Serie A 15/16 (16): JUVENTUS 3-1 Fiorentina
- pumex
- Juventino
Byłem zbyt mało precyzyjny. Chodziło mi o ruchliwość w momencie gdy zespół jest w posiadaniu piłki, nie zaś o pressing.Gandalf8 pisze:Gość, który najwięcej biega jest... "mało ruchliwy" :rotfl: . Zgodzę się, że w akcjach ofensywnych niewiele wynika z jego gry, ale gdyby Dybala też stosował taki pressing jak Chorwat to Fiorentina miałaby problem z wyprowadzeniem piłki z własnej połowy.pumex pisze:Mandzukić zaś jest stanowczo zbyt mało ruchliwy.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Evra nie ma prawa grać kosztem Sandro. Jak wykupimy Cuadrado za więcej niż 20 baniek to będę rozczarowany. Słabe Juve ogrywa słabą Fiore. Khedira to było nieporozumienie w tym meczu.
Brzydko i słabo ale liczy się wygrana
Z Toro w napadzie zagra Morata z Zaza :snackgy:
Brzydko i słabo ale liczy się wygrana

Z Toro w napadzie zagra Morata z Zaza :snackgy:
- deszczowy
- Juventino
Trzeba przyznać, że Dybala robi statystyki. Jak tak dalej pójdzie, to Morata się długo nie odklei od ławki.
- albertcamus
- Juventino
Poczytajcie teraz swoje posty, które dodaliście w przerwie.
Bardzo dobry mecz. Mandzukic nam go wygrał.
Bardzo dobry mecz. Mandzukic nam go wygrał.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Sila Spokoju pisze:Zdecydowanie Juventus. Po przerwie Mandzukic na 2:1 i dobranocszczypek pisze:Nie trzeba być doktorantem żeby ocenić kto jest dziś lepszym zespołem.
Dziękuje dobranoc PŁACZKI

- Kamex22
- Juventino
Brawo Orsato. Jak można było nie dać karnego po faulu na Mario? Zwłaszcza mając w uwadze akcję z 2 minuty...
Brzydkie zwycięstwo, ale piękne 3 pkt. Tylko to się dziś liczy!
Edit @Down Może nie łokieć w twarz, ale generalnie wejście w zawodnika nie w piłkę i do tego dość brutalne. Jak dla mnie faul. Poza polem karnym gwizdałby jak czajnik.
Brzydkie zwycięstwo, ale piękne 3 pkt. Tylko to się dziś liczy!
Edit @Down Może nie łokieć w twarz, ale generalnie wejście w zawodnika nie w piłkę i do tego dość brutalne. Jak dla mnie faul. Poza polem karnym gwizdałby jak czajnik.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2015, 22:42 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Ten łokieć tam rzeczywiście był? Mi to wyglądało na symulkę.Kamex22 pisze:Brawo Orsato. Jak można było nie dać karnego po faulu na Mario?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
albertcamus pisze:Poczytajcie teraz swoje posty, które dodaliście w przerwie.

Ja tam na przykład pisałem, że jesteśmy lepsi. Nie zmieniałem w fantasy przed tą kolejką nic, a tam Cuadrado na C, także ten.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Miejmy nadzieję, że ten chłopak zafunduje nam jeszcze mnóstwo radości, kapitalny on jest.
Pogba w 50-60 minucie myslami był chyba daleko poza boiskiem, ani jednego dobrego zagrania, stoi z piłką, rywale zabierają mu ją spod nóg...gdzie ten Pogbuś co przebojem wdzierał się do składu?
A Pan Orsato dzisiaj..... lista błędów :czytaj: :mad2:
Pogba w 50-60 minucie myslami był chyba daleko poza boiskiem, ani jednego dobrego zagrania, stoi z piłką, rywale zabierają mu ją spod nóg...gdzie ten Pogbuś co przebojem wdzierał się do składu?
A Pan Orsato dzisiaj..... lista błędów :czytaj: :mad2:
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2015, 22:42 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kabarthez
- Juventino
Mecz miał sporo słabych momentów, ale dobre to co się dobrze kończy.
Sędzia podejmował trochę dziwne decyzje, a to daje kartkę Pogbie za czysty wślizg, a to najpierw daje przywilej korzyści, żeby w momencie dośrodkowania przez Evrę cofnąć akcję, a to nie wyrzuca Fiołka z nazwiskiem na V za niesportowy bark/łokieć w Mandżu.
Jest jeszcze sporo do poprawy, ale przynajmniej są punkty.
Sędzia podejmował trochę dziwne decyzje, a to daje kartkę Pogbie za czysty wślizg, a to najpierw daje przywilej korzyści, żeby w momencie dośrodkowania przez Evrę cofnąć akcję, a to nie wyrzuca Fiołka z nazwiskiem na V za niesportowy bark/łokieć w Mandżu.
Jest jeszcze sporo do poprawy, ale przynajmniej są punkty.
- Cabrini_idol
- Juventino
jeszcze 4 z rzędu i będzie lider
Mandzukic co by nie mówić wraca do formy, jest dużo świeższy niż na początku... a Dybala ? cóż, statystyki mówią same za siebie. Pogba kilka strat ale kilka kluczowych piłek w tym ta do Dybali na 2 : 1
FORZA JUVE !! Jutro dużo lepszy dzień w pracy niż w środę po LM.

Mandzukic co by nie mówić wraca do formy, jest dużo świeższy niż na początku... a Dybala ? cóż, statystyki mówią same za siebie. Pogba kilka strat ale kilka kluczowych piłek w tym ta do Dybali na 2 : 1
FORZA JUVE !! Jutro dużo lepszy dzień w pracy niż w środę po LM.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2015, 22:41 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.