# 10 Paul Pogba
- pan Zambrotta
- Juventino
6 zdań raptem, upchanych w "video materiał", żeby dłużej być na stronie i oglądać reklamy. to już click-bait'owe tytuły newsów nie wystarczają?ForzaItanimulli3vujcm pisze:http://ofsajd.onet.pl/faceci/gracze-juv ... /x73gm4Heh ::/:.
Ciekawy materiał.
dokąd podąża ludzkość :co?:
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no właśnie... i jeszcze co sekundę rośnie liczba stron blokujących ADPpan Zambrotta pisze:dokąd podąża ludzkość :co?:

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
wczoraj chyba kolejny niezbyt dobry występ w wykonaniu Pogby, skoro Francja wyjeżdza z Białorusi z 1 pkt i bez strzelonej bramki. W tym sezonie po powiedzmy 3 meczach (2 ligowe + 1 reprezentacja) wskaźnik asysty-bramki u Pogby wynosi 0. Jestem bardzo ciekaw jak będzie się to zmieniało, idąc dalej w sezon.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Widzę, że miał 2 asysty w towarzyskim przeciwko Włochom, ale nie oglądałem tego meczu, więc nie wiem jak to wyglądało.rammstein pisze:wczoraj chyba kolejny niezbyt dobry występ w wykonaniu Pogby, skoro Francja wyjeżdza z Białorusi z 1 pkt i bez strzelonej bramki. W tym sezonie po powiedzmy 3 meczach (2 ligowe + 1 reprezentacja) wskaźnik asysty-bramki u Pogby wynosi 0. Jestem bardzo ciekaw jak będzie się to zmieniało, idąc dalej w sezon.
W Juve też miał takie przestoje, zwłaszcza na początku poprzedniego sezonu. Pewnie jeszcze się rozkręci, choć przyjemnie by się patrzyło gdyby cały sezon kopał się po czole, a sam Manchester zgnił w połowie tabeli

- Maly
- Juventino
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.rammstein pisze:wczoraj chyba kolejny niezbyt dobry występ w wykonaniu Pogby, skoro Francja wyjeżdza z Białorusi z 1 pkt i bez strzelonej bramki.
Francja nie wygrała = słaby występ Pogby

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Mały, jak chcesz się już przyczepić, to przeczytaj chociaż ze zrozumieniem. Kolega napisał, że "chyba", co wskazuje, że tak przypuszcza. Poprał to również podstawowymi statystykami z tego meczu.Maly pisze:Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.rammstein pisze:wczoraj chyba kolejny niezbyt dobry występ w wykonaniu Pogby, skoro Francja wyjeżdza z Białorusi z 1 pkt i bez strzelonej bramki.
Francja nie wygrała = słaby występ Pogby
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
chyba ty powinieneś czytać ze zrozumieniem
jakimi statystykami poparł swoją tezę, że 0 asyst? a ile miał mieć skoro Francja nie strzeliła gola? dwie? :rotfl:
jak nie oglądał meczu to po co przypuszcza i zabiera głos? to tak jakby napisać 2 lata temu, że Juve zremisowało 0-0 więc Pirlo chyba kolejny słaby występ

jak nie oglądał meczu to po co przypuszcza i zabiera głos? to tak jakby napisać 2 lata temu, że Juve zremisowało 0-0 więc Pirlo chyba kolejny słaby występ

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
A tak na marginesie...czy Pogba w ogóle pożegnał się z kolegami z drużyny, zarządem, sztabem ? Po zakończeniu sezonu wszystko wskazywało na to, że zostanie, nie było żadnych argumentów za jego odejściem i nawet pozostali zawodnicy Juve byli pewni, że zostanie. Po wakacjach nie wiedziano go chyba w Turynie i od razu udał się do Manchesteru. Nie słyszeliśmy o tym aby pożegnał się ze wszystkimi chyba, że coś mi umknęło. Jeżeli tak nie było to Pogba jest zerem dla mnie a z reakcji na tę całą sytuacje naszych zawodników wnioskuję, że nie było pożegnania. Tak tylko sobie pomyślałem bo w przeszłości gdy odchodził któryś z ważnych zawodników to towarzyszyła temu zupełnie inna otoczka.

- TheDreamer
- Juventino
Oglądam sobie derby i to co zrobili z Pogbą to jest tragedia. Mało widoczny, w ogóle poza grą, za żadne skarby nie przypomina zawodnika jakim był u nas.
W Juve w defie jak i w ataku brał czynny udział, strzelał, asystował, wiele kluczowych podań, a przede wszystkim brał czynny udział w grze, a dziś kilka razy podał i raz groźnie strzelił, jak na piłkarza za 100 + baniek to jest dramat. Oj Pogba coś ty najlepszego zrobił, siano ci mózg wyżarło..
Syt na 40 min. Mam nadzieje,że sie obudzi i pokaże chociaż troche klasy.
W Juve w defie jak i w ataku brał czynny udział, strzelał, asystował, wiele kluczowych podań, a przede wszystkim brał czynny udział w grze, a dziś kilka razy podał i raz groźnie strzelił, jak na piłkarza za 100 + baniek to jest dramat. Oj Pogba coś ty najlepszego zrobił, siano ci mózg wyżarło..
Syt na 40 min. Mam nadzieje,że sie obudzi i pokaże chociaż troche klasy.
- Vincitore
- Juventino
Zależy jakie pożegnanie masz na myśli - w internecie było ich sporo, wrzucił filmik, spory tekst i mozaikę w barwach Juve, w Vinovo nie był.alessandro1977 pisze:A tak na marginesie...czy Pogba w ogóle pożegnał się z kolegami z drużyny, zarządem, sztabem ? Po zakończeniu sezonu wszystko wskazywało na to, że zostanie, nie było żadnych argumentów za jego odejściem i nawet pozostali zawodnicy Juve byli pewni, że zostanie. Po wakacjach nie wiedziano go chyba w Turynie i od razu udał się do Manchesteru. Nie słyszeliśmy o tym aby pożegnał się ze wszystkimi chyba, że coś mi umknęło. Jeżeli tak nie było to Pogba jest zerem dla mnie a z reakcji na tę całą sytuacje naszych zawodników wnioskuję, że nie było pożegnania. Tak tylko sobie pomyślałem bo w przeszłości gdy odchodził któryś z ważnych zawodników to towarzyszyła temu zupełnie inna otoczka.
Mnie tam gra Pogby wcale nie dziwi - grasz z lepszymi stajesz się lepszy, grasz w słabszej drużynie - prędzej czy później dobijesz do poziomu kolegów. Dzisiaj Pogba ma tego pecha, że zazwyczaj gra w drużynach, które dominowały i utrzymywały się przy piłce, ale Guardiola to król w tym aspekcie i Paul musi się dzisiaj jedynie przesuwać po szerokości, licząc na jakiś indywidualny zryw przy kontrze.
- MRN
- Juventino
No chodzi o to, że nie takie zakończenie wspólnej przygody miałem na myśli po 4 latach wspólnej gry...wyobraź sobie, że kończysz studia i po 5 latach na pożegnanie wspólnej drogi wrzucasz filmik albo wysyłasz smsa. Może jestem dziwny ale mnie osobiście w głowie się to nie mieści.Vincitore pisze:
Zależy jakie pożegnanie masz na myśli - w internecie było ich sporo, wrzucił filmik, spory tekst i mozaikę w barwach Juve, w Vinovo nie był.

- Vincitore
- Juventino
Ja wiem o co Tobie chodzi, normalny ludzki odruch, ale murzyn musiałby wówczas skrócić swoje wakacje, by wpaść do Vinovo i skleić z wszystkimi pionę. Skoro wyszły ostatnio na jaw informacje, że delikatnie czujemy się oszukani, to pewnie nie miał odwagi.alessandro1977 pisze:No chodzi o to, że nie takie zakończenie wspólnej przygody miałem na myśli po 4 latach wspólnej gry...wyobraź sobie, że kończysz studia i po 5 latach na pożegnanie wspólnej drogi wrzucasz filmik albo wysyłasz smsa. Może jestem dziwny ale mnie osobiście w głowie się to nie mieści.Vincitore pisze:
Zależy jakie pożegnanie masz na myśli - w internecie było ich sporo, wrzucił filmik, spory tekst i mozaikę w barwach Juve, w Vinovo nie był.
Swoją drogą, ostatnio Włosi grali z Francuzami, Buffon słynie z tego, że każdego zawodnika zawsze wycałuje i wyprzytula (co mnie zawsze denerwowało, bo w czasach naszych chudych lat, tenże przytulany zawodnik zawsze po 10 minutach strzelał Gigiemu bramkę

- MRN
- Juventino
Tak też myślałem, że hipokryta nie miał odwagi stanąć w cztery oczy z byłymi kolegami z drużyny. Skrócenie wakacji przez niego po 4 latach wspólnej gry i sukcesów to powinien być obowiązek ale Pogba podszedł do tego jak po przegranym finale LM czy finale Euro czyli bez emocji. Fakt, brak było obrazka o jakim mówisz bo to dla Buffona niepodobne ale jak widać tez czuje się spoliczkowany przez gówniarza. Przypomniało mi się to co Evra powiedział po tym kiedy POgba zdecydował się odejść do MU...nie wiem czy to prawda ale pamiętam cytat:
"Pogba nie rozumie co znaczy granie w koszulce Juventusu."
Przecież Evra to dla Pogby wujek Pat więc i ten czuje się też zdradzony.
"Pogba nie rozumie co znaczy granie w koszulce Juventusu."
Przecież Evra to dla Pogby wujek Pat więc i ten czuje się też zdradzony.

- Kucharius1
- Juventino
Abstrahując od tego jak daremny jest Pogba w czerwonych diabłach, to zaskakuje mnie fakt jak szybko Mou i Pep potrafią przenieść swój charakter na drużynę. City staje się klasowa ekipą, a ManU banda chamów.
Wielkość Polpo w Juve można streścić w kilku słowach - Markiz, Arturo, Pirlo, Sami. Prawdziwy obraz Francuza - Lidera pomocy, mieliśmy na początku ubiegłego sezonu.
Wielkość Polpo w Juve można streścić w kilku słowach - Markiz, Arturo, Pirlo, Sami. Prawdziwy obraz Francuza - Lidera pomocy, mieliśmy na początku ubiegłego sezonu.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Dodałbym do tego odpowiednie ustawienie Pogby na boisku i przydzielenie mu właściwych zadań. W kadrze miał obok siebie Kante, Matuidiego, a i tak zawodził. Murzyn podobnie jak na euro będzie musiał się meczyć na defensywnym pomocniku, bo Mourinho ani nie odejdzie od 4-2-3-1, ani tym bardziej nie posadzi Rooneya na ławce. Dziś Silva, De Bruyne a nawet Fernandinho nakryli go czapką. W pierwszej połowie jedyny kontakt z piłką Pogby jaki mi zapadł w pamieć, to spierdzielenie akcji Zlatana, reszte czasu przespacerował, podobnie w drugiej połowie.Wielkość Polpo w Juve można streścić w kilku słowach - Markiz, Arturo, Pirlo, Sami. Prawdziwy obraz Francuza - Lidera pomocy, mieliśmy na początku ubiegłego sezonu.
Swoją drogą, Silva jest fenomenalny. Całe życie na skrzydle, przyszedł Guardiola, zrobił z niego środkowego pomocnika i facet gra jeszcze lepiej. Może z naszym Pjacą taki zabieg też się uda.