Mercato (Lato 2016)
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Na jak długo?Cabrini_idol pisze:Tak jestem pewny, że jutro Pogba pojawi się w Vinovo.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- CzeczenCZN
- Juventino

Dobra ściema:) Heh za czasów Euro 2012 moje marzenie nr.1 - potem marzyłem o tym by zagrał w jednej drużynie z Pogbą. Nie wiem może przy Maxie by się ogarnął. Jednak zarząd na pewno go nie zakontraktuje, nawet gdyby Allegri błagał - ponieważ dla nas piłkarz to nie tylko umiejętności talent, ale także głowa. Nie mniej jednak - Pogba i Balo razem hmm. Chciałbym.Robaku pisze:Przepraszam czy my chcemy iśc po Balo?
http://www.diggita.it/v.php?id=1549503& ... um=twitter
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:01 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Max by go nie ogarnął, prędzej wierzę w Buffona, Kielona, Bonusa, Barzę, czy nawet Alvesa, który jest podobnie powalony jak Balo, ale jednak może łączyć to z dobrą grą w piłkę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Dobra ściema:) Heh za czasów Euro 2012 moje marzenie nr.1 - potem marzyłem o tym by zagrał w jednej drużynie z Pogbą. Nie wiem może przy Maxie by się ogarnął. Jednak zarząd na pewno go nie zakontraktuje, nawet gdyby Allegri błagał - ponieważ dla nas piłkarz to nie tylko umiejętności talent, ale także głowa. Nie mniej jednak - Pogba i Balo razem hmm. Chciałbym.Robaku pisze:Przepraszam czy my chcemy iśc po Balo?
Fabrizio Romano podał, że Juventus upoważnił Pogbę do zrobienia testów medycznych dla ManU.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:08 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzeczenCZN
- Juventino

I Evre z Mandzukicem! Jednak z Maxem pracowało mu się najlepiej i podczas bycia jego podopiecznym w Milanie, miał względnie najspokojniejszy okres w karierze. Alves to bardziej historia jak Tevez mi się zdaje. Tak w ogóle Alves miał jakieś odpały pozaboiskowe?Robaku pisze:Max by go nie ogarnął, prędzej wierzę w Buffona, Kielona, Bonusa, Barzę, czy nawet Alvesa, który jest podobnie powalony jak Balo, ale jednak może łączyć to z dobrą grą w piłkę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Dobra ściema:) Heh za czasów Euro 2012 moje marzenie nr.1 - potem marzyłem o tym by zagrał w jednej drużynie z Pogbą. Nie wiem może przy Maxie by się ogarnął. Jednak zarząd na pewno go nie zakontraktuje, nawet gdyby Allegri błagał - ponieważ dla nas piłkarz to nie tylko umiejętności talent, ale także głowa. Nie mniej jednak - Pogba i Balo razem hmm. Chciałbym.Robaku pisze:Przepraszam czy my chcemy iśc po Balo?
- Pluto
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
- Marotta, w końcu się do ciebie dodzwoniłem, taksówka czeka pod oknem już pól godziny, mogę jechać na te testy czy nie?Robaku pisze: Fabrizio Romano podał, że Juventus upoważnił Pogbę do zrobienia testów medycznych dla ManU.
- czekaj, ustalamy ostatnie szczegóły
Nie smieje się z samej ide transferu, bo tu nic nie wiadomo ale z wyobraźni pismaków. Niech się chłopaki zajmą beletrystyką.
Balo zagrał z nami w Mediolanie kapitalne spotkanie, gdyby mu tak zostało... to byłby transfer w naszym stylu.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:24 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mehehehe
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Na VS chłopaki żegnają Pogbę. Zobaczymy, czy to w ogóle prawda. Jak dla mnie, ktoś rzucił 'info z tyłka' (komunikat o zgodzie na testy medyczne), a reszta tylko przekleiła. Ale to już bardziej życzeniowa uwaga.
- Olek1987
- Juventino

Na takiej samej zasadziej jak wczoraj wieczorem dostal pozwolenie na lądowanie w Manchesterze ?sebatiaen pisze:Na Calciomercato oodano info. ze Juve dalo pozwolenie Pogbie na testy w Manthesterze.
Zero szacunku dla Pogby
- mzm
- Dortmundczyk

No, przecież nie napiszą dziś nagle, że transfer jednak odwołany.
Wiadomo było, że dziś będą sypać takimi "informacjami", wszyscy czekali na ten weekend. A jak jest naprawdę? Wie pewnie kilka osób, w tym sam Pogba.
- rydwadydwa
- Juventino

No i kogo za to kupisz? Ja pierdziele. Nie wiem jak możecie tak lekką ręką go "sprzedawać", zostanie czy nie, wszystko jedno. Gdyby chociaż odszedł na początku okienka to zupełnie inaczej by to wyglądało, a teraz zakontraktujemy jakiegoś Matuidiego albo Witsela, albo nawet obu i będzie powtórka z rozrywki z pierwszej części poprzedniego sezonu czyli jeden wielki dramat, a nie gra zespołowa. Pozbywając się Pogby tracimy nie tylko jego walory piłkarskie, ale wielką część tego kolektywu, który tworzyliśmy przez parę ostatnich lat. Jakby nie patrzeć, przez te 4 lata w Juve Paul "spajał" całą naszą pomoc i tego się od tak nie da naprawić. Smutne to, ale będę wierzył do ostatniej chwili w pozostanie PP...Robaku pisze:Takie info podał SKy, a wiadomo wszyscy w SKY wierzą i ufają. Kończmy tę baśń bo juz staje się to mocno nudne.
Kasujmy te 110 baniek i idźmy na zakupy.
- Robaku
- Juventino

Po pierwsze marze żeby saga się skończyła. Chcialbym, żeby Pogba został, ale jeśli ma ochotę odejsć to zróbmy to szybko i koniec.
Co do zakupów, to czy ty uważasz, że Juve nie ma planu na zastąpienie Pogby, zę wszystkie ew. nazwiską są wzięte z czapy?
Jeśli tak to pokazujesz tylko swoją niewiedze dotyczącą funkcjonowania tego klubu.
Co do zakupów, to czy ty uważasz, że Juve nie ma planu na zastąpienie Pogby, zę wszystkie ew. nazwiską są wzięte z czapy?
Jeśli tak to pokazujesz tylko swoją niewiedze dotyczącą funkcjonowania tego klubu.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:44 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.