Wisła wygrywa
- Desperado---ALEX
- Juventino
Piłkarze Lecha Poznań przegrali w piątek w sparingowym spotkaniu z Wisłą Kraków 1:2 (0:1).
Bramki: dla Lecha - Michał Goliński (80), dla Wisły - Maciej Żurawski - dwie (6, 65). Widzów 3000.
Wisła - Majdan - Baszczyński, Kłos, Kowalczyk, Mijailovic, Uche (76-Ekwueme), Cantoro (67-Strąk), Kukiełka, Edno (87-Piotr Brożek), Żurawski, Ihenacho (67-Szałęga)
Wisła rozgromiła Spartę Oborniki
Wisła Kraków pokonała 5:0 (3:0) IV-ligowy zespół Sparty Obroniki w towarzyskim meczu piłkarskim rozegranym w Popowie.
Wisła Kraków - Sparta Oborniki 5:0 (3:0)
Bramki: Szałęga (22 min.), Jop (45 min.), Kmiecik (45 min.), Stolaczyk (55 min.), Iheanacho (82 min.)
Skład Wisły: Piekutowski - Mysiak Jop, Stolarczyk, Fechner - Brożek (64 min. - Iheanacho), Ekwueme, Strąk, Edno (54 min. - Cantoro) - Szałęga, Kmiecik.
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,88 ... plina.html
Jak widac Wisła Kraków radzi sobie dobrze w sparingach.Ma szeroka kadre ktura nawet bez podstawowych zawodników umie rozgromic słabszego przeciwnika.Widac ze pan Cupiał buduje druzyne na Lige Mistrzow i zycze mu serdecznie zeby do niej dotarł i jak najdalej zaszedł :!: :!: A co wy na to wszystko powiecie
Bramki: dla Lecha - Michał Goliński (80), dla Wisły - Maciej Żurawski - dwie (6, 65). Widzów 3000.
Wisła - Majdan - Baszczyński, Kłos, Kowalczyk, Mijailovic, Uche (76-Ekwueme), Cantoro (67-Strąk), Kukiełka, Edno (87-Piotr Brożek), Żurawski, Ihenacho (67-Szałęga)
Wisła rozgromiła Spartę Oborniki
Wisła Kraków pokonała 5:0 (3:0) IV-ligowy zespół Sparty Obroniki w towarzyskim meczu piłkarskim rozegranym w Popowie.
Wisła Kraków - Sparta Oborniki 5:0 (3:0)
Bramki: Szałęga (22 min.), Jop (45 min.), Kmiecik (45 min.), Stolaczyk (55 min.), Iheanacho (82 min.)
Skład Wisły: Piekutowski - Mysiak Jop, Stolarczyk, Fechner - Brożek (64 min. - Iheanacho), Ekwueme, Strąk, Edno (54 min. - Cantoro) - Szałęga, Kmiecik.
Jak widac Wisła Kraków radzi sobie dobrze w sparingach.Ma szeroka kadre ktura nawet bez podstawowych zawodników umie rozgromic słabszego przeciwnika.Widac ze pan Cupiał buduje druzyne na Lige Mistrzow i zycze mu serdecznie zeby do niej dotarł i jak najdalej zaszedł :!: :!: A co wy na to wszystko powiecie

- Wojtom
- Juventino
no Wisła gra coraz lepiej ......... i do tego te transfery !! w PN pisali ze Wisła dokonała najlepszych transferów z wszystkich polskich drużyn !! miejmy nadzieję ze w LM tez bedzie im dobrze szło jeśli awansują !!
8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- nookie
- Juventino
Ze zycze mu tego samego co Ty....zawsze lubilem Wisle...i mam nadzieje ze w nastepnym sezonie zajda jeszcze dalej niz w poprzednim...Wisla to chyba jedyny w tym momencie klub, ktory moglby zatrzymac swoich najlepszych zawodnikow...bo tylko to jest gwarancja sukcesu w Europie...oby tym razem im sie udalo :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- juvek
- Juventino
No widać że Wisła chce coś osiągnąc na arenie Europejskiej, nie dość że w tym roku nie posprzedawała swych najlepszych zawodników to jeszcze ich dopupiła, już niedługo mogą byc grożni, oby zakończyli lige na 1 miejscu to bedą mieli szanse na LM.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
i bardzo dobrze :!: ja jestem całym sercem za Wisłą i mam nadzije, że zdobedą mistrza Polski. Tylko szkoda, że odpadli z Pucharu UEFA bo z takim składem jakim teraz dysponują mogliby coś zdziałac na europejskich boiskach :-D
- booyak
- Juventino
Bardzo ale to bardzo pięknie
Teraz tylko dla formalności wygrać Ligę i atakować Europę
Z taką kadrą powinniśmy się dostać do LM bez problemów no chyba że znów trafimy na jakiś Angielski, Hiszpański czy Włoski klub... Ale z tego co słyszałem to Polski klub od przyszłego sezonu ma być rozstawiony w losowaniu co daje większe szanse na sukces 

★ ★ ★
- daras
- Juventino
nieźle, wzmocniła sie wisła na wiosne, tylko szkoda ze odpadła z p. uefa, valarenga(czy jak sie to pisze) tylko o obronie myslała... gdyby z takim składem wisła grałaby teraz w p. uefa mogłaby wymiatac
(z tym lechem to ledwo co wygrała:P)

I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
- kouba
- Qualità Juventino
nie musiało tam pisać zeby sie domyślećwojtom11 pisze:w PN pisali ze Wisła dokonała najlepszych transferów z wszystkich polskich drużyn

Sparingami nie ma sie co 'podniecać'. Co prawda to był dosć dobry rywal jak na saring ale to jest tylko przetestowanie piłkarzy. Ważne, że juz grają dobrze (choć jeszcze sie wszystko moze zdarzyć) i też mysle, że daleko zajdą w europejskich pucharach, ale nie w PUEFA, tylko w LM, bo to jest zdecydowanie większa kasiora jak na polska piłke. Pozostaje tylko mocno trzymać kciuki i choć nie ide za Wisła tak jako kibic (dla DJJuve
- Sarsik
- Juventino
wojtom11 pisze: w PN pisali ze Wisła dokonała najlepszych transferów z wszystkich polskich drużyn !!
Może transfery były brawurowe, ale ciekawe co zrobią jak kontuzje złapie Żuraw czy Franek. Przecież to chyba jedyni napastnicy w szerokim składzie. Wisła musi jeszcze zakupić jakiegoś dobrego napastnika jeśli myśli o podbiciu Ligi Mistrzów.
I need a girl that I can train.
- Lypsky
- Juventino
Nie mow hop!!!chcialbym zobaczyc wasze miny jezeli mistrzostwo zdobyaby Legiabooyak pisze:Bardzo ale to bardzo pięknieTeraz tylko dla formalności wygrać Ligę i atakować Europę
Z taką kadrą powinniśmy się dostać do LM bez problemów no chyba że znów trafimy na jakiś Angielski, Hiszpański czy Włoski klub... Ale z tego co słyszałem to Polski klub od przyszłego sezonu ma być rozstawiony w losowaniu co daje większe szanse na sukces

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Wisła moim zdaniem zdobędzie kolejnego mistzra Polski.Nie łudżmy sie.Legia nie ma szans, Groclin także osłabł, a Wisła w spak sie wzmacnia i wygrywa sparingi.Bardzo spodobał mi sie ten Ichenachio(nie wiem jak sie pisze).Widziałem kilka jego akcji i bardzo mi sie spodobał.Nie moge sie wprost doczekać do ich meczy w LM(jestem optymistą).Zobacze jak sie prezentują i ocenie.