Liga Mistrzów 2015/16
- zahor
- Juventino
Neymar nie ma takiego przeglądu pola, natomiast drybling Thiago, jakkolwiek niezły, to jednak nie tak półka. Zastanawiam się jeszcze czy da się do tego grona dopisać Hazarda.Principino pisze:Neymar jeszcze przecież, zresztą Thiago z Bayernu również te dwa aspekty gry ma na wysokim poziomie.
Bardziej miałem na myśli stan obecny.gucio_juve pisze: Del Piero.
Trochę prostsze pytanie w takim razie - ilu znacie bramkarzy, którzy są w stanie złapać piłkę, z którą minął się właśnie Neuer

Ostatnio zmieniony 20 października 2015, 22:19 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- gucio_juve
- Juventino
Del Piero.zahor pisze:Neymar nie ma takiego przeglądu pola, natomiast drybling Thiago, jakkolwiek niezły, to jednak nie tak półka. Zastanawiam się jeszcze czy da się do tego grona dopisać Hazarda.Principino pisze:Neymar jeszcze przecież, zresztą Thiago z Bayernu również te dwa aspekty gry ma na wysokim poziomie.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Neuer jest w pewnym sensie niesamowity. Oczywiście takie farfocle wśród bramkarzy nie są niczym niezwykłym, ale nie pamiętam bramkarza, który, będąc nazywanym przez tłumy kibiców i futbolowych ekspertów najlepszym golkiperem świata w przeciągu kilku lat, tak często popełniałby gafy.zahor pisze:Trochę prostsze pytanie w takim razie - ilu znacie bramkarzy, którzy są w stanie złapać piłkę, z którą minął się właśnie Neuer
Niemiec refleks ma niesamowity, dziś też wyciągnął dwa strzały kapitalnie. Tylko co z tego, skoro chwilę później w tak prostej sytuacji popełnia błąd. Lubie Neuera, ale uważam, że zachwyty nad nim są przesadzone. Wielu na okrągło powtarza, że to najlepiej grający nogami i na przedpolu bramkarz. Może i te jego efektowne wyjścia przed pole karne fajnie się ogląda, może dzięki temu Neuer jest bardziej cool, ale prawda jest taka, że poza tym, że czasem ratuje nimi drużynę, to bywają to także zbędne, nonszalanckie popisy i zabawy, przez które Bayern czy wcześniej Schalke straciły niejednego gola. Niemiec na szczęście ma ten komfort, że akurat w Bayernie zazwyczaj taka nonszalancja nie przynosi konsekwencji (choć akurat dziś przyniosła

Abstrahując już od tego, co Juventus zawdzięcza Buffonowi i jaką on ma w klubie pozycię, nigdy nie zamieniłbym go na Neuera. Może i Niemiec jest bardziej efektowny, ale drugiego tak pewnego bramkarza jak Gigi chyba nie ma na świecie. Ostatniego kardynalnego bubla popełnił chyba z Lecce, kiedy ważyły się losy pierwszego mistrzostwa Conte.

- pan Zambrotta
- Juventino
:rotfl: :rotfl: oplułem monitor w pracygucio_juve pisze:Del Piero.zahor pisze:Neymar nie ma takiego przeglądu pola, natomiast drybling Thiago, jakkolwiek niezły, to jednak nie tak półka. Zastanawiam się jeszcze czy da się do tego grona dopisać Hazarda.Principino pisze:Neymar jeszcze przecież, zresztą Thiago z Bayernu również te dwa aspekty gry ma na wysokim poziomie.
Roma pokazała brak dojrzałości, ale w sumie to zbliżony poziom co Leverkusen. Emocje były, umiejętności wczoraj na boisku wszystkim brakło kapkę.
- annihilator1988
- Juventino
roma
Dobrze, niech awansują na trzecią lokatę. W LE powinni potracić siły

Wiemy, wiemy ślepy hejter jesteś. Tylko tyle i aż tyle.pan Zambrotta pisze: :rotfl: :rotfl: oplułem monitor w pracy
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jarmel
- Redaktor
Co Ty masz zawsze za ból dupy z tym Del Piero?pan Zambrotta pisze::rotfl: :rotfl: oplułem monitor w pracygucio_juve pisze:
Del Piero.
Edit: no trochę przesadził, ja się odnoszę tak do całości

Ostatnio zmieniony 21 października 2015, 15:38 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Principino
- Juventino
Myślę że warto wspomnieć o świetnej formie Hulka:
16 meczy 9 bramek i 12 asyst. W 3 meczach LM strzelił 3 bramki i dał 2 asysty
Szkoda go w tej Rosji
:
16 meczy 9 bramek i 12 asyst. W 3 meczach LM strzelił 3 bramki i dał 2 asysty

- Julek997
- Juventino
Niesamowite !!! Cudotwórca z Gladbach znowu wygrywa !!! Przez tydzień pokonał Schalke w lidze, pokonał Schalke w Pucharze i teraz wygrywa z piątą Herthą na wyjeździe 0-2 !!!
Ten trener jest nieprawdopodobny !! Mam nadzieję, że damy radę jakoś zremisować w Niemczech.
Jego bilans : Przychodzi do Gladbach, które ma ostatnie miejsce, 5 meczy i 5 porażek. I nagle 6 meczy, 6 zwycięstw w Pucharze zwycięstwo, w LM remis w Turynie i porażka niesamowicie pechowa w 90min 1-2.
EDIT: Już 0-3, co oni grają to jest SZOK
Ten trener jest nieprawdopodobny !! Mam nadzieję, że damy radę jakoś zremisować w Niemczech.
Jego bilans : Przychodzi do Gladbach, które ma ostatnie miejsce, 5 meczy i 5 porażek. I nagle 6 meczy, 6 zwycięstw w Pucharze zwycięstwo, w LM remis w Turynie i porażka niesamowicie pechowa w 90min 1-2.
- juvemaroko
- Juventino
Obawiam sie swietna forma Gladbach spowoduje ze przegramy pierwsze spotkanie w tej edycji LM szczegolnie ze nasza gra nie jest lepsza oraz atmosfera wokol trenera jest coraz napieta.
- Cabrini_idol
- Juventino
Weź wyluzuj, to tylko Gladbach a Ty masz mokro jakbyś zobaczył Jessice Albe na golasa.Julek997 pisze:Niesamowite !!! Cudotwórca z Gladbach znowu wygrywa !!! Przez tydzień pokonał Schalke w lidze, pokonał Schalke w Pucharze i teraz wygrywa z piątą Herthą na wyjeździe 0-2 !!!
Monchen jest do walnięcia jeśli zagramy jak z Sevilla, Atalanta czy MC.

- Julek997
- Juventino
@Cabrini_idol @alessandro1977
Zobaczymy czy będziecie takimi cwaniakami we wtorek o 23.
To tylko Gladbach ? więc czemu nie umieliśmy ich u siebie pyknąć. Ale widze, że na piłce średnio się znasz, Ty pewnie patrzysz na nazwy klubów i wydaje Ci się, że Sevilla jest lepsza od obecnego Gladbach. Dla mnie Gladbach po zmianie trenera jest obecnie najsliniejszą drużyną w naszej grupie.
Już widzę , jak Juve wygrywa na wyjeździe w LM z zespołem z 4 koszyka, w dodatku, który jest w tak wysokiej formie. Jakoś oni umieją wygrywać co 3 dni i nie muszą zmieniać składu co mecz jak u nas Max.
o 1-4 wygrywają.
Zobaczymy czy będziecie takimi cwaniakami we wtorek o 23.
To tylko Gladbach ? więc czemu nie umieliśmy ich u siebie pyknąć. Ale widze, że na piłce średnio się znasz, Ty pewnie patrzysz na nazwy klubów i wydaje Ci się, że Sevilla jest lepsza od obecnego Gladbach. Dla mnie Gladbach po zmianie trenera jest obecnie najsliniejszą drużyną w naszej grupie.
Już widzę , jak Juve wygrywa na wyjeździe w LM z zespołem z 4 koszyka, w dodatku, który jest w tak wysokiej formie. Jakoś oni umieją wygrywać co 3 dni i nie muszą zmieniać składu co mecz jak u nas Max.
o 1-4 wygrywają.