Wisła wygrywa

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:15

Piłkarze Lecha Poznań przegrali w piątek w sparingowym spotkaniu z Wisłą Kraków 1:2 (0:1).
Bramki: dla Lecha - Michał Goliński (80), dla Wisły - Maciej Żurawski - dwie (6, 65). Widzów 3000.
Wisła - Majdan - Baszczyński, Kłos, Kowalczyk, Mijailovic, Uche (76-Ekwueme), Cantoro (67-Strąk), Kukiełka, Edno (87-Piotr Brożek), Żurawski, Ihenacho (67-Szałęga)

Wisła rozgromiła Spartę Oborniki
Wisła Kraków pokonała 5:0 (3:0) IV-ligowy zespół Sparty Obroniki w towarzyskim meczu piłkarskim rozegranym w Popowie.
Wisła Kraków - Sparta Oborniki 5:0 (3:0)
Bramki: Szałęga (22 min.), Jop (45 min.), Kmiecik (45 min.), Stolaczyk (55 min.), Iheanacho (82 min.)
Skład Wisły: Piekutowski - Mysiak Jop, Stolarczyk, Fechner - Brożek (64 min. - Iheanacho), Ekwueme, Strąk, Edno (54 min. - Cantoro) - Szałęga, Kmiecik.

http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,88 ... plina.html
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,88 ... plina.html

Jak widac Wisła Kraków radzi sobie dobrze w sparingach.Ma szeroka kadre ktura nawet bez podstawowych zawodników umie rozgromic słabszego przeciwnika.Widac ze pan Cupiał buduje druzyne na Lige Mistrzow i zycze mu serdecznie zeby do niej dotarł i jak najdalej zaszedł :!: :!: A co wy na to wszystko powiecie :?: :wink:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:23

no Wisła gra coraz lepiej ......... i do tego te transfery !! w PN pisali ze Wisła dokonała najlepszych transferów z wszystkich polskich drużyn !! miejmy nadzieję ze w LM tez bedzie im dobrze szło jeśli awansują !! :wink: 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:24

Ze zycze mu tego samego co Ty....zawsze lubilem Wisle...i mam nadzieje ze w nastepnym sezonie zajda jeszcze dalej niz w poprzednim...Wisla to chyba jedyny w tym momencie klub, ktory moglby zatrzymac swoich najlepszych zawodnikow...bo tylko to jest gwarancja sukcesu w Europie...oby tym razem im sie udalo :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:35

po przegranej z walerenga musza jakos sie znowu podniesc zycze im jak najlepiej bo zawsze ich lubilem 8)

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:42

No widać że Wisła chce coś osiągnąc na arenie Europejskiej, nie dość że w tym roku nie posprzedawała swych najlepszych zawodników to jeszcze ich dopupiła, już niedługo mogą byc grożni, oby zakończyli lige na 1 miejscu to bedą mieli szanse na LM.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:54

Wisła wyrywa ale grocli jest nie wart nawet Komentarza(1:4) :(
Wolałbym aby w Polsce były chociaż 2 zespoły na równym poziomie

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:59

Wisła z takim składem z powodzeniem mogłaby grać np. w lidze niemieckiej, w 2 połowie sezonu rozniosa całą polskę.

Forza Juventus
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 14:25

Najbardziej mnei z tego wszytskiego cieszą dwie bramy Maćka ... i jak już we wcześniejszych postach mówięłm Wisłą ma pake na Champions League 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 14:27

i bardzo dobrze :!: ja jestem całym sercem za Wisłą i mam nadzije, że zdobedą mistrza Polski. Tylko szkoda, że odpadli z Pucharu UEFA bo z takim składem jakim teraz dysponują mogliby coś zdziałac na europejskich boiskach :-D

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 14:51

Bardzo ale to bardzo pięknie :D Teraz tylko dla formalności wygrać Ligę i atakować Europę :D Z taką kadrą powinniśmy się dostać do LM bez problemów no chyba że znów trafimy na jakiś Angielski, Hiszpański czy Włoski klub... Ale z tego co słyszałem to Polski klub od przyszłego sezonu ma być rozstawiony w losowaniu co daje większe szanse na sukces :D

★ ★ ★
daras

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 14:53

nieźle, wzmocniła sie wisła na wiosne, tylko szkoda ze odpadła z p. uefa, valarenga(czy jak sie to pisze) tylko o obronie myslała... gdyby z takim składem wisła grałaby teraz w p. uefa mogłaby wymiatac :D :D (z tym lechem to ledwo co wygrała:P)

I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 18:26

wojtom11 pisze:w PN pisali ze Wisła dokonała najlepszych transferów z wszystkich polskich drużyn
nie musiało tam pisać zeby sie domyśleć :D Faktycznie Wisła bardzo moco sie wzmocniła.

Sparingami nie ma sie co 'podniecać'. Co prawda to był dosć dobry rywal jak na saring ale to jest tylko przetestowanie piłkarzy. Ważne, że juz grają dobrze (choć jeszcze sie wszystko moze zdarzyć) i też mysle, że daleko zajdą w europejskich pucharach, ale nie w PUEFA, tylko w LM, bo to jest zdecydowanie większa kasiora jak na polska piłke. Pozostaje tylko mocno trzymać kciuki i choć nie ide za Wisła tak jako kibic (dla DJJuve :wink: ) to chce aby grali jak najlepiej i zdobyli mistrza Polski.

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 21:40

wojtom11 pisze: w PN pisali ze Wisła dokonała najlepszych transferów z wszystkich polskich drużyn !!

Może transfery były brawurowe, ale ciekawe co zrobią jak kontuzje złapie Żuraw czy Franek. Przecież to chyba jedyni napastnicy w szerokim składzie. Wisła musi jeszcze zakupić jakiegoś dobrego napastnika jeśli myśli o podbiciu Ligi Mistrzów.

I need a girl that I can train.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 22:56

booyak pisze:Bardzo ale to bardzo pięknie :D Teraz tylko dla formalności wygrać Ligę i atakować Europę :D Z taką kadrą powinniśmy się dostać do LM bez problemów no chyba że znów trafimy na jakiś Angielski, Hiszpański czy Włoski klub... Ale z tego co słyszałem to Polski klub od przyszłego sezonu ma być rozstawiony w losowaniu co daje większe szanse na sukces :D
Nie mow hop!!!chcialbym zobaczyc wasze miny jezeli mistrzostwo zdobyaby Legia :D :D :D Wszyscy jestescie tacy pewni tej Wisly!Piszesz ze mistrzostwo Polski to tylko formalnosc ale dwa sezony temu tez tak sie wydawalo a mistrzostwo zdobyla Legia :D :D :D podobno mowiono o meczu Legia-Wisla (Krakowiak artura Boruca :D )a mimo to 4:1 :shock: :shock: :shock:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 23:03

Wisła moim zdaniem zdobędzie kolejnego mistzra Polski.Nie łudżmy sie.Legia nie ma szans, Groclin także osłabł, a Wisła w spak sie wzmacnia i wygrywa sparingi.Bardzo spodobał mi sie ten Ichenachio(nie wiem jak sie pisze).Widziałem kilka jego akcji i bardzo mi sie spodobał.Nie moge sie wprost doczekać do ich meczy w LM(jestem optymistą).Zobacze jak sie prezentują i ocenie.

ODPOWIEDZ