grzywna dla Bayernu!!
- Edgar Davids
- Juventino
ostatnio słyszy się, że Bayern Monachium będzie musiał zapłacić grzywnę za to, że kibice Bayernu rzucali śnieżkami w Becksa
Szczerze mówiąc wydaje mi się, że Bayern nie powinien płacic, bo to w gruncie rzeczy nie ich wina...fakt, że kibice tez na tym ucierpia, kiedy Bayern nie kupi sobie na przykład droższych zawodników, ale sam Bayern nie jest winny !!! Co o tym myślicie?? Bo ja sądzę, że to jest bzdura.... :? :? :? źródło-polsat sport
Ostatnio zmieniony 07 marca 2004, 21:05 przez Edgar Davids, łącznie zmieniany 1 raz.
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Ironek
- Juventino
Po 1 źródło.
Po 2 jeśli Bayern gra w Polsce to też super
Hmm, bardzo bekhama nie nawidze, ale jeśli to prawda że rzucali w niego śnieżkami to powinien zostać ukarany, dla mnie takie zachowanie "kibiców" to jest chamstwo i nienawidze takiego zachowania.
Po 2 jeśli Bayern gra w Polsce to też super

Hmm, bardzo bekhama nie nawidze, ale jeśli to prawda że rzucali w niego śnieżkami to powinien zostać ukarany, dla mnie takie zachowanie "kibiców" to jest chamstwo i nienawidze takiego zachowania.
- Molek big fun juve
- Juventino
Powinni zostac ukarani w kocu to ich kibice trudno musza cierpiec ale takie zachowanie jest chamskie
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Desperado---ALEX
- Juventino
No troche bez sensu ze Bayern ma płacic za głupie zachowanie kibicow, takie samo było jeszcze 2 lata temu w Zakopanem.Moim zdaniem nie powinni zakładac kare na klub ale tez bardzo potepiam te zachowanie.Moze dadza kare na klub a klub sie wkurzy i cos moze ogłosic kibicom kto to wie
$$ $$ $$ $$ $$ $$$$$$$$$
$$ $$ $$ $$ $$ $$$$$$$$$
$ $ $$ $$ $$ $$ $$ $$
$$$$$$$ $$$$$$$$ $$$$ $$$$$$$$$
$$ $$ $$ $$ $$ $$$$$$$$$
$$ $$ $$ $$ $$ $$$$$$$$$
$ $ $$ $$ $$ $$ $$ $$
$$$$$$$ $$$$$$$$ $$$$ $$$$$$$$$
- kouba
- Qualità Juventino
prawda, prawda. Było widaw TV jak była transmisja jak rzucali przy rożnych szczególnieMarcin-IRONEK pisze:ale jeśli to prawda że rzucali w niego śnieżkami to powinien zostać ukarany

co to za źródło :?Edgar Davids pisze: źródło-polsat sport
ja jakos nie słyszałem :? podałbyś dokładny link to byśmy może usłyszeliEdgar Davids pisze:ostatnio słyszy się, że Bayern Monachium będzie musiał zapłacić grzywnę
a kto ma za to płacićDesperado---ALEX pisze:No troche bez sensu ze Bayern ma płacic za głupie zachowanie kibicow

a jak 'otoczą' jakiś kamień śniegiemKamil de Lellias pisze:snieg mu przeciez krzywdy nie zrobi, co innego butelka czy noz

tak, może od razu na stop klatce bedą to odtwarzacKamil de Lellias pisze:Kara powinna zalezec od tego: gdzie i czy trafili Beckhama
Ostatnio zmieniony 07 marca 2004, 21:16 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamil de Lellias
- Juventino
A ja bede kontrowersyjny i powiem ze jestem po stronie kibicow, snieg mu przeciez krzywdy nie zrobi, co innego butelka czy noz
Kara powinna zalezec od tego: gdzie i czy trafili Beckhama

Kara powinna zalezec od tego: gdzie i czy trafili Beckhama

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Buahahahahahahaha :!: :!: :!:Edgar Davids pisze: fakt, że kibice tez na tym ucierpia, kiedy Bayern nie kupi sobie na przykład droższych zawodników,
Myslalem, ze spadne z krzesla!
Dobrze, ze w nikogo nie rzucali poprzedniej zimy, bo by teraz Makaaya w Bayernie nie bylo...
Buahahahahahahaha :!: :!: :!:
- FOJM
- Juventino
a ja uważam, że to nie bzdura - moze ci idioci zrozumieją, że za ich wybryki odpowiada ich ukochany klub i przestaną tak robić...Edgar Davids pisze: ostatnio słyszy się, że Bayern Monachium będzie musiał zapłacić grzywnę za to, że kibice Bayernu rzucali śnieżkami w BecksaSzczerze mówiąc wydaje mi się, że Bayern nie powinien płacic, bo to w gruncie rzeczy nie ich wina...fakt, że kibice tez na tym ucierpia, kiedy Bayern nie kupi sobie na przykład droższych zawodników, ale sam Bayern nie jest winny !!! Co o tym myślicie?? Bo ja sądzę, że to jest bzdura.... :? :? :? źródło-polsat sport
P.S.
odkąd Wisła poniosła konsekwencje za "wyczy" kibica, który rzucił nozem w Dino Baggio nie słyszałem więcej o wybrykach tamtejszych kibiców...

- bociu
- Juventino
Ja sadze ze Bayern powinien zostac ukarany za ten chamski incydent. To on odpowiada za swoich kibicow na swoim stadionie. A potem niech Bayern indywidualnie wyciaga konsekwencje z tego zdarzenia wobec pseudokibicow ktorzy nie dorosli do kibicowania. TEPIC CHAMSTWO NA PILKARSKICH STADIONACH!!!