grzywna dla Bayernu!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 20:53

ostatnio słyszy się, że Bayern Monachium będzie musiał zapłacić grzywnę za to, że kibice Bayernu rzucali śnieżkami w Becksa :cry: Szczerze mówiąc wydaje mi się, że Bayern nie powinien płacic, bo to w gruncie rzeczy nie ich wina...fakt, że kibice tez na tym ucierpia, kiedy Bayern nie kupi sobie na przykład droższych zawodników, ale sam Bayern nie jest winny !!! Co o tym myślicie?? Bo ja sądzę, że to jest bzdura.... :? :? :? źródło-polsat sport
Ostatnio zmieniony 07 marca 2004, 21:05 przez Edgar Davids, łącznie zmieniany 1 raz.

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 20:56

Po 1 źródło.
Po 2 jeśli Bayern gra w Polsce to też super ;)

Hmm, bardzo bekhama nie nawidze, ale jeśli to prawda że rzucali w niego śnieżkami to powinien zostać ukarany, dla mnie takie zachowanie "kibiców" to jest chamstwo i nienawidze takiego zachowania.

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:04

Powinni zostac ukarani w kocu to ich kibice trudno musza cierpiec ale takie zachowanie jest chamskie

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:09

No troche bez sensu ze Bayern ma płacic za głupie zachowanie kibicow, takie samo było jeszcze 2 lata temu w Zakopanem.Moim zdaniem nie powinni zakładac kare na klub ale tez bardzo potepiam te zachowanie.Moze dadza kare na klub a klub sie wkurzy i cos moze ogłosic kibicom kto to wie :wink:

$$$$$$$$$ $$ $$ $$ $$ $$$$$$$$$
$$ $$ $$ $$ $$ $$
$$ $$ $$ $$ $$ $$
$$ $$ $$ $$ $$ $$$$$$$$$
$$ $$ $$ $$ $$ $$$$$$$$$
$ $ $$ $$ $$ $$ $$ $$
$$$$$$$ $$$$$$$$ $$$$ $$$$$$$$$

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:11

Marcin-IRONEK pisze:ale jeśli to prawda że rzucali w niego śnieżkami to powinien zostać ukarany
prawda, prawda. Było widaw TV jak była transmisja jak rzucali przy rożnych szczególnie :( Tez mimo że nie lubie Beckhama, jak i całego Realu, to nie toleruje takiego zachowania (pomyślcie sobie jak sie musiał czuć Beckham :wink: )
Edgar Davids pisze: źródło-polsat sport
co to za źródło :?
Edgar Davids pisze:ostatnio słyszy się, że Bayern Monachium będzie musiał zapłacić grzywnę
ja jakos nie słyszałem :? podałbyś dokładny link to byśmy może usłyszeli :wink:
Desperado---ALEX pisze:No troche bez sensu ze Bayern ma płacic za głupie zachowanie kibicow
a kto ma za to płacić :?: Juventus :wink: Jak są jakieś wybryki kibiców to zawsze płaci klub od tych kibiców :wink:
Kamil de Lellias pisze:snieg mu przeciez krzywdy nie zrobi, co innego butelka czy noz
a jak 'otoczą' jakiś kamień śniegiem :?:
Kamil de Lellias pisze:Kara powinna zalezec od tego: gdzie i czy trafili Beckhama
tak, może od razu na stop klatce bedą to odtwarzac :wink: jak rzucali w Niego, to nie ważne czy Go trafili czy nie, liczy sie 'chęć' :wink:
Ostatnio zmieniony 07 marca 2004, 21:16 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:12

A ja bede kontrowersyjny i powiem ze jestem po stronie kibicow, snieg mu przeciez krzywdy nie zrobi, co innego butelka czy noz :)
Kara powinna zalezec od tego: gdzie i czy trafili Beckhama ;)

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:26

Czy snieg czy nóż, kibice zasługują na kare za sam FAKT takiego zachowania. Tez słyszałem o tym i popieram ukaranie.

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:26

Edgar Davids pisze: fakt, że kibice tez na tym ucierpia, kiedy Bayern nie kupi sobie na przykład droższych zawodników,
Buahahahahahahaha :!: :!: :!:

Myslalem, ze spadne z krzesla!
Dobrze, ze w nikogo nie rzucali poprzedniej zimy, bo by teraz Makaaya w Bayernie nie bylo...

Buahahahahahahaha :!: :!: :!:

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:32

jesli bayern zostanie ukarany finansowo bo barcelona w takim razie powinna być zdegradowana do niższej ligi

calma calma
Qazik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:34

Według mnie klub nie powinein odpowiadac za durnych kibiców ale jeżeli nie klub to kto?? A pozatym szczerze mówiąc to jak bym miał okazje to tez by mnie korciło zeby se w beckhama rzucic 8)

Black & White
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 18:23

Edgar Davids pisze: ostatnio słyszy się, że Bayern Monachium będzie musiał zapłacić grzywnę za to, że kibice Bayernu rzucali śnieżkami w Becksa :cry: Szczerze mówiąc wydaje mi się, że Bayern nie powinien płacic, bo to w gruncie rzeczy nie ich wina...fakt, że kibice tez na tym ucierpia, kiedy Bayern nie kupi sobie na przykład droższych zawodników, ale sam Bayern nie jest winny !!! Co o tym myślicie?? Bo ja sądzę, że to jest bzdura.... :? :? :? źródło-polsat sport
a ja uważam, że to nie bzdura - moze ci idioci zrozumieją, że za ich wybryki odpowiada ich ukochany klub i przestaną tak robić...

P.S.

odkąd Wisła poniosła konsekwencje za "wyczy" kibica, który rzucił nozem w Dino Baggio nie słyszałem więcej o wybrykach tamtejszych kibiców... :D

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 18:32

Ja sadze ze Bayern powinien zostac ukarany za ten chamski incydent. To on odpowiada za swoich kibicow na swoim stadionie. A potem niech Bayern indywidualnie wyciaga konsekwencje z tego zdarzenia wobec pseudokibicow ktorzy nie dorosli do kibicowania. TEPIC CHAMSTWO NA PILKARSKICH STADIONACH!!!

Bury88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 18:40

gdybym tam był to bym sam rzucał. :!: :!:
To nie jest wina bayernu

Misza_18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 18:46

nie lubie Beckhama ale kazdy klub odpowiada za swich kibicow szczegolnie na swoim stadionie i mysle ze dobrze sie stalo ze Bayern ma zaplacic ta kare :!: :evil:

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 18:52

Bury88 pisze:gdybym tam był to bym sam rzucał. :!: :!:
To nie jest wina bayernu

to tylko swiadczy o Tobie (i to wcale nienajlepiej)... :?

ODPOWIEDZ