Mercato (Lato 2016)
- Vincitore
- Juventino

Juan
06.07, wówczas mnie zlinczowano, że nic nie mamy w rękach, bo Cuadrado ma kontrakt z Chelsea.
Witsela mamy urobionego, jest gotów przejść do nas w dowolnym terminie, Zenit niekoniecznie dał nam zielone światło. Dziwny ten deal z Witselem, trochę to przypomina transakcję z Matuidim do momentu losowania Ligi Mistrzów.
Gdyby deal z Matuidim całkowicie upadł, opcja B zostałaby uruchomiona w prędkości światła. Cały czas wierzę w Blaise'a.
06.07, wówczas mnie zlinczowano, że nic nie mamy w rękach, bo Cuadrado ma kontrakt z Chelsea.
***Vincitore pisze:No, zwłaszcza, że do tej pory Conte wcale nie chciał Cuadrado i nagle, popijając angielską herbatkę wpadł na genialny pomysł, że jednak ten Cuadrado mu się przyda. To chyba logiczne, że Conte od zawsze miał obsesję tego zawodnika i to co wkleiłeś to oczywistość. :lol:Crunny pisze:Antonio Conte wants to keep Juan Cuadrado at #Chelsea for the coming season. [SkySports]
Pozamiatane :roll:
My mamy jednak wolę samego zawodnika, który zwyczajnie chce zostać w Turynie, jednocześnie nie chcąc grać w Chelsea, gdzie przeżył koszmarne pół roku. Tak więc dzierżymy w naszych rękach mocny argument by wyrwać Cuadrado z Londynu.
Witsela mamy urobionego, jest gotów przejść do nas w dowolnym terminie, Zenit niekoniecznie dał nam zielone światło. Dziwny ten deal z Witselem, trochę to przypomina transakcję z Matuidim do momentu losowania Ligi Mistrzów.
Gdyby deal z Matuidim całkowicie upadł, opcja B zostałaby uruchomiona w prędkości światła. Cały czas wierzę w Blaise'a.
- Wiking
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
Igłę rozliczamy w tym roku; podobnie Pogbę, bo to transfer. Benatia i (oby) Cuadrado to wypożyczenia. Ot cała filozofia.PlanetJuve pisze:A 45 za Igłe??ForzaItanimulli3vujcm pisze:No to mamy już w takim razie 2 wydatki na przyszłoroczne mercato: Benatia i Cuadrado, heh marzy mi się jeszcze Alexis Sanchez - byłaby cała 3 złotych dzieci Udinese...
- Cataclysm9
- Juventino

Też mi się tak wydaje, dalibyśmy te 25, czy ile oni chcą za tego Witsela i po sprawie... Tylko dlaczego nie ma ŻADNYCH informacji..?Vincitore pisze:Gdyby deal z Matuidim całkowicie upadł, opcja B zostałaby uruchomiona w prędkości światła. Cały czas wierzę w Blaise'a.
- CzeczenCZN
- Juventino

Bo prowadzone są negocjacje nie o wszystkim media muszą wiedzieć - choćby dlatego, że chcemy zyskać jak najwięcej, działamy po cichu by jak najwięcej ugrać, sprytnie to rozgrywając.Cataclysm9 pisze:Też mi się tak wydaje, dalibyśmy te 25, czy ile oni chcą za tego Witsela i po sprawie... Tylko dlaczego nie ma ŻADNYCH informacji..?
A ten Hernanes ech, odejść nie chce i tylko utrudnia nam mercato, bo zamiast M&P skupiać się na - wzmocnieniach muszą się bujać z nim.
- Vincitore
- Juventino

Bardzo tajemniczy wpis Zulianiego 
Nie wiem czy dobrze przetłumaczyłem, ale coś w stylu:
Rynek transferowy jest bardzo głośny, bo kto wie milczy, a kto nie wie - mówi.
Zuliani to jedna z najlepiej poinformowanych osób w świecie Juventusu, zawsze jako jeden z pierwszych żegna oficjalnie poszczególnych zawodników.
BREAKING NEWS
JMercato Robimy ostatnią próbę pozyskania Matuidiego (która to już z tych ostatnich
), jesteśmy w tej chwili w trakcie rozmów. Jeżeli się nie uda - zamykamy transfer Witsela.
Zuliani to jedna z najlepiej poinformowanych osób w świecie Juventusu, zawsze jako jeden z pierwszych żegna oficjalnie poszczególnych zawodników.
BREAKING NEWS
JMercato Robimy ostatnią próbę pozyskania Matuidiego (która to już z tych ostatnich
- Cataclysm9
- Juventino

Oznaczałoby to transfer, którego albo nikt się nie spodziewa, bo nie było o nim mowy, albo transfer o którym nie ma teraz zupełnie info (Matuidi, JamesRynek transferowy jest bardzo głośny, bo kto wie milczy, a kto nie wie - mówi.
Mam wrażenie, że przez tą całą rozciągniętą akcje z Matuidim, ten urósł w mojej świadomości do wręcz zbyt dużych rozmiarów jeżeli chodzi o poziom piłkarski, taka idealizacja :lol:
Kolejny dzień się kończy a tu ciągle nic, Witsel to już jest z nami dogadany od wczoraj godz. 12...
Claudio nie zawiedź nas
E:
Bardzo chciałby w to wierzyć, ale ta strona jest dla mnie coraz mniej wiarygodna :eh:JMercato Robimy ostatnią próbę pozyskania Matuidiego (która to już z tych ostatnich very happy), jesteśmy w tej chwili w trakcie rozmów. Jeżeli się nie uda - zamykamy transfer Witsela.
- CzeczenCZN
- Juventino

Andi Zeqiri wypożyczony do Juventusu z prawem wykupu z Lausanne-Sport; w drugą stronę na tych samych zasadach powędrował Carlos Blanco Moreno.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
sublime - wyborny, doskonały, nie głośnyVincitore pisze:Bardzo tajemniczy wpis Zulianiego
Może coś wie, ale nie chce się podzielić.
- Cataclysm9
- Juventino

JMercato Robimy ostatnią próbę pozyskania Matuidiego (która to już z tych ostatnich very happy), jesteśmy w tej chwili w trakcie rozmów. Jeżeli się nie uda - zamykamy transfer Witsela.
To samo daje Calciomercato, mówiąc, że Cuadrado i Witsel nie wykluczają Blaise'a.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam podobnie. :lol: Na samym początku niepotrzebnie czepiałem się jego wieku i agenta, ale z każdym dniem mam coraz większe przekonanie co do tego, że Francuz swoim profilem pasuje do nas IDEALNIE.Cataclysm9 pisze: Mam wrażenie, że przez tą całą rozciągniętą akcje z Matuidim, ten urósł w mojej świadomości do wręcz zbyt dużych rozmiarów jeżeli chodzi o poziom piłkarski, taka idealizacja :lol:
To pojęcie względne.gregab pisze:Nasri wzmacnia grupowego rywala, Sewille
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 22:04 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cataclysm9
- Juventino

Konoplanka za to do Shalke.gregab pisze:Nasri wzmacnia grupowego rywala, Sewille
Co ciekawe, zauważyłem, że Włosi nie są tak bardzo jak większość tu przekonani do Matuidiego, choć wydaje się, że też wolą Francuza, nie rozpaczają gdy widzą info o Witselu
- pablo1503
- Juventino

Dawajcie po polskiemu, bo nie zawsze można wierzyć tłumaczą. Dostałem coś takiego, a na ile jest to wierne oryginałowi? Nie mam zielnego pojęcia.realbs pisze:Ci sono sere in cui vorresti fosse già mattina e giorni in cui non vedi l'ora che arrivi la sera - Zuliani
#PrayForMatuidi
![]()
![]()
Są noce, kiedy będzie już rano i dni, kiedy nie możesz się doczekać, aby przyjechać w godzinach wieczornych