Sezon 2015/2016
- pablo1503
- Juventino
Ale jajca. Kurde, wierzyłem, że Serb ugra coś w miarę sensownego w tym sezonie, ale najwidoczniej się myliłem. Podobała mi się jego praca w Sampie, a w dodatku facet ma podobno ciężką rękę i jaja. Myślałem, że ustawi niektórych piłkarzy z Mediolanu. No cóż, Milan sam sobie strzela w kolano. Swoją drogą tam chyba nie było chemii na linii trener - zarząd. Od pierwszych porażek mówiło się o zwolnieniach.
A sam Michajlović chyba nie ma powodów do płaczu. Pioli jest raczej do odstrzału. Mancini też poniżej oczekiwań. W Fiorentinie przestali się chyba dogadywać z Sousą. Da sobie radę chłop.
A sam Michajlović chyba nie ma powodów do płaczu. Pioli jest raczej do odstrzału. Mancini też poniżej oczekiwań. W Fiorentinie przestali się chyba dogadywać z Sousą. Da sobie radę chłop.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pioli już zakończył przygodę z Lazio, na jego miejsce, do końca sezonu, wskoczył Simone Inzaghi. Także być może Sinisa zajrzy po sezonie do Rzymu.pablo1503 pisze:Pioli jest raczej do odstrzału. Mancini też poniżej oczekiwań. W Fiorentinie przestali się chyba dogadywać z Sousą. Da sobie radę chłop.
- pablo1503
- Juventino
Faktycznie. Nawet oglądałem ostatni mecz przeciwko Palermo i na ławce był Inzaghi, ale myślałem, że jest on trenerem... Palermo. Nie skojarzyłem go z Lazio.Hed pisze:Pioli już zakończył przygodę z Lazio, na jego miejsce, do końca sezonu, wskoczył Simone Inzaghi. Także być może Sinisa zajrzy po sezonie do Rzymu.pablo1503 pisze:Pioli jest raczej do odstrzału. Mancini też poniżej oczekiwań. W Fiorentinie przestali się chyba dogadywać z Sousą. Da sobie radę chłop.

- Vincitore
- Juventino
Dla nich kluczowy mecz, nasze 6 punktów nad nimi, to inne 6 punktów Napoli nad Romą. Raz, że my mamy margines błędu dwóch-trzech meczów, a dwa Napoli ma jeszcze wyjazdy z do Interu i Romy, gdyby przegrali dzisiaj w Mediolanie, to z Romą będą grać finał sezonu o drugie miejsce.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Dziś stawiam na 2:1 dla Interu. Jutro przed 17-tą będziemy mieli już prawo czuć, że dokonaliśmy czegoś niesamowitego! W jednej z czterech najsilniejszych lig świata wygrywamy po raz piąty z rzędu 
Niesamowite jest to, w jakim stylu zdobywamy to Scudetto. Liverpool, ManU, Borussia, czy teraz Chelsea - te kluby też w ostatnich latach notowały fatalne starty w lidze, ale potem nigdy nie zdobywały mistrzostwa. Świetne jest to, że notujemy dobry sezon (prawdopodobnie Scudetto, Puchar Włoch i taki dwumecz z Bayernem w LM), zdecydowanie odmładzając skład. Zamiast czwórki Evra, Pirlo, Vidal i Tevez, mamy teraz w pierwszym składzie A.Sandro, Khedirę, Cuadrado i Dybalę. Zamiana Llorente na Mandzukica też wyszła nam na plus. Chorwat jest tylko rok młodszy, ale w trudnych momentach daje nam znacznie więcej od Baska. Super jest też to, że do drużyny wprowadzeni są już Rugani, Sturaro i Zaza, którzy kiedyś mogą osiągnąć poziom Barzagliego, Vidala i Mandżukica. Pogba po odejściu Pirlo i Vidala początkowo miał problemy, ale teraz jest kluczowy w zalążkach niemal wszystkich naszych akcji ofensywnych. Bonucci, Rugani, A.Sandro, Pogba, Dybala, Morata - każdy trener chciałby układać puzzle z takich elementów. Najlepsze jest to, że nawet zabrania 1 puzzla z tej układanki, nie rozsypie całości, bo mamy chyba obecnie najlepszych ludzi na świecie od transferów, którzy na pewno świetnie spożytkują ewentualną kasę za Pogbę czy Moratę. Co będzie jak wszyscy zostaną, a dołączy do nas Berardi oraz ofensywny pomocnik pokroju Gotze czy Isco i będą oni grać na miarę swojego talentu? Według mnie rok w rok przez kilka następnych sezonów będziemy zdobywać Sucdetto, dochodzić do ćwierćfinałów/półfinałów LM i na stałe dołączymy do Barcelony, Bayernu i Realu (przypominają mi się lata mojej młodości, gdy zawsze byliśmy wymieniani w TOP-5 Europy).
Przyszłość należy do Juve :juve:

Niesamowite jest to, w jakim stylu zdobywamy to Scudetto. Liverpool, ManU, Borussia, czy teraz Chelsea - te kluby też w ostatnich latach notowały fatalne starty w lidze, ale potem nigdy nie zdobywały mistrzostwa. Świetne jest to, że notujemy dobry sezon (prawdopodobnie Scudetto, Puchar Włoch i taki dwumecz z Bayernem w LM), zdecydowanie odmładzając skład. Zamiast czwórki Evra, Pirlo, Vidal i Tevez, mamy teraz w pierwszym składzie A.Sandro, Khedirę, Cuadrado i Dybalę. Zamiana Llorente na Mandzukica też wyszła nam na plus. Chorwat jest tylko rok młodszy, ale w trudnych momentach daje nam znacznie więcej od Baska. Super jest też to, że do drużyny wprowadzeni są już Rugani, Sturaro i Zaza, którzy kiedyś mogą osiągnąć poziom Barzagliego, Vidala i Mandżukica. Pogba po odejściu Pirlo i Vidala początkowo miał problemy, ale teraz jest kluczowy w zalążkach niemal wszystkich naszych akcji ofensywnych. Bonucci, Rugani, A.Sandro, Pogba, Dybala, Morata - każdy trener chciałby układać puzzle z takich elementów. Najlepsze jest to, że nawet zabrania 1 puzzla z tej układanki, nie rozsypie całości, bo mamy chyba obecnie najlepszych ludzi na świecie od transferów, którzy na pewno świetnie spożytkują ewentualną kasę za Pogbę czy Moratę. Co będzie jak wszyscy zostaną, a dołączy do nas Berardi oraz ofensywny pomocnik pokroju Gotze czy Isco i będą oni grać na miarę swojego talentu? Według mnie rok w rok przez kilka następnych sezonów będziemy zdobywać Sucdetto, dochodzić do ćwierćfinałów/półfinałów LM i na stałe dołączymy do Barcelony, Bayernu i Realu (przypominają mi się lata mojej młodości, gdy zawsze byliśmy wymieniani w TOP-5 Europy).
Przyszłość należy do Juve :juve:
- CzeczenCZN
- Juventino
Swoją drogą, ale mecz w Modenie! Patrze Carpi przegrywa 0-1 , a tu czerwona kartka dla gracza Genoi Izzo a potem w doliczonym czasie pierwszej połowy 2 gole dla Carpi 45+4 i 45+5
W ogóle o 5 minut przedłużona pierwsza połowa? Musi się tam dziać! - Zaraz włączam 2 połowę.

W ogóle o 5 minut przedłużona pierwsza połowa? Musi się tam dziać! - Zaraz włączam 2 połowę.

- juvemaroko
- Juventino
Dla Carpi to bardzo wazny mecz i jej pilkarze zrobia wszystko zeby dwis wygrac. Bedzie bardzo ciekawa 2 polowa!ForzaItanimulli3vujcm pisze:Swoją drogą, ale mecz w Modenie! Patrze Carpi przegrywa 0-1 , a tu czerwona kartka dla gracza Genoi Izzo a potem w doliczonym czasie pierwszej połowy 2 gole dla Carpi 45+4 i 45+5![]()
Szkoda bo nie mam juz skysport :placze:
- CzeczenCZN
- Juventino
No i bardzo fajna była ta druga połowa, szybkie tempo, bardzo ofensywna gra jak na Serie A, mnóstwo sytuacji, ale tak jak pudłował Lasagna z Carpi (Ten sam który zabrał 3 pkt. Interowi) to ręce opadają - 3 prawdziwe setki miał... Moraty pudła nie były takie bezczelne przy tym.juvemaroko pisze:Dla Carpi to bardzo wazny mecz i jej pilkarze zrobia wszystko zeby dzis wygrac. Bedzie bardzo ciekawa 2 polowa!
Szkoda bo nie mam juz skysport :placze:
Ogólnie ładny mecz i nie żałuje że włączyłem.

Skysports? Można przez neta oglądać

Edit: Inter prowadzi! Oby tak dalej! A będzie 9 przewagi! W końcu się na coś przyda gorsza cześć Mediolanu. @Dizzee

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No i Napoli dostaje w pupkę od 4 minuty od Interu. Jeśli dzisiaj stracą po raz kolejny punkty, a my wygramy z Palermo (co raczej jest pewne) to przewaga będzie już prawie dwucyfrowa 

- CzeczenCZN
- Juventino
Czyli na to wychodzi że Scudetto za tydzień? HehSila Spokoju pisze:No i Napoli dostaje w pupkę od 4 minuty od Interu. Jeśli dzisiaj stracą po raz kolejny punkty, a my wygramy z Palermo (co raczej jest pewne) to przewaga będzie już prawie dwucyfrowa
Tym razem we Florencji.
Neto i Cuadrado zdobędą na swoim dawnym terenie...
:juve:
- Medzeer
- Juventino
Nie wiem czy ktoś już z was o tym wspominał, ale wydarzyła się bardzo, bardzo ciekawa rzecz
Mianowicie malezyjski miliarder kupił klub z Włoch. Obiecał zrobić z niego, w przeciągu paru najbliższych lat, pretendenta do wygrania Ligi Mistrzów! Chodzi o... Bari.

- mazi12
- Juventino
Cudownie się patrzy, jak dwie śmieciowe drużyny kopią się po czołach przy okazji zaklepując Scudetto Juventusowi :koszulka:
Gabbiadini na szpicy nie istnieje. Insigne kiwa sam siebie. Najlepszy w ekipie niebieskich chyba Hamsik. Inter Przez całą połowę nie może wyjść ze swojej połowy a zaraz ma 2 setki i strzela bramkę. Wjeżdża druga połowa, więc delektujmy się :snackgy:
Gabbiadini na szpicy nie istnieje. Insigne kiwa sam siebie. Najlepszy w ekipie niebieskich chyba Hamsik. Inter Przez całą połowę nie może wyjść ze swojej połowy a zaraz ma 2 setki i strzela bramkę. Wjeżdża druga połowa, więc delektujmy się :snackgy:
- CzeczenCZN
- Juventino
Inter jak nie Inter prowadzą 2-0 i cisną dalej...
Swoją drogą Kobe Bryant miał kiedyś kupić jakąś drużynę w Serie A - mówiło się o Bologni. No a teraz zakończył karierę (BTW: Oglądałem
: ) - więc będzie miał więcej czasu, może i on się teraz zajmie tematem. 
Edit: No i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! Jutro 9 pkt. przewagi
Jak zacząłeś to pisać, myślałem że naigrywasz się z Interu - myląc narodowość Thohira - że nastąpiło fiasko. No ale jak doczytałem do końca to zszkowało mnie to trochę.... No ciekaw jestem jak to będzie. Bari grające na poziomie Napoli? Czemu nie! No ale to dobrze że chcą inwestować we włoska piłkę, może się odrodzi!Medzeer pisze:Nie wiem czy ktoś już z was o tym wspominał, ale wydarzyła się bardzo, bardzo ciekawa rzeczMianowicie malezyjski miliarder kupił klub z Włoch. Obiecał zrobić z niego, w przeciągu paru najbliższych lat, pretendenta do wygrania Ligi Mistrzów! Chodzi o... Bari.
Swoją drogą Kobe Bryant miał kiedyś kupić jakąś drużynę w Serie A - mówiło się o Bologni. No a teraz zakończył karierę (BTW: Oglądałem

Edit: No i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! Jutro 9 pkt. przewagi

- albertcamus
- Juventino
Krótko, zwięźle i na temat: pozamiatane.