Mercato (Lato 2016)
- Vincitore
- Juventino

Niccolo Ceccarini z Mediaset podaje, że wracamy do pracy nad ponownym sprowadzeniem Cuadrado. Przypomnijcie mi - co musiałoby się wydarzyć by Kolumbijczyk mógł do nas wrócić, wiem, że był tam jakiś przepis, który go blokował.
- DonPatch
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Możesz rzucić linkiem, bo szukam szukam i nie widzę?Niestety transfer Pogby w końcu pojawił się na transfermarkt.
Chyba jeden z nielicznych portali który działa dość sprawnie.
Szanse na odejście do 83%, a naprawdę rzadko kiedy takie prawdopodobieństwo nie kończy się finalizacją - przynajmniej z tego co zauważyłem na TM.
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nic nam w tym momencie nie blokuje Cuadrado oprócz tego, że musimy wietrzyć skład bo ze zgłaszaniem zawodników do Serie A będzie problem. Ale ponoć A Bola potwierdza, że Benfica wznowiła z nami kontakty w sprawie Hernanesa. Z kolei w Turcji podobno się rozpisują, że nasz 3/4-sta jest blisko Besiktasu.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2016, 16:35 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tharp
Vidal mial 80% na przejscie do Man Utd dwa lata temu.Adrian27th pisze:Niestety transfer Pogby w końcu pojawił się na transfermarkt.
Szanse na odejście do 83%, a naprawdę rzadko kiedy takie prawdopodobieństwo nie kończy się finalizacją - przynajmniej z tego co zauważyłem na TM.
Jutro 1 sierpnia, troszeczke za pozno zeby sie pozbywac zawodnika pierwszego skladu, i na szybko go kims zastapic. Nie przed sezonem kiedy wydajemy 90 mln na zawodnika, ktory ma nam pomoc wygrac LM. Osobiscie mam wrazenie, ze wszystkie info dot. tego transferu, to wyobraznia mediow, angielskich i wloskich, ktore nawzajem sie coraz bardziej nakrecaly.
Przy okazji, po angielsku nie pisze sie 'you' z duzej litery, chyba ze to poczatek zdania, tak propo twojego podpisu
- CzeczenCZN
- Juventino

Wypożyczyć go znów - dać sobie spokój z tym Gabigolem - Cuadrado zgrany z drużyną, wziąć tego Witsela i NAJWAŻNIEJSZE! Czarna Perła musi zostać!Vincitore pisze:Niccolo Ceccarini z Mediaset podaje, że wracamy do pracy nad ponownym sprowadzeniem Cuadrado. Przypomnijcie mi - co musiałoby się wydarzyć by Kolumbijczyk mógł do nas wrócić, wiem, że był tam jakiś przepis, który go blokował.
Swoją droga tak teraz sobie pomyślałem - Polpo marzy o Złotej Piłce, co nie? No jeżeli Juventus wygra CL w przyszłym roku - to raczej na pewno on będzie jednym z głównych kandydatów do niej. Aha jeszcze jedno, widzicie jak Czarna Ośmiornica się frustruje gdy nie trafi - jakby mu ktoś z rodziny umarł, albo jego życie by zależało od tego strzału - po takich zachowaniach widać na czym komuś zależy - jemu zależy by być perfekcyjnym i osiągnąć wszystko w piłce nożnej. To jest cholerny perfekcjonista, mający ogromne parcie na sukces!
A co do kasy natomiast, to dzięki tym reklamom i temu zamieszaniu - zarobi mnóstwo, Juventus też - ponieważ popularność Juve też znacznie wzrosła. Amen.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bardzo czesto te procentowe szanse na transfer na transfermarkt nie maja pokrycia w rzeczywistosci, czesto sledze ten portal. Oni opieraja sie jedynie na doniesieniach mediow.
Wujek Pat przebywa z Pogba w Las Vegas i licze na to, ze namowi go do powrotu do Vinovo - podpisalismy z Higuainem, forsssa Juve!
Wujek Pat przebywa z Pogba w Las Vegas i licze na to, ze namowi go do powrotu do Vinovo - podpisalismy z Higuainem, forsssa Juve!
- Vincitore
- Juventino

Zwłaszcza po finale Ligi Mistrzów i finale Euro, gdy koledzy leżeli na boisku zalani łzami, a Pogba jedynie zagryzał wargi i przybijał piątki z zawodnikami rywali. Nie ujmuję mu ambicji, bo ją ma i faktycznie można zauważyć jego frustrację po nieudanym zagraniu, ale nie ma co z niego robić wzoru jeżeli chodzi o piłkarską ambicję.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Aha jeszcze jedno, widzicie jak Czarna Ośmiornica się frustruje gdy nie trafi - jakby mu ktoś z rodziny umarł, albo jego życie by zależało od tego strzału - po takich zachowaniach widać na czym komuś zależy - jemu zależy by być perfekcyjnym i osiągnąć wszystko w piłce nożnej.
Często się mylimy jeżeli chodzi o ogólny image zawodników - Vidal również kradł nam serca serduszkami po bramkach, wypowiedziami, że do końca życia będzie w Juventusie etc. W jakim byliśmy później szoku każdy pamięta. Pogbę uwielbiam jako piłkarza, prywatnie to raczej półgłówek, emocjami kierował się nie będzie.
- CzeczenCZN
- Juventino

Bo może on przeżywa to Ad Hoc, propo jego emocji, motywując się zarazem do tego by natychmiast, póki piłka w grze się poprawić. No a po końcowym gwizdku, wychodzi z założenia że czasu się nie cofnie - co się stało się nie odstanie - i trzeba przeć do przodu?Vincitore pisze:Po nieudanym zagraniu, ale nie ma co z niego robić wzoru jeżeli chodzi o piłkarską ambicję.
Vidal nas w konia zrobił - te serduszka ponoć były dla dziewczyny - nie dla nas...Vincitore pisze:Vidal również kradł nam serca serduszkami po bramkach, wypowiedziami, że do końca życia będzie w Juventusie etc. W jakim byliśmy później szoku każdy pamięta.
Jest wyluzowany, a czy jest półgłówkiem - nie odwala jak Balo, nie chleje i nie rozbija fur jak Vidal, koncentruje się na piłce. Jakoś nie słychać o jego ekscesach.Vincitore pisze:Pogbę uwielbiam jako piłkarza, prywatnie to raczej półgłówek.
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Jak dla mnie to transfermarkt jest mistrzem transferów dokonanych, a te ich procenty to niewiele mają wspólnego z rzeczywistością. Jak będzie oficjalka to wtedy będzie można zacząć się martwić.Adrian27th pisze:Niestety transfer Pogby w końcu pojawił się na transfermarkt.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Marat87
- Juventino

- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 43 razy
Pewnie, że Claudio to nie klasa Witsela. To klasa wyżej!ForzaItanimulli3vujcm pisze:Aha rozumiem, Khedira ma grać o kulach o tak?
Khedira to nie jest zawodnik na cały sezon - musi mieć odpowiedniego dublera.
Wstawiam go do pierwszego składu - bo jest zdolny gry.
Zresztą wolałbym budować drużynę na nim niż na niepewnym zdrowotnie Khedirze - chyba że, chyba że Marchisio wróci i od razu będzie w formie - ale czy Claudio to gracz klasy Witsela? Wątpię...
A co do Khediry, proszę o jakąś oficjalkę, że gość jest połamany i kiedy się wyleczy.
PS: A samego Witsela chętnie bym zobaczył w Juve, nawet jak Pogba odejdzie, to bym na niego nie narzekał.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2016, 19:10 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzeczenCZN
- Juventino

O to mi właśnie chodziMarat87 pisze:A samego Witsela chętnie bym zobaczył w Juve
Jak sam powyżej w którymś poście napisałem Khedira to gracz bez wątpienia lepszy od Witsela. Coś jak w sytuacji ze Strootmanem w Romie - tylko w mniejszym znacznie stopniu, bo Holender w ogóle był wykluczony, przez paskudną kontuzję - Radja został ściągnięty jako jego dubler, a rozwinął się niesamowicie. Taka oto sytuacja może się zdarzyć w przypadku Juve i Witsela.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Khedira to nie jest zawodnik na cały sezon - musi mieć odpowiedniego dublera.
- Robaku
- Juventino

Ja bym jednak wolał Brozo. Kurde chłopak mi imponował w INterze, który grał kaszane, a jedynie CHorwat dawał radę, ale uważam, że trzech chorwatów to za dużo.
Pozbywamy się Zazy i Mandzura na ich miejsce Gabigol.
Pogba, Hernanes, Peryerya out - Brozo, Witsel i Matiudi, ew. Herrera, który obecnie mnie nie przekonuje, chociąz podczas Mundialu 2014 robił na mnie wrażenie, ale chyba przez te 2 ostatnie lata nieszczególnie się rozwinął - wtedy można grać.
Do tego Isle i Asa out, pozyskać prawa do młodych - może Murru, Diawara, czy Donsah.
Mediaset poinformował, że Isla dogadał się z Cagliari.
No to przynajmniej jeden z głowy. Dawaj Celino nam twoich młodzików. Inaczej na Isli się nie zarobi. W ogole fajny skład się robi druzyny z Sardynii.
Storari, Salamon, Bruno ALves, Isla i Padoin. Ciekawie.
Pozbywamy się Zazy i Mandzura na ich miejsce Gabigol.
Pogba, Hernanes, Peryerya out - Brozo, Witsel i Matiudi, ew. Herrera, który obecnie mnie nie przekonuje, chociąz podczas Mundialu 2014 robił na mnie wrażenie, ale chyba przez te 2 ostatnie lata nieszczególnie się rozwinął - wtedy można grać.
Do tego Isle i Asa out, pozyskać prawa do młodych - może Murru, Diawara, czy Donsah.
Mediaset poinformował, że Isla dogadał się z Cagliari.
No to przynajmniej jeden z głowy. Dawaj Celino nam twoich młodzików. Inaczej na Isli się nie zarobi. W ogole fajny skład się robi druzyny z Sardynii.
Storari, Salamon, Bruno ALves, Isla i Padoin. Ciekawie.
- Krzychu89
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
Goal.com:
Jeśli Pogba out - oby nie - transfer Eriksena trochę osłodziłby tę stratę...Juventus eye Eriksen
Juventus could make a move for Tottenham Hotspur playmaker Christian Eriksen, according to the Daily Express.
The Italian outfit are monitoring developments after Eriksen reportedly rejected a new contract offer from Spurs.
- Robaku
- Juventino

Daily Express..sorry, ale to tylko angole. Nic się z tego nie zdarzy.Krzychu89 pisze:Goal.com:Jeśli Pogba out - oby nie - transfer Eriksena trochę osłodziłby tę stratę...Juventus eye Eriksen
Juventus could make a move for Tottenham Hotspur playmaker Christian Eriksen, according to the Daily Express.
The Italian outfit are monitoring developments after Eriksen reportedly rejected a new contract offer from Spurs.
Z drugiej strony na WItsela poczekałbym rok, Jeśli tak bardzo chce do Juve, to da się to zrobić. Jak w przypadku Llorka.