LaLiga
- zagroo
- Juventino
W tym sezonie? Ciekawe ilu zawodników w całej historii wykręciło taki wynik :co?:ForzaItanimulli3vujcm pisze:Według Flashscore, Suarez dzisiaj 4 gole i 3 asysty - 7 w Kanadyjce :! - pytam z ciekawości, czy w tym sezonie w Europie zrobił ktoś podobny wynik w jednym meczu?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ja wczoraj na orliku :cwaniak:
a poważniej to pierwszy raz w życiu chyba widziałem, żeby przy rzucie rożnym w polu karnym było tylko 5 zawodników drużyny broniącej (pomijam gościa co blokował dośrodkowanie i zamiast stać od piłki 9 metrów to stał 13) a jak dodam do tego, że atakujących było 4 to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać na taki pomysł [gol na 1-0 jakby ktoś nie mógł uwierzyć]
a poważniej to pierwszy raz w życiu chyba widziałem, żeby przy rzucie rożnym w polu karnym było tylko 5 zawodników drużyny broniącej (pomijam gościa co blokował dośrodkowanie i zamiast stać od piłki 9 metrów to stał 13) a jak dodam do tego, że atakujących było 4 to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać na taki pomysł [gol na 1-0 jakby ktoś nie mógł uwierzyć]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
Zdjęcie albo się nie wydarzyłoMaly pisze:ja wczoraj na orliku :cwaniak:

Będę powtarzał to jak mantrę. Liga Hiszpańska jest mocna ale tylko w połowie. Drużyny jak Barca Real Sevilla Atletico Villareal czy Athletico to drużyny bardzo mocne. Ale druga połówka Primera to śmiech przez łzy. Drużyny wychodzące ofensywnie na Barce czy Real :rotfl: z obroną na poziomie ligi Holenderskiej.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
W Holenderskiej widziałem lepszą grę obronną drużyn ze spodku niż to co pokazali gracze Deportivo. Jeszcze kilkanaście lat temu potrafili ugrać mistrzostwo a teraz to klub drugorzędny.Cabrini_idol pisze:Zdjęcie albo się nie wydarzyłoMaly pisze:ja wczoraj na orliku :cwaniak:![]()
Będę powtarzał to jak mantrę. Liga Hiszpańska jest mocna ale tylko w połowie. Drużyny jak Barca Real Sevilla Atletico Villareal czy Athletico to drużyny bardzo mocne. Ale druga połówka Primera to śmiech przez łzy. Drużyny wychodzące ofensywnie na Barce czy Real :rotfl: z obroną na poziomie ligi Holenderskiej.
- juvemaroko
- Juventino
Fajnie ze Atletico wywalczylo komplet punktow w Bilbao.
To doda sporo pewnosc przed spotkaniem z Bayernem.
Licze ze Los Colchoneros zagraja w finale LM i tym razem uda im sie wywalczyc puchar.
To doda sporo pewnosc przed spotkaniem z Bayernem.
Licze ze Los Colchoneros zagraja w finale LM i tym razem uda im sie wywalczyc puchar.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Po pierwszej połowie Getafe - Valencia... O matko, jaka paździerz. Całe 2 sytuacje i to dla gospodarzy: strzał w poprzeczkę i akcja po której środkowi obrońcy Nietoperzy zderzyli się ze sobą
Gomes to ten po lewej stronie, który regularnie zagrywa do tyłu albo traci piłki? Starałem się śledzić numer 21. Ruski komentator wspominał o zainteresowaniu Juve.
Ostatnie dwie kolejki na szczycie i zwycięstwa całej trójki, przy czym Atletico i Real wyraźnie się męczyły, a Barcelona postanowiła odbić sobie ostatnie wpadki rozklepując przeciwników. Zważywszy na to, że przed ekipami z Madrytu spotkania w LM, to mój optymizm w kontekście zmiany lidera i nowego mistrza Hiszpanii wyraźnie opadł.

Ostatnie dwie kolejki na szczycie i zwycięstwa całej trójki, przy czym Atletico i Real wyraźnie się męczyły, a Barcelona postanowiła odbić sobie ostatnie wpadki rozklepując przeciwników. Zważywszy na to, że przed ekipami z Madrytu spotkania w LM, to mój optymizm w kontekście zmiany lidera i nowego mistrza Hiszpanii wyraźnie opadł.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pimbek
- Juventino
Po nieudanych prawie całych rozgrywkach ciężko się teraz spodziewać, że będą grać na maksa. Zapewne nie zobaczymy wielkich akcji zawodnika którym się interesujemy (jak to na złość bywa)
Wracając do walki o majstra. Dobrze dla ligi, że barca się pogubiła, dawno nie było tak emocjonująco. Swoją drogą ciekawe kto popełni teraz błąd, a kto go skrupulatnie wykorzysta

Wracając do walki o majstra. Dobrze dla ligi, że barca się pogubiła, dawno nie było tak emocjonująco. Swoją drogą ciekawe kto popełni teraz błąd, a kto go skrupulatnie wykorzysta

- jackop
- Juventino
Tak jak się spodziewałem, wszystko co dobre dla Valencii zaczęło się i skończyło na duecie Parejo-Alcacer (młodziak drugi sezon bierze na siebie ciężar bycia głównym egzekutorem). No dobra, Negredo po wejściu zaliczył fajną asystę. Gość z "10" na plecach ogarniał cały środek pola, zapierdzielał i łatał dziury od 16stki do 16stki. Andre Gomes? Bez komentarza, wolałbym dziś nie widzieć go w akcji.
Widowisko w drugiej połowie uratowało jednak Getafe, które przez większą część wjeżdżało w Nietoperzy jak w masło. Zasłużyli na zwycięstwo, ale zaważył brak skuteczności (patelnia w ostatniej akcji meczu
).
Widowisko w drugiej połowie uratowało jednak Getafe, które przez większą część wjeżdżało w Nietoperzy jak w masło. Zasłużyli na zwycięstwo, ale zaważył brak skuteczności (patelnia w ostatniej akcji meczu

- juvemaroko
- Juventino
Barcelona tego juz nie pusci. Athletic i Real zagraja ciezkich spotkan w LM i moga stracic punktow w kolejnych spotkanie ligowych.
Watpie ze pilkarze Barcelone nie zdobeda komplet punktow w wszystkich pozostalych spotkanie ligowych.
Watpie ze pilkarze Barcelone nie zdobeda komplet punktow w wszystkich pozostalych spotkanie ligowych.
- jackop
- Juventino
Jak zaczną w końcu oglądać BBVA. Mnie jeszcze bardziej bawi hybryda tych dwóch, czyli Athletico. Wrzuciłem w wyszukiwanie... 121 znalezionych wyników
Żeby daleko nie szukać kilka postów wyżej

Cabrini_idol pisze:Drużyny jak Barca Real Sevilla Atletico Villareal czy Athletico
A później pojedziesz na wakacje do Kraju Basków i pochwalisz się, że oglądasz Atletico w TVWojtek pisze:ee tam, dla Januszy futbolu Athletic Bilbao i Atletico to pewnie jedno a to samo

Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2016, 21:45 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

- juvemaroko
- Juventino
Od dawna kibicuje Atletico Madrid ! Od czasow Paolo Futre.Lucas87 pisze:kiedy ludzie przestaną mylić athletic z atletico?
Pewnie Malo kto kojarze!
Pisajac nie zwrocilem uwage na poprawa proponowana przez edytora.
- Alex96
- Juventino
A co z tą kulturą osobistą nie tak?Marat87 pisze:Kulturze osobistej byś pokibicował.
Swoją drogą, Juvemarocco powinieneś dać w podpisie informacje, że Polski to nie jest twój ojczysty język
*polski
*Twój
Też daj ten podpis.
A żeby nie było nie na temat. Tottenham mimo znaczącej przewagi traci 2 pkt i Lisy praktycznie zapewniły sobie majstra w Anglii.
- zbysioJuve
- Juventino
Widzę, że chyba jesteśmy w podobnym wieku kolegojuvemaroko pisze:Od dawna kibicuje Atletico Madrid ! Od czasow Paolo Futre.
Pewnie Malo kto kojarze!

Żeby jednak nie było offtopu to od dwóch dni pisze się u nas, że Atletico może być do końca sezonu już bez Simeone na ławce. Podobno coś przeskrobał w ostatnim meczu z Malagą.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,459.html