Serie A 15/16 (16): JUVENTUS 3-1 Fiorentina
- pumex
- Juventino

Byłem zbyt mało precyzyjny. Chodziło mi o ruchliwość w momencie gdy zespół jest w posiadaniu piłki, nie zaś o pressing.Gandalf8 pisze:Gość, który najwięcej biega jest... "mało ruchliwy" :rotfl: . Zgodzę się, że w akcjach ofensywnych niewiele wynika z jego gry, ale gdyby Dybala też stosował taki pressing jak Chorwat to Fiorentina miałaby problem z wyprowadzeniem piłki z własnej połowy.pumex pisze:Mandzukić zaś jest stanowczo zbyt mało ruchliwy.

- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 63 razy
Evra nie ma prawa grać kosztem Sandro. Jak wykupimy Cuadrado za więcej niż 20 baniek to będę rozczarowany. Słabe Juve ogrywa słabą Fiore. Khedira to było nieporozumienie w tym meczu.
Brzydko i słabo ale liczy się wygrana
Z Toro w napadzie zagra Morata z Zaza :snackgy:
Brzydko i słabo ale liczy się wygrana
Z Toro w napadzie zagra Morata z Zaza :snackgy:
- deszczowy
- Juventino

Trzeba przyznać, że Dybala robi statystyki. Jak tak dalej pójdzie, to Morata się długo nie odklei od ławki.
- albertcamus
- Juventino

Poczytajcie teraz swoje posty, które dodaliście w przerwie.
Bardzo dobry mecz. Mandzukic nam go wygrał.
Bardzo dobry mecz. Mandzukic nam go wygrał.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Sila Spokoju pisze:Zdecydowanie Juventus. Po przerwie Mandzukic na 2:1 i dobranocszczypek pisze:Nie trzeba być doktorantem żeby ocenić kto jest dziś lepszym zespołem.
Dziękuje dobranoc PŁACZKI
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Kamex22
- Juventino

Brawo Orsato. Jak można było nie dać karnego po faulu na Mario? Zwłaszcza mając w uwadze akcję z 2 minuty...
Brzydkie zwycięstwo, ale piękne 3 pkt. Tylko to się dziś liczy!
Edit @Down Może nie łokieć w twarz, ale generalnie wejście w zawodnika nie w piłkę i do tego dość brutalne. Jak dla mnie faul. Poza polem karnym gwizdałby jak czajnik.
Brzydkie zwycięstwo, ale piękne 3 pkt. Tylko to się dziś liczy!
Edit @Down Może nie łokieć w twarz, ale generalnie wejście w zawodnika nie w piłkę i do tego dość brutalne. Jak dla mnie faul. Poza polem karnym gwizdałby jak czajnik.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2015, 22:42 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino

Ten łokieć tam rzeczywiście był? Mi to wyglądało na symulkę.Kamex22 pisze:Brawo Orsato. Jak można było nie dać karnego po faulu na Mario?
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 48 razy
albertcamus pisze:Poczytajcie teraz swoje posty, które dodaliście w przerwie.
Ja tam na przykład pisałem, że jesteśmy lepsi. Nie zmieniałem w fantasy przed tą kolejką nic, a tam Cuadrado na C, także ten.
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Miejmy nadzieję, że ten chłopak zafunduje nam jeszcze mnóstwo radości, kapitalny on jest.
Pogba w 50-60 minucie myslami był chyba daleko poza boiskiem, ani jednego dobrego zagrania, stoi z piłką, rywale zabierają mu ją spod nóg...gdzie ten Pogbuś co przebojem wdzierał się do składu?
A Pan Orsato dzisiaj..... lista błędów :czytaj: :mad2:
Pogba w 50-60 minucie myslami był chyba daleko poza boiskiem, ani jednego dobrego zagrania, stoi z piłką, rywale zabierają mu ją spod nóg...gdzie ten Pogbuś co przebojem wdzierał się do składu?
A Pan Orsato dzisiaj..... lista błędów :czytaj: :mad2:
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2015, 22:42 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kabarthez
- Juventino

Mecz miał sporo słabych momentów, ale dobre to co się dobrze kończy.
Sędzia podejmował trochę dziwne decyzje, a to daje kartkę Pogbie za czysty wślizg, a to najpierw daje przywilej korzyści, żeby w momencie dośrodkowania przez Evrę cofnąć akcję, a to nie wyrzuca Fiołka z nazwiskiem na V za niesportowy bark/łokieć w Mandżu.
Jest jeszcze sporo do poprawy, ale przynajmniej są punkty.
Sędzia podejmował trochę dziwne decyzje, a to daje kartkę Pogbie za czysty wślizg, a to najpierw daje przywilej korzyści, żeby w momencie dośrodkowania przez Evrę cofnąć akcję, a to nie wyrzuca Fiołka z nazwiskiem na V za niesportowy bark/łokieć w Mandżu.
Jest jeszcze sporo do poprawy, ale przynajmniej są punkty.
- Cabrini_idol
- Juventino

jeszcze 4 z rzędu i będzie lider
Mandzukic co by nie mówić wraca do formy, jest dużo świeższy niż na początku... a Dybala ? cóż, statystyki mówią same za siebie. Pogba kilka strat ale kilka kluczowych piłek w tym ta do Dybali na 2 : 1
FORZA JUVE !! Jutro dużo lepszy dzień w pracy niż w środę po LM.
Mandzukic co by nie mówić wraca do formy, jest dużo świeższy niż na początku... a Dybala ? cóż, statystyki mówią same za siebie. Pogba kilka strat ale kilka kluczowych piłek w tym ta do Dybali na 2 : 1
FORZA JUVE !! Jutro dużo lepszy dzień w pracy niż w środę po LM.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2015, 22:41 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.