165 mln długu??!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 23:07

wojtom11 pisze:jest to totalnie niemożliwe !! dosłownie 4 numery wcześniej pisało ze Juventus jako jedyny klub jest na plusie i to sporym bo ma 265 mln na plusie !! wiec nie wiem na co wydali razem ponad 370 mln w miesiąc !! nie mają o czym pisać to juz nagle wszyscy mają długi ! Juventus ma dochody z Fiata , Nike , Fastweb , Tamoil , bilety , pamiątki itp . ! totalna plota !!
wiesz z Fiata to raczej już minimalne bo po śmierci Agnelliego jak by się zapadło i zostały tylko fundamenty ale ta to ma ogromne jeszcze pewnie ma dochody ze stacji Sky i innych za zezwolenie na mecze

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 07:06

Jest to możliwe Borek mówiłpodczas meczu z Depor że Juve ma długi ... moze coś przed nami ukrywają :?

Zawsze Wierni ! ! !
Martinblack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 07:14

Fighterinho pisze:
wojtom11 pisze:jest to totalnie niemożliwe !! dosłownie 4 numery wcześniej pisało ze Juventus jako jedyny klub jest na plusie i to sporym bo ma 265 mln na plusie !! wiec nie wiem na co wydali razem ponad 370 mln w miesiąc !! nie mają o czym pisać to juz nagle wszyscy mają długi ! Juventus ma dochody z Fiata , Nike , Fastweb , Tamoil , bilety , pamiątki itp . ! totalna plota !!
wiesz z Fiata to raczej już minimalne bo po śmierci Agnelliego jak by się zapadło i zostały tylko fundamenty ale ta to ma ogromne jeszcze pewnie ma dochody ze stacji Sky i innych za zezwolenie na mecze
Z Fiata nie maja zysków bo ta firma ma zadłuzenie w wysokości 2 miliardów euro i jest blisko upadku....a piłka nozna mogła sie mylić, bo juz nie takie rzeczy podawali..

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 09:46

Tak sie sklada ze niestety ostatni rok finansowy Juventus zakonczyl na minusie... gdzies pisalismy o tym newsa i nawet byl o tym news na forum. niestety nie mam czasu tego sprawdzic...
Z drugiej strony nie sadzilem ze to az ponad 160 milionow.... cos tu nie gra...

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 11:30

Owszem - ogłosili, że ostatni rok zakończyli na minusie. Kwota była oszałamiająca.... 1,6 mln $ :lol:. Mówili też, że był to pierwszy od 7 lat sezon, który przyniósł straty. Dowodem tego jest to, że żeby wejść na giełge ( a Juve jest na niej notowne ) trzeba sie wykazać zyskiem w kilku latach z rzędu.
Poza tym oglądałem niedawno program na Polsacie Sport w którym było powiedziane, że Juve jako jedyna włoska drużyna przynosi zyski i NIEMA długów.
Tak więc informacjia o tych 160 mln jest na 99% nie prawdziwa

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 14:07

cos mi sie nie chce wierzyc, gdyz niedawno w "Tempie" (gazeta sportowa) pisalo, ze Juve jest druga najbogatsza druzyna na swiecie, zaraz po Manchesterze.

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 15:18

nie wierzę żeby Juve miało takie długi skoro wszyscy wiedzą i piszą o tym że ejst tednym z najstabilniejszych finansowo klubów świata

Obrazek
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 15:55

No faktycznie JUVE jakieś długi to ma chyba napewno ale żeby aż 160 milionow!! :shock:

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
JuVeJoZeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 16:28

Martin pisze:Tak sie sklada ze niestety ostatni rok finansowy Juventus zakonczyl na minusie... gdzies pisalismy o tym newsa i nawet byl o tym news na forum. niestety nie mam czasu tego sprawdzic...
Z drugiej strony nie sadzilem ze to az ponad 160 milionow.... cos tu nie gra...
Tak był taki news ale nie 160 mln tylko coś 25 mln

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 17:42

Rasi pisze:Owszem - ogłosili, że ostatni rok zakończyli na minusie. Kwota była oszałamiająca.... 1,6 mln $ :lol:. Mówili też, że był to pierwszy od 7 lat sezon, który przyniósł straty. Dowodem tego jest to, że żeby wejść na giełge ( a Juve jest na niej notowne ) trzeba sie wykazać zyskiem w kilku latach z rzędu.
Poza tym oglądałem niedawno program na Polsacie Sport w którym było powiedziane, że Juve jako jedyna włoska drużyna przynosi zyski i NIEMA długów.
Tak więc informacjia o tych 160 mln jest na 99% nie prawdziwa
gdybyś napisał, że na 100 % byłbym spokojniejszy, a tak nic niewiadomo :( Mam nadzieje, że Piłka Nożna się myli :?

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 21:30

E tam! Kolejna plota. Sensacji szukają... A może im o coś innego chodziło? W każdym razie to niemożliwe.

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 11:14

Doczytaj to do konca i wtedy powiedz ile juve miało dłygów bo nie wydaje mi sie aby po dojściu do 1/8 finału LM, nie sprowadzeniu żadnych piłkarzy i dobrych sponsorów Juventus miał aż takie długi! To chyba niemożliwe!

Forza Juventus
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 marca 2004, 11:27

w tak wielki dług nie wierze, ale że jest dług to tak :( Na pewno nie jest to tak wielka kwota jak podał autor tego tematu. Na hattricku.pl pisalo że jest to 22,5 mln euro. To nie jest dużo w porównaniu do tego 165 mln :? ale zawsze coś. Starczyłoby na dobrgo obrońce :wink:

ODPOWIEDZ