Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 października 2015, 22:05

Principino pisze:Neymar jeszcze przecież, zresztą Thiago z Bayernu również te dwa aspekty gry ma na wysokim poziomie.
Neymar nie ma takiego przeglądu pola, natomiast drybling Thiago, jakkolwiek niezły, to jednak nie tak półka. Zastanawiam się jeszcze czy da się do tego grona dopisać Hazarda.
gucio_juve pisze: Del Piero.
Bardziej miałem na myśli stan obecny.

Trochę prostsze pytanie w takim razie - ilu znacie bramkarzy, którzy są w stanie złapać piłkę, z którą minął się właśnie Neuer ;)
Ostatnio zmieniony 20 października 2015, 22:19 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2015, 22:10

zahor pisze:
Principino pisze:Neymar jeszcze przecież, zresztą Thiago z Bayernu również te dwa aspekty gry ma na wysokim poziomie.
Neymar nie ma takiego przeglądu pola, natomiast drybling Thiago, jakkolwiek niezły, to jednak nie tak półka. Zastanawiam się jeszcze czy da się do tego grona dopisać Hazarda.
Del Piero.

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2015, 23:22

zahor pisze:Trochę prostsze pytanie w takim razie - ilu znacie bramkarzy, którzy są w stanie złapać piłkę, z którą minął się właśnie Neuer ;)
Neuer jest w pewnym sensie niesamowity. Oczywiście takie farfocle wśród bramkarzy nie są niczym niezwykłym, ale nie pamiętam bramkarza, który, będąc nazywanym przez tłumy kibiców i futbolowych ekspertów najlepszym golkiperem świata w przeciągu kilku lat, tak często popełniałby gafy.
Niemiec refleks ma niesamowity, dziś też wyciągnął dwa strzały kapitalnie. Tylko co z tego, skoro chwilę później w tak prostej sytuacji popełnia błąd. Lubie Neuera, ale uważam, że zachwyty nad nim są przesadzone. Wielu na okrągło powtarza, że to najlepiej grający nogami i na przedpolu bramkarz. Może i te jego efektowne wyjścia przed pole karne fajnie się ogląda, może dzięki temu Neuer jest bardziej cool, ale prawda jest taka, że poza tym, że czasem ratuje nimi drużynę, to bywają to także zbędne, nonszalanckie popisy i zabawy, przez które Bayern czy wcześniej Schalke straciły niejednego gola. Niemiec na szczęście ma ten komfort, że akurat w Bayernie zazwyczaj taka nonszalancja nie przynosi konsekwencji (choć akurat dziś przyniosła ;)).
Abstrahując już od tego, co Juventus zawdzięcza Buffonowi i jaką on ma w klubie pozycię, nigdy nie zamieniłbym go na Neuera. Może i Niemiec jest bardziej efektowny, ale drugiego tak pewnego bramkarza jak Gigi chyba nie ma na świecie. Ostatniego kardynalnego bubla popełnił chyba z Lecce, kiedy ważyły się losy pierwszego mistrzostwa Conte. :P

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2015, 08:12

gucio_juve pisze:
zahor pisze:
Del Piero.
:rotfl: :rotfl: oplułem monitor w pracy

Roma pokazała brak dojrzałości, ale w sumie to zbliżony poziom co Leverkusen. Emocje były, umiejętności wczoraj na boisku wszystkim brakło kapkę.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2015, 11:23

roma :ahsisi: Dobrze, niech awansują na trzecią lokatę. W LE powinni potracić siły
pan Zambrotta pisze: :rotfl: :rotfl: oplułem monitor w pracy
Wiemy, wiemy ślepy hejter jesteś. Tylko tyle i aż tyle.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2015, 12:04

pan Zambrotta pisze:
gucio_juve pisze:
Del Piero.
:rotfl: :rotfl: oplułem monitor w pracy
Co Ty masz zawsze za ból dupy z tym Del Piero?

Edit: no trochę przesadził, ja się odnoszę tak do całości ;)
Ostatnio zmieniony 21 października 2015, 15:38 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2015, 14:47

Przyznajcie, że gucio trochę przesadził z tym dryblingiem Del Piero w porównaniu z Costą albo Neymarem...

Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2015, 16:12

Myślę że warto wspomnieć o świetnej formie Hulka:
16 meczy 9 bramek i 12 asyst. W 3 meczach LM strzelił 3 bramki i dał 2 asysty :bravo: Szkoda go w tej Rosji :sad:

Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2015, 16:17

Niesamowite !!! Cudotwórca z Gladbach znowu wygrywa !!! Przez tydzień pokonał Schalke w lidze, pokonał Schalke w Pucharze i teraz wygrywa z piątą Herthą na wyjeździe 0-2 !!!

Ten trener jest nieprawdopodobny !! Mam nadzieję, że damy radę jakoś zremisować w Niemczech.

Jego bilans : Przychodzi do Gladbach, które ma ostatnie miejsce, 5 meczy i 5 porażek. I nagle 6 meczy, 6 zwycięstw w Pucharze zwycięstwo, w LM remis w Turynie i porażka niesamowicie pechowa w 90min 1-2.

EDIT: Już 0-3, co oni grają to jest SZOK

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2015, 16:52

Obawiam sie swietna forma Gladbach spowoduje ze przegramy pierwsze spotkanie w tej edycji LM szczegolnie ze nasza gra nie jest lepsza oraz atmosfera wokol trenera jest coraz napieta.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2015, 17:04

Julek997 pisze:Niesamowite !!! Cudotwórca z Gladbach znowu wygrywa !!! Przez tydzień pokonał Schalke w lidze, pokonał Schalke w Pucharze i teraz wygrywa z piątą Herthą na wyjeździe 0-2 !!!

Ten trener jest nieprawdopodobny !! Mam nadzieję, że damy radę jakoś zremisować w Niemczech.

Jego bilans : Przychodzi do Gladbach, które ma ostatnie miejsce, 5 meczy i 5 porażek. I nagle 6 meczy, 6 zwycięstw w Pucharze zwycięstwo, w LM remis w Turynie i porażka niesamowicie pechowa w 90min 1-2.

Weź wyluzuj, to tylko Gladbach a Ty masz mokro jakbyś zobaczył Jessice Albe na golasa.

Monchen jest do walnięcia jeśli zagramy jak z Sevilla, Atalanta czy MC.

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 31 października 2015, 17:13

Julek997 pisze:
Jaaa cie...normalnie poleciało mi z wrażenia...

Obrazek
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2015, 17:30

@Cabrini_idol @alessandro1977

Zobaczymy czy będziecie takimi cwaniakami we wtorek o 23.
To tylko Gladbach ? więc czemu nie umieliśmy ich u siebie pyknąć. Ale widze, że na piłce średnio się znasz, Ty pewnie patrzysz na nazwy klubów i wydaje Ci się, że Sevilla jest lepsza od obecnego Gladbach. Dla mnie Gladbach po zmianie trenera jest obecnie najsliniejszą drużyną w naszej grupie.

Już widzę , jak Juve wygrywa na wyjeździe w LM z zespołem z 4 koszyka, w dodatku, który jest w tak wysokiej formie. Jakoś oni umieją wygrywać co 3 dni i nie muszą zmieniać składu co mecz jak u nas Max.

o 1-4 wygrywają.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 31 października 2015, 17:32

Julek997 pisze:Dla mnie Gladbach po zmianie trenera jest obecnie najsliniejszą drużyną w naszej grupie.
:rotfl:

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2015, 17:33

O jeny i co teraz !!! Może nie wychodźmy w ogóle z szatni !!!
A tak na poważnie to jest tylko Gladbach, już oddaliśmy im punkty u nas teraz liczę tylko na zwycięstwo chociaż patrząc co nasi wyprawiają..

ODPOWIEDZ