Mercato (Lato 2016)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
https://www.facebook.com/Miralem-Pjani% ... 0/?fref=tsalbertcamus pisze:Piszcie Miralemowi na fejsiku, że Welcome/Benvenuto/Witamy, żeby nie było widać tego hejtu Romanistów :rotfl:
Ja już dałem <3

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
2004 i transfer EmersonaCrunny pisze:Kiedy ostatni raz zrobiliśmy taki transfer wewnątrz Serie A?! Chyba w 2001 roku :koszulka:

- Crunny
- Juventino
Ano tak, zapomniałem o Pumie. Ale to i tak 12 lat temu!RICTOR pisze:2004 i transfer EmersonaCrunny pisze:Kiedy ostatni raz zrobiliśmy taki transfer wewnątrz Serie A?! Chyba w 2001 roku :koszulka:Paradoksalnie, wtedy też kupowaliśmy z Romy i też wiele wyzwisk poleciało.
Pjanic to kolejny genialny ruch transferowy naszego zarządu. Przecież równie dobrze mogli go przekonać inni wielcy. No ale ponoć to my działaliśmy najszybciej i najkonkretniej. Za 30 mln pozyskać takie nazwisko, gdy tyle samo Roma dała za Iturbe po 1 dobrym sezonie

- RICTOR
- Juventino
Jasne jasne. Kupa czasu minęła, ale wreszcie możemy się cieszyć, że wracamy do podobnego poziomu jaki mieliśmy wtedy 
Co do Moraty. Ja nie mam wątpliwości, że Beppe będzie chciał coś zrobić z klauzulą w umowie, ale jak ich ta klauzula broni tak nas żaden zapis w umowie nie broni. Jak Perez będzie chciał być patafianem to się zaprze i powie dajmy na to, że nie wykupi Moraty teraz, ale w sprawie zapisów w umowie negocjować nic nie zamierza i nie interesują go żadne pieniądze jakie ewentualnie byśmy zaoferowali, on sobie rok poczeka jeszcze i ewentualnie dopiero wtedy wykupi albo ostatecznie zrezygnuje z Alvaro. Przy czymś takim jesteśmy w dupie i nie możemy nic zrobić.

Co do Moraty. Ja nie mam wątpliwości, że Beppe będzie chciał coś zrobić z klauzulą w umowie, ale jak ich ta klauzula broni tak nas żaden zapis w umowie nie broni. Jak Perez będzie chciał być patafianem to się zaprze i powie dajmy na to, że nie wykupi Moraty teraz, ale w sprawie zapisów w umowie negocjować nic nie zamierza i nie interesują go żadne pieniądze jakie ewentualnie byśmy zaoferowali, on sobie rok poczeka jeszcze i ewentualnie dopiero wtedy wykupi albo ostatecznie zrezygnuje z Alvaro. Przy czymś takim jesteśmy w dupie i nie możemy nic zrobić.
Na poczatku marca

Cóż, wygląda na to, że wykrakałem :hellyes:fazzi pisze:To prawda, że Pjanic ma klauzulę odejść w kontakcie 35 mln ? Jeśli tak to hmmmm.... Mogliby Giuseppe z Fabio się zakręcić. To byłby genialny ruch, taki w stylu Bayernu :C

Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2016, 19:38 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"

Nareszcie! Pomoc nabiera kszałtów. Na Miralema zwróciłem już uwagę, jak graliśmy z Lyonem w LM. Wtedy młodziutki Bośniak ładnie karał naszą pomoc. 1-1 po bramce Iaquinty zdaje się.
#WelcomeMiralem

Edit:

Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2016, 19:29 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sami juz powital nasz nowy nabytek i wrzucil wpis w stylu "witaj w rodzinie Juve".
W Turynie zobaczy i poczuje na wlasnej skorze, co to znaczy szacunek do zawodnika - zwlaszcza ze strony kibicow.

- RICTOR
- Juventino
Jak już o wpisach na FB mowa, wyzywać piłkarza to jedno, ale tam po Pjaniciu cisną nawet pod jakimś zdjęciem jego dzieciaka, które zamieścił i to to już jest wiocha kompletna
A może to jednak instagram był.

Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2016, 19:33 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Aż jestem podniecony. Nie pamiętam kiedy ostatnio aż tak bardzo cieszyłem się z jakiegoś transferu.
Trzeba przyznać, że już dawno nie ściągaliśmy piłkarza światowej klasy. Co prawda grube nazwiska dołączały do Nas w ostaniach latach, ale wydawało się, że są albo wypaleni(Pirlo), albo ich poprzedni sezon był, delikatnie ujmując, przeciętny i pełny kontuzji(Khedira), albo po prostu mięli burzliwą przeszłość i wydawało się, że najlepsze lata za sobą(Tevez). Jaram się. Może mnie ktoś uznać za szaleńca, ale uważam, że Bośniak w formie = poziom Modricia. Jeszcze tylko gdyby był bardziej regularny, to naprawdę byłbym ukontentowany.
PS. Od dobrych kilku dnia zastanawiam się, czy Max będzie jednocześnie wystawiał Alexa Sandra i Alvesa.

PS. Od dobrych kilku dnia zastanawiam się, czy Max będzie jednocześnie wystawiał Alexa Sandra i Alvesa.

- Marian.
- Juventino
Coś Ci sie pomieszało. Pewnie miałeś na myśli Gourcouffa. Graliśmy wtedy z Bordeaux.Cobra pisze:Na Miralema zwróciłem już uwagę, jak graliśmy z Lyonem w LM. Wtedy młodziutki Bośniak ładnie karał naszą pomoc. 1-1 po bramce Iaquinty zdaje się.
Jeszcze Mascherano/Kante i pomoc genialna

- RICTOR
- Juventino
Ciro Venerato (Rai) zapodał info, że De Laurentiis kontaktował się z Paraticim w sprawie sytuacji Asy i Pereyry.
Z Radio Sportiva, jutro mielibyśmy się spotkać z Realem a potwierdzenie Daniego Alvesa to kwestia godzin tylko.
Z Radio Sportiva, jutro mielibyśmy się spotkać z Realem a potwierdzenie Daniego Alvesa to kwestia godzin tylko.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2016, 19:42 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino
Pierwszy garnitur:
Pogba - Pjanic - Khedira
Drugi garnitur:
Lemina - Marchisio - Sturaro
Trzeci garnitur:
Asamoah - Hernanes - Pereyra
Czwarty garnitur:
Kastanos - Padoin - Macek
Nasz trzeci garnitur jest na poziomie pierwszego Milanu :C
Pogba - Pjanic - Khedira
Drugi garnitur:
Lemina - Marchisio - Sturaro
Trzeci garnitur:
Asamoah - Hernanes - Pereyra
Czwarty garnitur:
Kastanos - Padoin - Macek
Nasz trzeci garnitur jest na poziomie pierwszego Milanu :C
Marian. pisze:Coś Ci sie pomieszało. Pewnie miałeś na myśli Gourcouffa. Graliśmy wtedy z Bordeaux.Cobra pisze:Na Miralema zwróciłem już uwagę, jak graliśmy z Lyonem w LM. Wtedy młodziutki Bośniak ładnie karał naszą pomoc. 1-1 po bramce Iaquinty zdaje się.
Jeszcze Mascherano/Kante i pomoc genialna
Masz, rację. To było z Bordeaux. To ciekawe w takim razie, w którym meczu mi się podobał Miralem z Lyonu

W Mascherano nie wierzę, ale... Marotta jest nieobliczalny :spiteful:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sky informuje, ze co prawda poruszymy z Realem temat Kovacicia, ale ostatecznie Hiszpanie nie chca go wypozyczac. Przy takim scenariuszu powinnismy sobie odpuscic.
Tacy gracze jak Pogba, Pjanic, Khedira, Alves, Sandro w jednej linii. :juve: POTEGA. :shock:
Tacy gracze jak Pogba, Pjanic, Khedira, Alves, Sandro w jednej linii. :juve: POTEGA. :shock:
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Szkopul jest taki, ze Real nic nie musi. Marotta moze ich zarzucac i kwota 100mln. a oni powiedza: pas, czekamy do nastepnego Mercato. Swoja droga koledzy maja racje - jak Alvaro dalej bedzie tak gral, jak z Czechami, to jego fanboje moga byc spokojni o pozostanie w Turynie. Patrzec na tego synka sie nie da, jak marnuje kolejne setki.CavAllano pisze:Bardzo malo prawdopodobny scenariusz. Za wszelka cene bedziemy chcieli rozwiazac te kwestie juz teraz - albo pozbedziemy sie tego uwlaczajacego prawa kontrwykupu albo Real go wykupi. Krolewscy chca na nim zarobic i teraz pytanie, czy Marotta zdola ich przekonac swoja oferta.Jacky pisze:Co do Moraty, to ja wolalbym zeby odszedl. Jesli zostanie, to znowu caly nastepny sezon sie bidulek bedzie zastanawial czy w lipcu Real go wykupi i bedzie chlopak doly psychiczne lapal.
Moze on naprawde ma jakies problemy psychiczne typu depresja czy cus.CavAllano pisze:Morata prezentowal sie dzisiaj dosc przecietnie - co prawda byl dosc aktywny, ale raczej bez konkretow. Hiszpan wygladal dzis na poddenerwowanego, podirytowanego, smutnego, przygaszonego i... wychudzonego?
Jest jakies oficjalne potwierdzenie tych 35mln? Bo juz kiedys z jednym userem tutaj pisalismy, ze rozne zrodla mowia, ze beda go mogli odkupic rowniez za 30 w przyszlym roku.CavAllano pisze:Przypominam, ze w lecie '17 Real mialby prawo odkupu za... 35 mln
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"