Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
zyx

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 20:35

Fàbregas will be put up to sale by Chelsea according to @gerardromero. #CFC

Fabregas ponoć wystawiony na sprzedaż. Myśle, że Chelsea by chciała dostać jakieś 40 mln Euro za niego.

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 20:40

A ten sam Gerard Romero nie napisał czasem, że to Real działa w kwestii pozyskania Cesca?

Dunio333

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 20:47

A mi się marzy, żeby przyszedł Isco. Lubię kolesia i myślę, że w Juve by wiele zdziałał.

ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:00

Cuadrado nie ma ani w podstawowym składzie ani na rezerwie Czelsi. ja po cichu licze ze jeszcze do nas dołączy :D łączeni z nami Fabregas na ławie, Matic pierwszy skład.

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:08

Poprostu pisze:Cuadrado bez powołania na dzisiejszy mecz. Może faktycznie jest coś na rzeczy z jego powrotem do nas? :think:

Fabregas ława.
Wtedy Stefan musiałby odejść żeby zrobić miejsce dla Kolumbijczyka.

Was też drażni ta zapowiedz że Dani Alves i Sandro nie będą grać razem bo to za ofensywnie :facepalm: Za ofensywnie przy trzech stoperach i trzech środkowych pomocnikach ? Wyobrażacie sobie że np Bayern nie gra parą Lahm-Alaba ?

Profesor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:16

Sorek21 pisze:
Poprostu pisze:Cuadrado bez powołania na dzisiejszy mecz. Może faktycznie jest coś na rzeczy z jego powrotem do nas? :think:

Fabregas ława.

Was też drażni ta zapowiedz że Dani Alves i Sandro nie będą grać razem bo to za ofensywnie :facepalm: Za ofensywnie przy trzech stoperach i trzech środkowych pomocnikach ? Wyobrażacie sobie że np Bayern nie gra parą Lahm-Alaba ?
Wszyscy liczyli że dzięki Sandrdo(w końcu miałą być podstawa)-Alves wpadnie dużo więcej bramek z akcji skrzydłami co teraz po takich wyrwach w pomocy powinno być zbawienne, a tu jak nóż w plecy że jednak nie, chyba nikt tego nie rozumie... :angry:

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:17

Sorek21 pisze:

Fabregas ława.

Ale to było do przewidzenia. Zresztą chyba nawet niedawno ktoś pisał o tym na forum. Rok temu przecież było to samo.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Dunio333

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:20

Szkoda Sandro, bo to naprawdę dobry chłopak. No, ale co zrobić.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:24

Sorek21 pisze: Was też drażni ta zapowiedz że Dani Alves i Sandro nie będą grać razem bo to za ofensywnie

Sandro-Juan też było 'zbyt ofensywnie', ale zdarzały się spotkania, w których tak graliśmy. Wcale mi to nie przeszkadza, bo to Max zna się tutaj na piłce najlepiej.
Sorek21 pisze:Wyobrażacie sobie że np Bayern nie gra parą Lahm-Alaba ?
No. Pep też sobie to był w stanie wyobrazić.

Nie było mnie tydzień, więc nie miałem okazji skomentować Pogby.
Tak jak utrzymywałem przez cały tamten okres, nic w moich oczach nie wskazywało na ten transfer. Zawiodłem się na Paulu (np wobec wypowiedzi, że zostaje w Juve [tej nieoficjalnej, z tamtym kibicem w NYC]), ale nie jestem mściwy, niech co roku wygrywa PL i EL. Na pewno mniejszą stratą jest ten transfer, niż było odejście Arturka. Juventus to przeżyje :ok:

Co do krótkiej krytyki całej grupy (#cabriniteam), również krótko: Mediaset pierwszy napisał, że Pjanić zasili Juve, jako i wy wieszczyliście odejście Pawełka.

Nt doniesień: z podawanych nazwisk, Cesc czy James brzmią jak spełnienie marzeń, ale jeśli miałaby nas wzmocnić jedna osoba, to stawiałbym wszystko na Brozo.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2016, 21:33 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 54 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:27

Nawet niech sobie Allegri nie robi jaj, bo ja nie chce co mecz ogladac na zmiane paralitykow Evre i Lichego.

Hmm to co Fabregas, Diawara, Cuadrado i konczymy ? :prochno:

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:29

fazzi pisze:
Sorek21 pisze:

Fabregas ława.

Ale to było do przewidzenia. Zresztą chyba nawet niedawno ktoś pisał o tym na forum. Rok temu przecież było to samo.
To nie chodzi nawet o to...chcemy wygrywać od pierwszego spotkania, dlatego zagramy bezpiecznym składem, z czasem pewnie to się zmieni.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:46

jakies konkretne info odnośnie Diawary? czy tak soie tylko gadacie?

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 21:47

Alexinhio-10 pisze:Nawet niech sobie Allegri nie robi jaj, bo ja nie chce co mecz ogladac na zmiane paralitykow Evre i Lichego.

Hmm to co Fabregas, Diawara, Cuadrado i konczymy ? :prochno:
Paralitykow powiadasz?? :facepalm: :shock:

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 22:03

Mehehehe pisze: Nie było mnie tydzień, więc nie miałem okazji skomentować Pogby.
Tak jak utrzymywałem przez cały tamten okres, nic w moich oczach nie wskazywało na ten transfer. Zawiodłem się na Paulu (np wobec wypowiedzi, że zostaje w Juve [tej nieoficjalnej, z tamtym kibicem w NYC]), ale nie jestem mściwy, niech co roku wygrywa PL i EL. Na pewno mniejszą stratą jest ten transfer, niż było odejście Arturka. Juventus to przeżyje :ok:
Jeśli o tym mowa, to chyba wygrałem whisky :P

Ja bardzo żałuję, że nie udało się ściągnąć Matuidiego. Ale Diawara też spoko. To jeszcze nie ten poziom i doświadczenie, ale chociaż zdecydowanie młodszy. Coś za coś...

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2016, 22:30

Jeżeli Conte będzie grał takim ustawieniem to raczej nie ma miejsca tam dla Fabregasa a przy okazji ustawienie Chelsea mega mi się podoba dla mnie są faworytem ligi angielskiej.

Cesc do Juve :pray: :pray: szkoda że to raczej nierealne.

Zablokowany