Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W sumie też moglibyśmy podpiąć pod mercato, wpis z FB - Są wieczory, kiedy chciałbyś, by był już poranek i dni, w których nie możesz się doczekać wieczoru.realbs pisze:Ci sono sere in cui vorresti fosse già mattina e giorni in cui non vedi l'ora che arrivi la sera - Zuliani
- realbs
- Juventino

taki protip: wklepujcie zawsze żeby tłumaczyło z Włoskiego na Angielski, bo na internetach jest sporo dobrych translatorów tego typupablo1503 pisze:Dawajcie po polskiemu, bo nie zawsze można wierzyć tłumaczą. Dostałem coś takiego, a na ile jest to wierne oryginałowi? Nie mam zielnego pojęcia.realbs pisze:Ci sono sere in cui vorresti fosse già mattina e giorni in cui non vedi l'ora che arrivi la sera - Zuliani
#PrayForMatuidi
![]()
![]()
Są noce, kiedy będzie już rano i dni, kiedy nie możesz się doczekać, aby przyjechać w godzinach wieczornych![]()
Nie wiem czy czepiasz się, czy o co Ci chodziW sumie też moglibyśmy podpiąć pod mercato, wpis z FB - Są wieczory, kiedy chciałbyś, by był już poranek i dni, w których nie możesz się doczekać wieczoru.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 22:14 przez realbs, łącznie zmieniany 3 razy.
- Vincitore
- Juventino

Pisałem o tym stronę-dwie temu. Oni wręcz mają mokro na myśl o Witselu i twierdzą, że z nim lecimy ostro po Ligę Mistrzów, Matuidi nie wywołuje w nich takich emocji.Cataclysm9 pisze: Co ciekawe, zauważyłem, że Włosi nie są tak bardzo jak większość tu przekonani do Matuidiego, choć wydaje się, że też wolą Francuza, nie rozpaczają gdy widzą info o WitseluJa uważam, że potrzebujemy tak solidnego i prawie niezniszczalnego gracza jak Matuidi, dlatego niesamowicie trzymam kciuki.
Teraz między wierszami wyczytałem, że oczekują jakiejś niespodzianki, nie wiem czy chodzi o tę z Top Planet, czy o coś innego, ale prześcigują się w kolejnych nazwiskach sci-fi "Ozil", "James" itd.
- Zizou_1989
- Juventino

Alfredo Pedulla: podał właśnie że przewiduje się bomby transferowej w wykonaniu Juve wartej 70 mln $ w najbliższych chwilach?? oni chyba coś tam popalają 
- Cataclysm9
- Juventino

Na TT natomiast nie rozpaczają tak jak napisałem, ale da sie odczuć u kibiców lekką przychylność w stronę Matuidiego. Na każdy post o Witselu, który to raz jest blisko Juve, a raz negocjacje dopiero trwają, są komentarze typu: "Ma Blaise?", albo "Vogliamo Matuidi, dai Beppe"Vincitore pisze:Pisałem o tym stronę-dwie temu. Oni wręcz mają mokro na myśl o Witselu i twierdzą, że z nim lecimy ostro po Ligę Mistrzów, Matuidi nie wywołuje w nich takich emocji.Cataclysm9 pisze: Co ciekawe, zauważyłem, że Włosi nie są tak bardzo jak większość tu przekonani do Matuidiego, choć wydaje się, że też wolą Francuza, nie rozpaczają gdy widzą info o WitseluJa uważam, że potrzebujemy tak solidnego i prawie niezniszczalnego gracza jak Matuidi, dlatego niesamowicie trzymam kciuki.
Teraz między wierszami wyczytałem, że oczekują jakiejś niespodzianki, nie wiem czy chodzi o tę z Top Planet, czy o coś innego, ale prześcigują się w kolejnych nazwiskach sci-fi "Ozil", "James" itd.
- Vincitore
- Juventino

Na twitterze nic takiego nie ma, skąd te rewelacje?Zizou_1989 pisze:Alfredo Pedulla: podał właśnie że przewiduje się bomby transferowej w wykonaniu Juve wartej 70 mln $ w najbliższych chwilach?? oni chyba coś tam popalają
- pablo1503
- Juventino

Matuidi 30mln.Zizou_1989 pisze:Alfredo Pedulla: podał właśnie że przewiduje się bomby transferowej w wykonaniu Juve wartej 70 mln $ w najbliższych chwilach?? oni chyba coś tam popalają
Witsel 20mln.
Saponara 20mln.
Zejdźmy na ziemię. 70 baniek? Przychodzi mi jedynie James do głowy, ale to raczej mało, bardzo mało realna opcja. Wierzę w porządny transfer w ostatnich godzinach, ale nie wierzę w takie coś.

- Zizou_1989
- Juventino

buszuje po stronkach włoskich i był tam news Pedulli może zaraz coś wskoczy u niego o tym więcej.Vincitore pisze:Na twitterze nic takiego nie ma, skąd te rewelacje?Zizou_1989 pisze:Alfredo Pedulla: podał właśnie że przewiduje się bomby transferowej w wykonaniu Juve wartej 70 mln $ w najbliższych chwilach?? oni chyba coś tam popalają
- szymken
- Juventino

Verratti :spiteful:Zizou_1989 pisze:Alfredo Pedulla: podał właśnie że przewiduje się bomby transferowej w wykonaniu Juve wartej 70 mln $ w najbliższych chwilach?? oni chyba coś tam popalają
Dajcie tego Witsela bo szału można dostać z tymi plotami.
- albertcamus
- Juventino

A pamiętacie słowa Marotty, który mówił, że przyjdzie do nas ważny zawodnik Realu Madryt?
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Czepiam się, bo przetłumaczyłem na polski post Zulianiego, który wrzuciłeś jedynie po włosku?realbs pisze:Nie wiem czy czepiasz się, czy o co Ci chodzi
Pedulla też kompletnie odleciał?
- Zizou_1989
- Juventino

tu jest link: http://pedulla-doppio-colpo-la-juve-mer ... col-botto/ ale teraz coś nie można wejść.Vincitore pisze:Nie znalazłem nigdzie tego wpisu Pedulli z 70 bańkami, nawet w słabych źródłach.
- ewerthon
- Juventino

A czy on kiedykolwiek pisał coś z sensem?CavAllano pisze:
Pedulla też kompletnie odleciał?
Tak, pamiętamy tę wypowiedź Marotty, była ona ponad trzy lata temu i w końcu się spełniła, Higuain do nas dołączył.