Mercato (Lato 2016)
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ostatecznie przedłużył kontrakt z PSG.ozi(Forza_Juve) pisze:z innej beczki: orientuje sie ktoś czy sprowadzilismy tego Ikone z PSG czy temat ostatecznie upadł. Swego czasu znajdował się blisko naszego Klubu
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Vincitore
- Juventino
Wanda Nara obserwuje konto Juventusu na Twitterze, jutro drugi odcinek serialu "TOP 9-tka w Juventusie, lato 2016".
Przypominam, że Inter musi to mercato zamknąć z bilansem +50 mln, inaczej FFP dobierze im się do czterech liter. Tak więc kogoś tak czy inaczej będą musieli pogonić, a na Icardim mogą zarobić najwięcej.

Przypominam, że Inter musi to mercato zamknąć z bilansem +50 mln, inaczej FFP dobierze im się do czterech liter. Tak więc kogoś tak czy inaczej będą musieli pogonić, a na Icardim mogą zarobić najwięcej.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Zapytałem o to znajomego kibica merdaczy, który nie wie nic na ten temat. Skąd wytrzasnąłeś tą informacje?Vincitore pisze: Przypominam, że Inter musi to mercato zamknąć z bilansem +50 mln, inaczej FFP dobierze im się do czterech liter. Tak więc kogoś tak czy inaczej będą musieli pogonić, a na Icardim mogą zarobić najwięcej.
- Sorek21
- Juventino
Na rynku praktycznie nie ma topowych 9 do wyciągnięcia za normalne rozsądne kwoty dlatego Juve musi taką 9 wyprodukować i kupić kogoś kto niebawem będzie topem.
Potrzebny transfer w stylu
Suarez z Ajaxu
Benzema z Lyonu
Drogba z Marsyli
Tak właśnie zrobiła Chelsea.Kupili nowego Drogbe i Makelele.
Suarez z Ajaxu
Benzema z Lyonu
Drogba z Marsyli
- Morgesztern
- Juventino
1. Chcemy Biglię za 10-15 mln €, ale, rzecz jasna, Lotito chce 25 mln €.
2. Leicester chce Leminę. Początkowo oferowali 12 mln £, ale teraz są skłonni wyłożyć 16 mln £.
(źródło: CalcioMercato)
2. Leicester chce Leminę. Początkowo oferowali 12 mln £, ale teraz są skłonni wyłożyć 16 mln £.
(źródło: CalcioMercato)

- Vincitore
- Juventino
A mój znajomy kibic Interu właśnie mi to rozpisał w ten sposób, dokopując się do jakichś informacji, że zanim Inter wyda pieniądze od Chinczyków to zastanie ich lato 2017, ponieważ muszą jakoś wyzerować budżet z FFP. Ja znalazłem jedynie informację, że rok 2016 Inter musi zakończyć maksymalnie z -30 mln euro, tak więc faktycznie średnio się to pokrywa, niemniej jednak Inter już raz dostał karę za igraszki z FFP, teraz będą pewnie przerzucać grajków z Chin, by to ominąć.Poprostu pisze:Zapytałem o to znajomego kibica merdaczy, który nie wie nic na ten temat. Skąd wytrzasnąłeś tą informacje?Vincitore pisze: Przypominam, że Inter musi to mercato zamknąć z bilansem +50 mln, inaczej FFP dobierze im się do czterech liter. Tak więc kogoś tak czy inaczej będą musieli pogonić, a na Icardim mogą zarobić najwięcej.
Icardim nie zajmowałbym sobie głowy. Wanda Nara walczy o nowy kontrakt dla niego, a że przez całe życie trudniła się pokazywaniem cycków, to robi to w najbardziej oczywisty i pospolity sposób wśród agentów - sprzedaje bajeczki do mediów o domniemanym zainteresowaniu największych ligowych rywali.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Mam dokladnie takie samo zdanie. Niestety na ta chwile nawet nie widze odpowiednikow tych nazwisk, ktorzy mogli by podazyc ta sama droga. Tak jak powiedzial Alves, Juve ma duza wiedze na temat zawodnikow ktorymi sie interesuje, wiec powinnismy byc spokojni.Sorek21 pisze:Na rynku praktycznie nie ma topowych 9 do wyciągnięcia za normalne rozsądne kwoty dlatego Juve musi taką 9 wyprodukować i kupić kogoś kto niebawem będzie topem.
Suarez z Ajaxu
Benzema z Lyonu
Drogba z Marsyli
- Kadziel
- Juventino
MILIK Z AJAXU !Sorek21 pisze:Na rynku praktycznie nie ma topowych 9 do wyciągnięcia za normalne rozsądne kwoty dlatego Juve musi taką 9 wyprodukować i kupić kogoś kto niebawem będzie topem.
Suarez z Ajaxu
Benzema z Lyonu
Drogba z Marsyli
Wydatek rzędu max 25 mln. Dobry, postawny, młody zawodnik, sprawdzony w niezłej europejskiej lidze z potężnym strzałem w lewej nodze, niezłą techniką, umiejącym grać szybką kombinacyjną piłkę (w połączeniu z Dybala, Pjaniciem i Pogba mogliby ładnie klepać) i, co najważniejsze potrafi się znaleźć w polu karnym i wykorzystać sytuację.
- Klorel
- Juventino
" co najważniejsze potrafi się znaleźć w polu karnym i wykorzystać sytuację."
ciekawe.
ciekawe.
http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=25767
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A zalozymy sie, ze 4-3-3 grac nie bedziemy i Chorwat to zaden nastepca Cuadrado, tylko zastepstwo dla Dybały?Vincitore pisze:Pjaca przychodzi za Cuadrado, musimy mieć zawodnika do 4-3-3, to gracz lepiej operujący bliżej linii bocznej, jako Second Striker jest przewidziany z konieczności.LukaszJuve pisze:Przecież przyjdzie Pjaca i to on będzie tym grajkiem za Moratę.
Tak poza tym - masz jakies nagranie tego polaczenia telefonicznego, ktore rzekomo wykonal Conte do Cuadrado i nawciskal mu kitow, po czym Kolumbijczyk polecial na skrzydlach do Londynu? Bo ja mam wrazenie, ze Chelsea wziela po prostu swojego pilkarza z powrotem do siebie i tyle.
Powiem tak: Bacca na SerieA bylby OK, ale na Europe...kamil-8853 pisze:Najbardziej prawdopodobna kandydatura dla nas na ten moment (pewnie na dniach pojawi się o tym w gazetach) jest Carlos Bacca. Lacazette nie do ruszenia, Cavani zostanie w P$g, Icardi raczej zostanie w Interze albo pójdzie za granicę (chętnych nie brakuje P$g Atletico Arsenal)

Lacaz pojdzie do PSG nagrywac ze skrzydla asysty grajacemu na "9" Cavaniemu ::/: Poza tym, to knypek.
Osobiscie probowalbym uderzac po Icara, ktory ma spine z Interem, wiec mozna na niego bardzo liczyc, ze narobi tam smrodu naciskajac na ich zarzad w kwestii zgody na transfer do nas.
Obawiam sie, ze tak sie skonczy nasze marzenie o upragnionej "9", gdyz niejaki Gabigol (idiotyczne przezwisko) moze smialo grac wlasnie tam. Jesli juz mielibysmy skonczyc z jakims lebkiem z kraju kawy i narkotykow, to wolalbym tego Gabriela Jesusa. Mysle, ze ten drugi ma po prostu rowniej pod kopula.Lucas87 pisze:skończymy pewnie z jakimś przepłaconym gnojkiem z brazylii
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Filippo911
- Juventino
to ostatnie zdanie w kontekście Euro brzmi trochę zabawnieKadziel pisze:MILIK Z AJAXU !
Wydatek rzędu max 25 mln. Dobry, postawny, młody zawodnik, sprawdzony w niezłej europejskiej lidze z potężnym strzałem w lewej nodze, niezłą techniką, umiejącym grać szybką kombinacyjną piłkę (w połączeniu z Dybala, Pjaniciem i Pogba mogliby ładnie klepać) i, co najważniejsze potrafi się znaleźć w polu karnym i wykorzystać sytuację.

Coś jeszcze będzie się działo w tym okienku, Marotta na pewno coś wymyśli.
Z Igłą było dużo szumu, informacji z otoczenia, od agenta - zbyt duzo jak na mój gust - przypomnijcie sobie Sandro rok temu - cisza i nagle bomba. Mam nadzieję że ta burza z Napoli to cześć planu Marotty (aby w ciszy pracować nad jakimś transferem).
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Jacky pisze:
Osobiscie probowalbym uderzac po Icara, ktory ma spine z Interem, wiec mozna na niego bardzo liczyc, ze narobi tam smrodu naciskajac na ich zarzad w kwestii zgody na transfer do nas.
Icar nie ma żadnej spiny z Interem. Łatwa Wanda chce dla niego wywalczyć podwyżkę i tyle. Znajomy kibic Interu dzisiaj mi powiedział, że taką dostanie, a mianowicie 1,3 mln co da mu 4,5 mln rocznie.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To ja napiszę, że ten Marocchi, który ma w tym mercato chyba najlepszą serię spośród wszystkich, którzy cokolwiek piszą o naszych transferach i, którego Cavaniego z wypiekami na twarzy przyjęła grupka osób dla których Pipita jest be dziś dał info, że Sarri chce Zazę, Pereyrę i Ruganiego i musimy poczekać co się wydarzy.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Do schematu graczy <25 roku życia, którzy dużo strzelają w ligach spoza TOP-3 (Hiszpania, Niemcy, Anglia: http://www.uefa.com/memberassociations/ ... gs/country ) pasują mi:Sorek21 pisze:Na rynku praktycznie nie ma topowych 9 do wyciągnięcia za normalne rozsądne kwoty dlatego Juve musi taką 9 wyprodukować i kupić kogoś kto niebawem będzie topem.
Suarez z Ajaxu
Benzema z Lyonu
Drogba z Marsyli
- Icardi (z Interu bez klauzuli będzie go sprowadzić cholernie ciężko),
- Lacazette (w Lyonie gra na wysuniętym przed Fekirem, ale interesuje się nim chyba zbyt wiele klubów z Anglii i PSG),
- Milik,
- Janssen (już w Tottenhamie za 22 mln),
- Batshuayi (już w Chelsea za 39 mln).
Najłatwiejszy do wyciągnięcia byłby Milik, ale nawet nie wiem, czy jest lepszy od Zazy. Jeśli nie Cavani i A.Sanchez, to w tej chwili moimi marzeniami są właśnie Lacazette albo Icardi.