Mercato (Lato 2016)
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino

Cuadrado nie ma ani w podstawowym składzie ani na rezerwie Czelsi. ja po cichu licze ze jeszcze do nas dołączy
łączeni z nami Fabregas na ławie, Matic pierwszy skład.
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Sorek21
- Juventino

Wtedy Stefan musiałby odejść żeby zrobić miejsce dla Kolumbijczyka.Poprostu pisze:Cuadrado bez powołania na dzisiejszy mecz. Może faktycznie jest coś na rzeczy z jego powrotem do nas?![]()
Fabregas ława.
Was też drażni ta zapowiedz że Dani Alves i Sandro nie będą grać razem bo to za ofensywnie
- Profesor
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wszyscy liczyli że dzięki Sandrdo(w końcu miałą być podstawa)-Alves wpadnie dużo więcej bramek z akcji skrzydłami co teraz po takich wyrwach w pomocy powinno być zbawienne, a tu jak nóż w plecy że jednak nie, chyba nikt tego nie rozumie...Sorek21 pisze:Wtedy Stefan musiałby odejść żeby zrobić miejsce dla Kolumbijczyka.Poprostu pisze:Cuadrado bez powołania na dzisiejszy mecz. Może faktycznie jest coś na rzeczy z jego powrotem do nas?![]()
Fabregas ława.
Was też drażni ta zapowiedz że Dani Alves i Sandro nie będą grać razem bo to za ofensywnieZa ofensywnie przy trzech stoperach i trzech środkowych pomocnikach ? Wyobrażacie sobie że np Bayern nie gra parą Lahm-Alaba ?
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale to było do przewidzenia. Zresztą chyba nawet niedawno ktoś pisał o tym na forum. Rok temu przecież było to samo.Sorek21 pisze:Wtedy Stefan musiałby odejść żeby zrobić miejsce dla Kolumbijczyka.Poprostu pisze:Cuadrado bez powołania na dzisiejszy mecz. Może faktycznie jest coś na rzeczy z jego powrotem do nas?![]()
Fabregas ława.
Was też drażni ta zapowiedz że Dani Alves i Sandro nie będą grać razem bo to za ofensywnieZa ofensywnie przy trzech stoperach i trzech środkowych pomocnikach ? Wyobrażacie sobie że np Bayern nie gra parą Lahm-Alaba ?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Mehehehe
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Sorek21 pisze: Was też drażni ta zapowiedz że Dani Alves i Sandro nie będą grać razem bo to za ofensywnie
Sandro-Juan też było 'zbyt ofensywnie', ale zdarzały się spotkania, w których tak graliśmy. Wcale mi to nie przeszkadza, bo to Max zna się tutaj na piłce najlepiej.
No. Pep też sobie to był w stanie wyobrazić.Sorek21 pisze:Wyobrażacie sobie że np Bayern nie gra parą Lahm-Alaba ?
Nie było mnie tydzień, więc nie miałem okazji skomentować Pogby.
Tak jak utrzymywałem przez cały tamten okres, nic w moich oczach nie wskazywało na ten transfer. Zawiodłem się na Paulu (np wobec wypowiedzi, że zostaje w Juve [tej nieoficjalnej, z tamtym kibicem w NYC]), ale nie jestem mściwy, niech co roku wygrywa PL i EL. Na pewno mniejszą stratą jest ten transfer, niż było odejście Arturka. Juventus to przeżyje
Co do krótkiej krytyki całej grupy (#cabriniteam), również krótko: Mediaset pierwszy napisał, że Pjanić zasili Juve, jako i wy wieszczyliście odejście Pawełka.
Nt doniesień: z podawanych nazwisk, Cesc czy James brzmią jak spełnienie marzeń, ale jeśli miałaby nas wzmocnić jedna osoba, to stawiałbym wszystko na Brozo.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2016, 21:33 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 54 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Nawet niech sobie Allegri nie robi jaj, bo ja nie chce co mecz ogladac na zmiane paralitykow Evre i Lichego.
Hmm to co Fabregas, Diawara, Cuadrado i konczymy ?
- wloski
- Juventino

To nie chodzi nawet o to...chcemy wygrywać od pierwszego spotkania, dlatego zagramy bezpiecznym składem, z czasem pewnie to się zmieni.fazzi pisze:Ale to było do przewidzenia. Zresztą chyba nawet niedawno ktoś pisał o tym na forum. Rok temu przecież było to samo.Sorek21 pisze:Wtedy Stefan musiałby odejść żeby zrobić miejsce dla Kolumbijczyka.Poprostu pisze:Cuadrado bez powołania na dzisiejszy mecz. Może faktycznie jest coś na rzeczy z jego powrotem do nas?![]()
Fabregas ława.
- Zizou_1989
- Juventino

Paralitykow powiadasz??Alexinhio-10 pisze:Nawet niech sobie Allegri nie robi jaj, bo ja nie chce co mecz ogladac na zmiane paralitykow Evre i Lichego.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino

Jeśli o tym mowa, to chyba wygrałem whiskyMehehehe pisze: Nie było mnie tydzień, więc nie miałem okazji skomentować Pogby.
Tak jak utrzymywałem przez cały tamten okres, nic w moich oczach nie wskazywało na ten transfer. Zawiodłem się na Paulu (np wobec wypowiedzi, że zostaje w Juve [tej nieoficjalnej, z tamtym kibicem w NYC]), ale nie jestem mściwy, niech co roku wygrywa PL i EL. Na pewno mniejszą stratą jest ten transfer, niż było odejście Arturka. Juventus to przeżyje![]()
Ja bardzo żałuję, że nie udało się ściągnąć Matuidiego. Ale Diawara też spoko. To jeszcze nie ten poziom i doświadczenie, ale chociaż zdecydowanie młodszy. Coś za coś...
- Virgil
- Juventino

Jeżeli Conte będzie grał takim ustawieniem to raczej nie ma miejsca tam dla Fabregasa a przy okazji ustawienie Chelsea mega mi się podoba dla mnie są faworytem ligi angielskiej.
Cesc do Juve
szkoda że to raczej nierealne.
Cesc do Juve