głupoty jak wyżej
mecz oglądałem od ok 60 minuty i całe MU grało słabo, ciężko powiedzieć kto zagrał dobrze ale zapamiętałem 3 zawodników - Zlatana, Matę i właśnie Pogbę - tylko oni chyba starali się zdobyć gola, reszta w ostatnich 30 minutach kompletnie w ofensywie niewidoczna
Po drugie - ta historia z tą żółtą kartką Pogby mogłaby chociaż częściowo tłumaczyć Pogbę, gdyby nie fakt, że... jest niezgodna z faktami, więc chyba mocno nieuważnie oglądałeś ten mecz![]()
Gol Kante padł w 70 minucie, a Pogba żółtko dostał 5 minut później

tacy jak ty są najlepsi

- CzeczenCZN
- Juventino
Ale o czym tu mówić... Pogba to geniusz tak jak Vidal - wyobraźcie sobie, co to by się działo gdybyśmy ich 2 mieli w obecnej kadrze. Takie dyskredytowanie go to a;bo hejting - jak grejt - lub próba wmówienia sobie tego że: 1. Juventus nie stracił na jego odejściu 2. To zwykła gwiazdunia 3. Nie odnajdzie się w Man-UTD, bo to tylko zdrajca! A Pupa bardzo boli...
Prawda jest taka - że Juventus zrobił głupotę nie zatrzymując go, choćby na siłę!
A Pogba jest graczem w stylu Juve i tam jest jego miejsce!
Prawda jest taka - że Juventus zrobił głupotę nie zatrzymując go, choćby na siłę!
A Pogba jest graczem w stylu Juve i tam jest jego miejsce!
- panlider
- Juventino
Prawda jest taka, że Pogba zagrał bardzo słabo, zresztą jak cała ekipa z Manchesteru, więc można powiedzieć, że dostosował się do poziomu kolegów. Myślę, że Francuz zaczyna powoli żałować odejścia z Juve.
Dzisiejszy mecz obalił też jeden z mitów, które krążą po forum, a mianowicie, że Pogba ustawiany wyżej będzie grał lepiej. Przynajmniej na papierze Polpo grał za Zlatanem (na boisku wyglądało to momentami nieco inaczej), a i tak niewiele zdziałał.
Maly jak zwykle oglądał inny mecz
Dzisiejszy mecz obalił też jeden z mitów, które krążą po forum, a mianowicie, że Pogba ustawiany wyżej będzie grał lepiej. Przynajmniej na papierze Polpo grał za Zlatanem (na boisku wyglądało to momentami nieco inaczej), a i tak niewiele zdziałał.
Maly jak zwykle oglądał inny mecz

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Shadow Marshall
- Juventino
Dajcie już spokój - jak nie Morata to Pogba. Goście odeszli z Juve...może tego żałują, a może nie. To dopiero początek sezonu i póki co wychodzi na to, że obaj źle zrobili z punktu widzenia sportowego. Nie ma co płakać nad nimi. To, że są w swoich obecnych klubach to była ich decyzja i sami się na te przeprowadzki zgodzili.
Proponuje zamknąć ten temat jak i ten o Moracie bo niedługo nawet jak któryś z nich pierdnie to będzie się z tego powodu ciągnęła tutaj dyskusja na kilka stron.
Proponuje zamknąć ten temat jak i ten o Moracie bo niedługo nawet jak któryś z nich pierdnie to będzie się z tego powodu ciągnęła tutaj dyskusja na kilka stron.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
:hellyes:Shadow Marshall pisze:Dajcie już spokój - jak nie Morata to Pogba. Goście odeszli z Juve...może tego żałują, a może nie. To dopiero początek sezonu i póki co wychodzi na to, że obaj źle zrobili z punktu widzenia sportowego. Nie ma co płakać nad nimi. To, że są w swoich obecnych klubach to była ich decyzja i sami się na te przeprowadzki zgodzili.
Swoją drogą na głównej miały być wyświetlane/promowane tylko tematy dotyczące Juve, a wyświetlają się też takie kwiatki jak Paul Pogba czy Alvaro Morata, czyli piłkarze, których w Juventusie już nie ma. Na tej samej zasadzie mogłyby się wyświetlać tematy pt. ,,SerieA 2016/17" czy "LM 2016/17" bo przecież Juventus uczestniczy w tych rozgrywkach.
Ja jednak ze swojej strony proponuję zamknąć te tematy tak jak wspomniał o tym Shadow.

- Robaku
- Juventino
Własnie, SS dobrze, ze zauważyłeś
Bardziej sluszne wydaje mi się promowanie np. tematów związanych z obecnym sezonem i naszymi rywalami np. temat o całym sezownie, czy o Napoli,Romie, niż o Moracie i Pogbie, zważywszy na to, iż bardzo mala szansa jest na to,że w obecnym zesonie spotkamy sie z ManU, i niewiele wieksza ze spotkamy sie z Realem.
Bardziej sluszne wydaje mi się promowanie np. tematów związanych z obecnym sezonem i naszymi rywalami np. temat o całym sezownie, czy o Napoli,Romie, niż o Moracie i Pogbie, zważywszy na to, iż bardzo mala szansa jest na to,że w obecnym zesonie spotkamy sie z ManU, i niewiele wieksza ze spotkamy sie z Realem.
- CzeczenCZN
- Juventino
Ale po co zamykać tematy? Niech sobie piszą co chcą. Szczerze? Tworzy się wspólnie fajna kronika. 
Fakt mogłyby być schowane - ale po co?
Kpicie z Pogby, ale to jest ktoś, kogo u nas brakuje najbardziej.

Fakt mogłyby być schowane - ale po co?
Kpicie z Pogby, ale to jest ktoś, kogo u nas brakuje najbardziej.

- kamil-8853
- Juventino
Czuję że jeszcze kiedyś zobaczymy Pogbe w Juve 

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Na bank, obetnie zarobki o 60% zeby sie przytulic do Marotty.
Ostatnio glosno o pozaboiskowych wybrykach Polpo. Blah blah blah, dostal gaze z kosmosu i baluje na szczycie swiata.
Ot taki duzy chlopiec. Ktos (Mino) wmowil mu, ze jest najlepszy na swiecie i uwierzyl. Potrzeba autorytetow, zeby utrzymac go na smyczy. Ciezko za autorytet uznac Rooneya czy Ibre (podobny typ pilkarz-celebryta).
Taki jest zreszta problem calego United. Skonczylo sie pokolenie starych mistrzow, skonczyl sie Ferguson i zostalo pogorzelisko z rozdmuchanym budzetem. Zdaje sie, ze autorytetem mial byc Mourinho.. poki co slabo wychodzi. Dla mnie to wszystko jest na wyrost, Zlatan jest stary i przereklamowany, Rooney juz dawno nic nie gra, a w '11' United widze wielu przecietniakow.
Ostatnio glosno o pozaboiskowych wybrykach Polpo. Blah blah blah, dostal gaze z kosmosu i baluje na szczycie swiata.
Ot taki duzy chlopiec. Ktos (Mino) wmowil mu, ze jest najlepszy na swiecie i uwierzyl. Potrzeba autorytetow, zeby utrzymac go na smyczy. Ciezko za autorytet uznac Rooneya czy Ibre (podobny typ pilkarz-celebryta).
Taki jest zreszta problem calego United. Skonczylo sie pokolenie starych mistrzow, skonczyl sie Ferguson i zostalo pogorzelisko z rozdmuchanym budzetem. Zdaje sie, ze autorytetem mial byc Mourinho.. poki co slabo wychodzi. Dla mnie to wszystko jest na wyrost, Zlatan jest stary i przereklamowany, Rooney juz dawno nic nie gra, a w '11' United widze wielu przecietniakow.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
na prawdę nie wiem jak miałby odebrać mu piłkę w tej akcji... pytanie powinno brzmieć gdzie byli i co robili pozostali ale nie akurat Pogba, np. dlaczego obrońca idzie "na raz" albo dlaczego nikt inny nie wraca ;]Wojtek pisze:Postawa Pogby przy bramce Kante na 4:0![]()
a jeśli PP miał być ustawiony za Zlatanem to chyba tylko w akcji gdy Ibra cofnął się po piłkę pod swoją połowę co widać chociażby w ww akcji - papier to nie boisko
ps. z minutami rzeczywiście, jakoś gol Kante wydawał mi się już grubo po 80 minucie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?