# 10 Paul Pogba
- Vincitore
- Juventino
Teraz czytam, że Pogba i tak nie do gry, bo ma bana na pierwszą kolejkę za kartkę w finale Coppa Italia. Szkoda, że United odpowiednio szybko się zorientowało, może by wszedł na jakieś 10 minut i mieliby kuku. 

- jakku1
- Juventino
- rydwadydwa
- Juventino
Lepiej żeby Pat nie woził mu rzeczy do Manchesteru, bo jeszcze i on przypomni sobie o miłości do "domu" 
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Ostatni argument za pozostaniem Francuza w Juve w tym sezonie będzie biegał po murawie Old Trafford. No chyba, że przemianujemy go z Dobrego Wujka Pogby, na Trenera Personalnego Igły.
Skoro zostaje, to życzę mu braku kompromitujących występów w nadchodzącej kampanii.
Skoro zostaje, to życzę mu braku kompromitujących występów w nadchodzącej kampanii.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2016, 16:54 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- cooler
- Juventino
Jestem w tyle za wydarzeniami związanymi z oknem transferowym, przez tydzień mnie nie było i akurat wytransferowali Pogbę. Ok, byłem gotowy na to, że odejdzie, lecz liczyłem że zostanie jeszcze jeden sezon. Oczywiście zawdzięczamy mu sporo, podziękowania za to, ale w mojej opinii to co zrobił kibicom Juventusu przez te durne reklamy, jakieś bla bla bla, brak konkretnej odpowiedzi pozostawia niesmak. Do tego ta nieszczęsna dziesiątka... Nie zrozumiał chyba, jak mu tutaj ufano. Trudno. Bardzo fajnie, że w tym sezonie nikt jej nie dostanie i numer ten będzie bardziej szanowany (oczywiście - to nie tak, że gra numer, ale podoba mi się ta symbolika tego numeru, najważniejsze jednak są sukcesy klubu).
- juveman7
- Juventino
na początku wywiadu dziennikarz kładzie na stole koszulkę Juve, a Pogba mówi coś tam aż pada słowo familia, więc jakieś piętno zostało odciśnięte na nim przez Juventus.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Molek big fun juve
- Juventino
No wiesz , ta gala espys była zaraz po zakończeniu sezonu, jak jeszcze był zawodnikiem Juve, więc co miał powiedzieć ? Na pytanie o koszulkę Man UTD odpowiedział żartobliwie, że nie rozpoznaje, więc mam to przeanalizować tak , że nienawidzi UTD?juveman7 pisze:
na początku wywiadu dziennikarz kładzie na stole koszulkę Juve, a Pogba mówi coś tam aż pada słowo familia, więc jakieś piętno zostało odciśnięte na nim przez Juventus.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Szilgu
- Juventino
Może jakieś źródło? Uwielbiam, gdy ktoś rzuca kawałek tekstu z połową zdania jako komentarz.Wojtek pisze:"Pogba? Non ha capito cosa vuol dire giocare nella Juventus." - Patrice Evra
Patryk, jak Ty mnie zaimponowal w tej chwili :hellyes:
- kapusniaczek
- Juventino
pogba w pierwszym składzie manu.
#MUNSOU XI #MUFC: De Gea; Valencia, Bailly, Blind, Shaw; Fellaini; Pogba, Mata, Rooney, Martial; Ibrahimovic
mecz o 21 na canal + sport 2.
// nie ogladałem PL od lat, ale dziś się skuszę, zobacze to manu mourinho
#MUNSOU XI #MUFC: De Gea; Valencia, Bailly, Blind, Shaw; Fellaini; Pogba, Mata, Rooney, Martial; Ibrahimovic
mecz o 21 na canal + sport 2.
// nie ogladałem PL od lat, ale dziś się skuszę, zobacze to manu mourinho

- CzeczenCZN
- Juventino
Właśnie z Pogbą może być ten problem, w Europie często się gra 4231 - lub ustawienia, niewiele różniące się od niego np. zamiast OP - CN. Pogba w Juve grał w 3 osobowej pomocy, teraz by grać swoje i się w tym rozwijać - pozostaje mu gra na OP, ponieważ na DM zginie...Olek1987 pisze:Pogba będzie jednym z dwóch defenywnych pomocników, jak Mourinho z tego nie zrezygnuje to za dwa lata witamy Pogbę spowrotem za 40 mln
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kto wie może rzeczywiście do nas wróci.