165 mln długu??!!
- Fighterinho
- Juventino
wiesz z Fiata to raczej już minimalne bo po śmierci Agnelliego jak by się zapadło i zostały tylko fundamenty ale ta to ma ogromne jeszcze pewnie ma dochody ze stacji Sky i innych za zezwolenie na meczewojtom11 pisze:jest to totalnie niemożliwe !! dosłownie 4 numery wcześniej pisało ze Juventus jako jedyny klub jest na plusie i to sporym bo ma 265 mln na plusie !! wiec nie wiem na co wydali razem ponad 370 mln w miesiąc !! nie mają o czym pisać to juz nagle wszyscy mają długi ! Juventus ma dochody z Fiata , Nike , Fastweb , Tamoil , bilety , pamiątki itp . ! totalna plota !!
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Martinblack
- Juventino
Z Fiata nie maja zysków bo ta firma ma zadłuzenie w wysokości 2 miliardów euro i jest blisko upadku....a piłka nozna mogła sie mylić, bo juz nie takie rzeczy podawali..Fighterinho pisze:wiesz z Fiata to raczej już minimalne bo po śmierci Agnelliego jak by się zapadło i zostały tylko fundamenty ale ta to ma ogromne jeszcze pewnie ma dochody ze stacji Sky i innych za zezwolenie na meczewojtom11 pisze:jest to totalnie niemożliwe !! dosłownie 4 numery wcześniej pisało ze Juventus jako jedyny klub jest na plusie i to sporym bo ma 265 mln na plusie !! wiec nie wiem na co wydali razem ponad 370 mln w miesiąc !! nie mają o czym pisać to juz nagle wszyscy mają długi ! Juventus ma dochody z Fiata , Nike , Fastweb , Tamoil , bilety , pamiątki itp . ! totalna plota !!
- Martin
- Juventino
Tak sie sklada ze niestety ostatni rok finansowy Juventus zakonczyl na minusie... gdzies pisalismy o tym newsa i nawet byl o tym news na forum. niestety nie mam czasu tego sprawdzic...
Z drugiej strony nie sadzilem ze to az ponad 160 milionow.... cos tu nie gra...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Rasi
- Qualità Juventino
Owszem - ogłosili, że ostatni rok zakończyli na minusie. Kwota była oszałamiająca.... 1,6 mln $ :lol:. Mówili też, że był to pierwszy od 7 lat sezon, który przyniósł straty. Dowodem tego jest to, że żeby wejść na giełge ( a Juve jest na niej notowne ) trzeba sie wykazać zyskiem w kilku latach z rzędu.
Poza tym oglądałem niedawno program na Polsacie Sport w którym było powiedziane, że Juve jako jedyna włoska drużyna przynosi zyski i NIEMA długów.
Tak więc informacjia o tych 160 mln jest na 99% nie prawdziwa
Poza tym oglądałem niedawno program na Polsacie Sport w którym było powiedziane, że Juve jako jedyna włoska drużyna przynosi zyski i NIEMA długów.
- Danielpiero
- Juventino
No faktycznie JUVE jakieś długi to ma chyba napewno ale żeby aż 160 milionow!! :shock:
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- JuVeJoZeK
- Juventino
Tak był taki news ale nie 160 mln tylko coś 25 mlnMartin pisze:Tak sie sklada ze niestety ostatni rok finansowy Juventus zakonczyl na minusie... gdzies pisalismy o tym newsa i nawet byl o tym news na forum. niestety nie mam czasu tego sprawdzic...
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
gdybyś napisał, że na 100 % byłbym spokojniejszy, a tak nic niewiadomoRasi pisze:Owszem - ogłosili, że ostatni rok zakończyli na minusie. Kwota była oszałamiająca.... 1,6 mln $ :lol:. Mówili też, że był to pierwszy od 7 lat sezon, który przyniósł straty. Dowodem tego jest to, że żeby wejść na giełge ( a Juve jest na niej notowne ) trzeba sie wykazać zyskiem w kilku latach z rzędu.

- dawidpln
- Juventino
Doczytaj to do konca i wtedy powiedz ile juve miało dłygów bo nie wydaje mi sie aby po dojściu do 1/8 finału LM, nie sprowadzeniu żadnych piłkarzy i dobrych sponsorów Juventus miał aż takie długi! To chyba niemożliwe!
Forza Juventus
- kouba
- Qualità Juventino
w tak wielki dług nie wierze, ale że jest dług to tak
Na pewno nie jest to tak wielka kwota jak podał autor tego tematu. Na hattricku.pl pisalo że jest to 22,5 mln euro. To nie jest dużo w porównaniu do tego 165 mln :? ale zawsze coś. Starczyłoby na dobrgo obrońce