Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:02

Juan :happy:

06.07, wówczas mnie zlinczowano, że nic nie mamy w rękach, bo Cuadrado ma kontrakt z Chelsea.
Vincitore pisze:
Crunny pisze:Antonio Conte wants to keep Juan Cuadrado at #Chelsea for the coming season. [SkySports]

Pozamiatane :roll:
No, zwłaszcza, że do tej pory Conte wcale nie chciał Cuadrado i nagle, popijając angielską herbatkę wpadł na genialny pomysł, że jednak ten Cuadrado mu się przyda. To chyba logiczne, że Conte od zawsze miał obsesję tego zawodnika i to co wkleiłeś to oczywistość. :lol:

My mamy jednak wolę samego zawodnika, który zwyczajnie chce zostać w Turynie, jednocześnie nie chcąc grać w Chelsea, gdzie przeżył koszmarne pół roku. Tak więc dzierżymy w naszych rękach mocny argument by wyrwać Cuadrado z Londynu.

Witsela mamy urobionego, jest gotów przejść do nas w dowolnym terminie, Zenit niekoniecznie dał nam zielone światło. Dziwny ten deal z Witselem, trochę to przypomina transakcję z Matuidim do momentu losowania Ligi Mistrzów.

Gdyby deal z Matuidim całkowicie upadł, opcja B zostałaby uruchomiona w prędkości światła. Cały czas wierzę w Blaise'a.

Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:03

PlanetJuve pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:No to mamy już w takim razie 2 wydatki na przyszłoroczne mercato: Benatia i Cuadrado, heh marzy mi się jeszcze Alexis Sanchez - byłaby cała 3 złotych dzieci Udinese...
A 45 za Igłe??
Igłę rozliczamy w tym roku; podobnie Pogbę, bo to transfer. Benatia i (oby) Cuadrado to wypożyczenia. Ot cała filozofia.

Cataclysm9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:05

Vincitore pisze:Gdyby deal z Matuidim całkowicie upadł, opcja B zostałaby uruchomiona w prędkości światła. Cały czas wierzę w Blaise'a.
Też mi się tak wydaje, dalibyśmy te 25, czy ile oni chcą za tego Witsela i po sprawie... Tylko dlaczego nie ma ŻADNYCH informacji..?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:19

Cataclysm9 pisze:Też mi się tak wydaje, dalibyśmy te 25, czy ile oni chcą za tego Witsela i po sprawie... Tylko dlaczego nie ma ŻADNYCH informacji..?
Bo prowadzone są negocjacje nie o wszystkim media muszą wiedzieć - choćby dlatego, że chcemy zyskać jak najwięcej, działamy po cichu by jak najwięcej ugrać, sprytnie to rozgrywając.

A ten Hernanes ech, odejść nie chce i tylko utrudnia nam mercato, bo zamiast M&P skupiać się na - wzmocnieniach muszą się bujać z nim.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:39

Bardzo tajemniczy wpis Zulianiego ;)

Nie wiem czy dobrze przetłumaczyłem, ale coś w stylu:

Rynek transferowy jest bardzo głośny, bo kto wie milczy, a kto nie wie - mówi.

Zuliani to jedna z najlepiej poinformowanych osób w świecie Juventusu, zawsze jako jeden z pierwszych żegna oficjalnie poszczególnych zawodników.

BREAKING NEWS

JMercato Robimy ostatnią próbę pozyskania Matuidiego (która to już z tych ostatnich :D), jesteśmy w tej chwili w trakcie rozmów. Jeżeli się nie uda - zamykamy transfer Witsela.

Cataclysm9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:53

Oznaczałoby to transfer, którego albo nikt się nie spodziewa, bo nie było o nim mowy, albo transfer o którym nie ma teraz zupełnie info (Matuidi, James
:prochno: )
Mam wrażenie, że przez tą całą rozciągniętą akcje z Matuidim, ten urósł w mojej świadomości do wręcz zbyt dużych rozmiarów jeżeli chodzi o poziom piłkarski, taka idealizacja :lol:

Kolejny dzień się kończy a tu ciągle nic, Witsel to już jest z nami dogadany od wczoraj godz. 12...

Claudio nie zawiedź nas :pray:

E:
JMercato Robimy ostatnią próbę pozyskania Matuidiego (która to już z tych ostatnich very happy), jesteśmy w tej chwili w trakcie rozmów. Jeżeli się nie uda - zamykamy transfer Witsela.
Bardzo chciałby w to wierzyć, ale ta strona jest dla mnie coraz mniej wiarygodna :eh:

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:56

Andi Zeqiri wypożyczony do Juventusu z prawem wykupu z Lausanne-Sport; w drugą stronę na tych samych zasadach powędrował Carlos Blanco Moreno.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:56

Vincitore pisze:Bardzo tajemniczy wpis Zulianiego ;)

Nie wiem czy dobrze przetłumaczyłem, ale coś w stylu:

sublime - wyborny, doskonały, nie głośny

Może coś wie, ale nie chce się podzielić. :smile:

Cataclysm9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:58

JMercato Robimy ostatnią próbę pozyskania Matuidiego (która to już z tych ostatnich very happy), jesteśmy w tej chwili w trakcie rozmów. Jeżeli się nie uda - zamykamy transfer Witsela.

To samo daje Calciomercato, mówiąc, że Cuadrado i Witsel nie wykluczają Blaise'a.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 21:59

Na Calciomercato piękny tytuł - Ultimo tango a Parigi :)

Dawać tego Matuidiego, nie po to od piątku w oczekiwaniu na niego, wiercę palcem w F5 na VS i wertuję twittera, by się nie udało :)

gregab

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 22:01

Nasri wzmacnia grupowego rywala, Sewille

ga
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 22:03

Cataclysm9 pisze: Mam wrażenie, że przez tą całą rozciągniętą akcje z Matuidim, ten urósł w mojej świadomości do wręcz zbyt dużych rozmiarów jeżeli chodzi o poziom piłkarski, taka idealizacja :lol:
Mam podobnie. :lol: Na samym początku niepotrzebnie czepiałem się jego wieku i agenta, ale z każdym dniem mam coraz większe przekonanie co do tego, że Francuz swoim profilem pasuje do nas IDEALNIE.
gregab pisze:Nasri wzmacnia grupowego rywala, Sewille
To pojęcie względne. :smile:
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 22:04 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 22:03

Ci sono sere in cui vorresti fosse già mattina e giorni in cui non vedi l'ora che arrivi la sera - Zuliani

#PrayForMatuidi

:pray: :pray: :pray:

Cataclysm9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 22:05

gregab pisze:Nasri wzmacnia grupowego rywala, Sewille
Konoplanka za to do Shalke.

Co ciekawe, zauważyłem, że Włosi nie są tak bardzo jak większość tu przekonani do Matuidiego, choć wydaje się, że też wolą Francuza, nie rozpaczają gdy widzą info o Witselu ;) Ja uważam, że potrzebujemy tak solidnego i prawie niezniszczalnego gracza jak Matuidi, dlatego niesamowicie trzymam kciuki.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 22:07

realbs pisze:Ci sono sere in cui vorresti fosse già mattina e giorni in cui non vedi l'ora che arrivi la sera - Zuliani

#PrayForMatuidi

:pray: :pray: :pray:
Dawajcie po polskiemu, bo nie zawsze można wierzyć tłumaczą. Dostałem coś takiego, a na ile jest to wierne oryginałowi? Nie mam zielnego pojęcia.

Są noce, kiedy będzie już rano i dni, kiedy nie możesz się doczekać, aby przyjechać w godzinach wieczornych :prochno: :prochno:

Obrazek
Zablokowany