Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 12:51

Cabrini_idol pisze:Tak jestem pewny, że jutro Pogba pojawi się w Vinovo.
Na jak długo?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 12:55

Przepraszam czy my chcemy iśc po Balo?

http://www.diggita.it/v.php?id=1549503& ... um=twitter

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:01

Robaku pisze:Przepraszam czy my chcemy iśc po Balo?

Dobra ściema:) Heh za czasów Euro 2012 moje marzenie nr.1 - potem marzyłem o tym by zagrał w jednej drużynie z Pogbą. Nie wiem może przy Maxie by się ogarnął. Jednak zarząd na pewno go nie zakontraktuje, nawet gdyby Allegri błagał - ponieważ dla nas piłkarz to nie tylko umiejętności talent, ale także głowa. Nie mniej jednak - Pogba i Balo razem hmm. Chciałbym. ;)
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:01 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
rekrut86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:01

Ile w tym prawdy, ze dzis ma testy w Manchesterze?

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:03

ForzaItanimulli3vujcm pisze:

Dobra ściema:) Heh za czasów Euro 2012 moje marzenie nr.1 - potem marzyłem o tym by zagrał w jednej drużynie z Pogbą. Nie wiem może przy Maxie by się ogarnął. Jednak zarząd na pewno go nie zakontraktuje, nawet gdyby Allegri błagał - ponieważ dla nas piłkarz to nie tylko umiejętności talent, ale także głowa. Nie mniej jednak - Pogba i Balo razem hmm. Chciałbym. ;)
Max by go nie ogarnął, prędzej wierzę w Buffona, Kielona, Bonusa, Barzę, czy nawet Alvesa, który jest podobnie powalony jak Balo, ale jednak może łączyć to z dobrą grą w piłkę.

Fabrizio Romano podał, że Juventus upoważnił Pogbę do zrobienia testów medycznych dla ManU.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:08 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:06

Mnie osobiście denerwuje już gównoburza Pogby. Interesuje mnie tylko to
Obrazek

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:08

Robaku pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:

Max by go nie ogarnął, prędzej wierzę w Buffona, Kielona, Bonusa, Barzę, czy nawet Alvesa, który jest podobnie powalony jak Balo, ale jednak może łączyć to z dobrą grą w piłkę.
I Evre z Mandzukicem! Jednak z Maxem pracowało mu się najlepiej i podczas bycia jego podopiecznym w Milanie, miał względnie najspokojniejszy okres w karierze. Alves to bardziej historia jak Tevez mi się zdaje. Tak w ogóle Alves miał jakieś odpały pozaboiskowe?

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:20

Na Calciomercato oodano info. ze Juve dalo pozwolenie Pogbie na testy w Manthesterze.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:22

Robaku pisze: Fabrizio Romano podał, że Juventus upoważnił Pogbę do zrobienia testów medycznych dla ManU.
- Marotta, w końcu się do ciebie dodzwoniłem, taksówka czeka pod oknem już pól godziny, mogę jechać na te testy czy nie?
- czekaj, ustalamy ostatnie szczegóły
:ahsisi:

Nie smieje się z samej ide transferu, bo tu nic nie wiadomo ale z wyobraźni pismaków. Niech się chłopaki zajmą beletrystyką.

Balo zagrał z nami w Mediolanie kapitalne spotkanie, gdyby mu tak zostało... to byłby transfer w naszym stylu. :prochno:
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:24 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:24

Na VS chłopaki żegnają Pogbę. Zobaczymy, czy to w ogóle prawda. Jak dla mnie, ktoś rzucił 'info z tyłka' (komunikat o zgodzie na testy medyczne), a reszta tylko przekleiła. Ale to już bardziej życzeniowa uwaga.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:28

Takie info podał SKy, a wiadomo wszyscy w SKY wierzą i ufają. Kończmy tę baśń bo juz staje się to mocno nudne.
Kasujmy te 110 baniek i idźmy na zakupy.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:31

sebatiaen pisze:Na Calciomercato oodano info. ze Juve dalo pozwolenie Pogbie na testy w Manthesterze.
Na takiej samej zasadziej jak wczoraj wieczorem dostal pozwolenie na lądowanie w Manchesterze ? :prochno:

Zero szacunku dla Pogby
mzm

Dortmundczyk
Dortmundczyk

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:34

No, przecież nie napiszą dziś nagle, że transfer jednak odwołany. :D Wiadomo było, że dziś będą sypać takimi "informacjami", wszyscy czekali na ten weekend. A jak jest naprawdę? Wie pewnie kilka osób, w tym sam Pogba.

rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:40

Robaku pisze:Takie info podał SKy, a wiadomo wszyscy w SKY wierzą i ufają. Kończmy tę baśń bo juz staje się to mocno nudne.
Kasujmy te 110 baniek i idźmy na zakupy.
No i kogo za to kupisz? Ja pierdziele. Nie wiem jak możecie tak lekką ręką go "sprzedawać", zostanie czy nie, wszystko jedno. Gdyby chociaż odszedł na początku okienka to zupełnie inaczej by to wyglądało, a teraz zakontraktujemy jakiegoś Matuidiego albo Witsela, albo nawet obu i będzie powtórka z rozrywki z pierwszej części poprzedniego sezonu czyli jeden wielki dramat, a nie gra zespołowa. Pozbywając się Pogby tracimy nie tylko jego walory piłkarskie, ale wielką część tego kolektywu, który tworzyliśmy przez parę ostatnich lat. Jakby nie patrzeć, przez te 4 lata w Juve Paul "spajał" całą naszą pomoc i tego się od tak nie da naprawić. Smutne to, ale będę wierzył do ostatniej chwili w pozostanie PP...

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 13:43

Po pierwsze marze żeby saga się skończyła. Chcialbym, żeby Pogba został, ale jeśli ma ochotę odejsć to zróbmy to szybko i koniec.
Co do zakupów, to czy ty uważasz, że Juve nie ma planu na zastąpienie Pogby, zę wszystkie ew. nazwiską są wzięte z czapy?
Jeśli tak to pokazujesz tylko swoją niewiedze dotyczącą funkcjonowania tego klubu.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 13:44 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany