Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:21

Cała nadzieja w w Buffonie oraz BBC.

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:22

Także tego :prochno:

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

moglo byc Dynamo Kijow, a jest Bayern, Allegri mial racje, rzeczywiscie nie ma powodu do placzu:D

Bayern jest do ogrania:ok:

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Mecze dopiero w lutym do tego czasu jeszcze dużo się może zmienić. Bayern an pewno nie jest tą drużyną,która demolowała Barcelonę, na pewno Juventus nie jest bez szans:)

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:23

Bayern oczywiście będzie faworytem, ale są w zasięgu. Ja wierzę że damy radę.

Mecz Bayern - Juve to spotkanie z ścisłego top 4-5 świata. Wszystko się może wydarzyć.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:24

I dobrze. Jak się jest frajerem to trzeba płacić. Komedio-dramat odstawiliśmy z Sevillą, to teraz niech się meczą z Bayernem.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

A, no i staropolskim zwyczajem nie można zapomnieć o radości związanej z tym, że - choć dla nas losowanie ciulowe - równie kiepsko wygląda ono dla Romy. :prochno:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Pessos

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy

Marzy mi sie ograć Bayern i zobaczyć smutnego Vidala :cwaniak:
Nie ma rzeczy niemożliwych :P

Patrol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:26

:prochno:

Nie lubię meczów, gdzie pisze się, że my możemy, a oni muszą. Wtedy, wiem, że stąpamy po cienkim lodzie. Będzie cholernie ciężko. :snackgy:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:27

No.. to ten tego :shifty:

Nasi się wypięli na ostatniej prostej, więc niech teraz się zmierzą z tego konsekwencjami. Trzeba wierzyć, szanse są, natomiast do myślenia daje fakt, że ani Bayern, od momentu kiedy ponownie stał się potęgą, ani Guardiola jako trener, nigdy nie utopili się już na poziomie 1/8 finału. Żeby awansować, trzeba będzie zrobić coś wielkiego, coś co zostanie na długo zapamiętane. Pysznie byłoby odprawić z kwitkiem Vidala i Comana.

Faworytem, delikatnie rzecz ujmując, nie jesteśmy i nie będziemy. Chciałbym wierzyć, że dzisiejsze losowanie i trudności z niego wynikające pokażą naszym na przyszłość, co znaczy przywilej awansu z pierwszego miejsca i że warto o to walczyć do samego końca, a nie tylko do przedostatniej kolejki.
wojczech7 pisze:A, no i staropolskim zwyczajem nie można zapomnieć o radości związanej z tym, że - choć dla nas losowanie ciulowe - równie kiepsko wygląda ono dla Romy. :prochno:
Bez przesadyzmu. Po informacji, że wylosowaliśmy Bayern, dałbym się pokroić za trafienie na Real ;)

Obrazek
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:30

Nie będę śmiał się z Arsenalu :D :prochno:

gorsza była tylko Barca, ale przed nami wielki sprawdzian, pokaże nam gdzie jesteśmy. Liczę, na jakąś eksplozje formy, rozniesiemy ich w cholerę, a Vidal przyzna, że popełnił błąd odchodząc w tak ważnym dla nam momencie.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:31

Dziękuję Alvaro, żałośni jesteście. Ten Alvaro zapewnił nam 6 oczek w pierwszych meczach. Ale co tam. Nie przeżywajcie. W 1/4 z Bayernem graliśmy 1 mecz wyjazd rewanż u siebie. Co to zmienia? Żeby wygrać trzeba pokonać także mocne ekipy. Grunt to nie wyjść z kupą w gaciach jak 3 lata temu, gdzie Buffon puścił gola po strzale Alaby. Wtedy Kaiser wysyłał go na emeryturę. Pokonajmy Bayern za 1:4 w grupie i tamten dwumecz!

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:32

pumex pisze:
wojczech7 pisze:A, no i staropolskim zwyczajem nie można zapomnieć o radości związanej z tym, że - choć dla nas losowanie ciulowe - równie kiepsko wygląda ono dla Romy. :prochno:
Bez przesadyzmu. Po informacji, że wylosowaliśmy Bayern, dałbym się pokroić za trafienie na Real ;)
Z naszej perspektywy pełna zgoda.

Chodziło mi jednak bardziej o to, że nasze szanse w starciu z Bayernem są równie wysokie, jak szanse Romy z Realem. Nikłe.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:33

Tak czulem, ze to frajerstwo z Sevilla bedzie miec swoje konsekwencje. Dostajemy najwiekszego obok Barcy faworyta do koncowego zwyciestwa. Fajnie byloby odeslac Vidala do domu, ale szanse mamy niewielkie.. Chociaz tez jestem zdania, ze latwiej bedzie zatrzymac napastnikow Bayernu niz Barcy czy Realu.

Nie mamy nic do stracenia, bo jesli odpadniemy, nikt nie bedzie miec pretensji. Jesli nie podolamy skoncentrujemy sie na lidze.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2015, 12:36

Bayern nie gra takiej piły jak za Heynckesa, także tego, spokojnie. Chciałem Bayern mam Bayern :prochno: . Bayern opiera grę na ataku pozycyjnym, który nam, wydaje się, że leży. Choćby mecz z Fiorentiną. Wiadomo Bayern to obecnie 2 najsilniejsza drużyna na kontynencie, ale nie jesteśmy bez szans. My lubimy cofnąć, się i zniechęcać drużyne przeciwną, szczelną defensywą, przesuwaniem formacji. Taka gra, potrafi obrzydzić przeciwnikowi grę. Gramy bardzo podobnie do Atletico.

Vidal, Coman :cooler:

Obrazek
ODPOWIEDZ