Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 12:03

Napisalem że nie nie chce wszystkich wrzucać do jednego worka, czytamy uważnie :) ja kibicuje 10 mniej w takim razie :) wracając do tematu wszyscy by chcieli by wszystko ciagle wygrywac i tak dalej, po takich zmianach jakie nastąpiły nie da się, to nie fifa czy Fm... z pewnością gdzieś popelniono jakiś błąd, ja osobiscie wstrzymuje sie z osądami do końca roku... poki co wiele czynnikow nam nie sprzyja... a zwolnienie Maxa czy Beppe absolutnie nic nie rozwiąże...

Juve, storia di un grande amore
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 12:54

nie przesadzajcoe z tymi zmianami, w podstawotej 11stce zmienilo aie 3a w zasaszie 2,5 pilkarza. w interze czy romie wymienione jest pol druzyny... nawet te 2 czy 3 kontuzje (Marchisio, Khedira, Mandzukic) nie moga usprawiedliwiac wynikow z Chievio, Froisione czy Udinese.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 13:00

hmm, nie możemy mieć gorszego okresu? tylko wygrywać mecz za meczem rok w rok bić rekordy... chyba trochę po tych tłustych 3 latach w tyłkach się poprzewracało...

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 13:09

mibor pisze:hmm, nie możemy mieć gorszego okresu? tylko wygrywać mecz za meczem rok w rok bić rekordy... chyba trochę po tych tłustych 3 latach w tyłkach się poprzewracało...
Masz rację, przecież Juve od lat okupowało 15ste miejsce, jak nam się nie podoba to, zacytuje klasyków "idź kibicować Realowi lub Barcelonie"

mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 13:13

Hmm dopisuj sobie co chcesz... Ja widzę że tu zostal napompowany niewiadomo jaki Balon, druzyna jest w dołku i zamiast wsparcia czytam że to źle tamto źle, że po 5 kolejkach juz ma byc zwolniony trener... Przez 3 Lata bylismi w Serie A na topie... ten rok jest rokiem b duzych zmian może odeszło tylko 3 piłkarzy ale to byl nasz trzon, nawet Pirlo o ktorym pisano i mówiono że dziadek dawal tej druzynie pewien spokoj i pewnośc kilku pkt.
nałozyło się wiele czynników na raz... widać róznimy się bo ja podchodze do wszystkiego ze spokojem i wierze w projekt silnego i mocnego Juve, nawet kosztem słabszego sezonu...

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 14:37

Ja od pamiętnego meczu 18 września 1959 roku, Coppa Italia jak Juventus pokonał Viola 3 : 2 na San Siro i sięgnął po swój 4 puchar Włoch. :prochno:

Na chwilę obecną najlepszym zakupem jest Cuadrado i Lemina. Mercato na chwilę obecną marne. Zobaczymy za 2 miesiące jak sytuacja się rozwinie.

Obrazek
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 14:40

Cabrini_idol pisze:Ja od pamiętnego meczu 18 września 1959 roku, Coppa Italia jak Juventus pokonał Viola 3 : 2 na San Siro i sięgnął po swój 4 puchar Włoch. :prochno:

Na chwilę obecną najlepszym zakupem jest Cuadrado i Lemina. Mercato na chwilę obecną marne. Zobaczymy za 2 miesiące jak sytuacja się rozwinie.
a jeszcze kilka tyg temu pisałes że b. dobre mercato, a z Draxlerem było by idealne... oj oj :D

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 15:02

mibor pisze:
Cabrini_idol pisze:Ja od pamiętnego meczu 18 września 1959 roku, Coppa Italia jak Juventus pokonał Viola 3 : 2 na San Siro i sięgnął po swój 4 puchar Włoch. :prochno:

a jeszcze kilka tyg temu pisałes że b. dobre mercato, a z Draxlerem było by idealne... oj oj :D
Nie spodziewałem się mibor, że po 5 kolejkach będziemy mieć 5 pkt i to po spotkaniach u siebie z Udine i Frosinone ;) Kto w sumie mógł się tego spodziewać.
Ostatnio zmieniony 29 września 2015, 15:17 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 15:16

Cabrini_idol pisze:
mibor pisze:

Nie spodziewałem, się mibor, że po 5 kolejkach będziemy mieć 5 pkt i to po spotkaniach u siebie z Udine i Frosinone ;) Kto w sumie mógł się tego spodziewać.
Uważasz, że to wina mercato ? Hmm ja raczej dopatrywal bym się trochę innych aspektow tego stanu rzeczy. Mamy mały szpital w Juve Khedira i Markiz z urazami wiec wypada 2 środkowcyh obrońców w tym jak dla mnie na chwile obecną kluczowy Markiz. Pogba gra b nierówno... Hernanes póki co dla mnie wielka niewiadoma. Mniejsze urazy Mandzukica i Moraty, słaba forma Chielliniego. Brak czasu na zgranie... odejscie 3 kluczowych postaci... czynników jest wiele...

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2015, 15:26

Chiellini ile razy by głowę rozbił odbierając piłkę to i tak wszyscy będą krytykować jego formę przez pryzmat zeszłego sezonu. Z drugiej strony Lemina, który zagrał 3 mecze w tym jeden tragiczny, a w następnych grał średnio, średnio podawał, wrzucał beznadziejnie i jeszcze jako środkowy przy każdej próbie odbioru fauluje, ale już wymieniany jest jako najlepszy transfer.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2015, 20:03

Graziano Pele.
To jest zawodnik.
Chciałbym go bardzo u nas, kolejny jego mecz oglądam, tym razem z Chelsea, wygrywają 3-1 a on dwie asysty i fajna bramka.
Genialny zawodnik.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2015, 20:35

sebatiaen pisze:Graziano Pele.
To jest zawodnik.
Chciałbym go bardzo u nas, kolejny jego mecz oglądam, tym razem z Chelsea, wygrywają 3-1 a on dwie asysty i fajna bramka.
Genialny zawodnik.
curb your ethusiasm - mamy Zaze :prochno:

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2015, 20:58

Robaku to jest właśnie nasze brakujące ogniwo, ten gość ma wszystko, świetnie się w Anglii rozwinął, asystuje, strzela, piękne sztuczki techniczne.
Ostatnie dwa mecze 4 asysty, narazie w sezonie 5 bramek, grał w lidze włoskiej i wie jak w niej grać, to było by mega wzmocnienie.

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 03 października 2015, 20:59

Robaku pisze:curb your ethusiasm - mamy Zaze :prochno:
Widze hejt na Zaze wciąż w dobrym tonie, choć zawodnik do tej pory spisuje się co najmniej poprawnie.

Co do Pelle... na pewno niezły grajek. Nie jest to wirtuoz a bardzo solidny napastnik. Tylko że już 30 na karku... jak podrzyma formę, to będzie miał swoją kulminację na przyszłorocznym Euro. Do Juve może trafić najwyżej w roli Anelki/Borriello. Choć i to wątpliwe, pewnie chłop przywykł do angielskich zarobków.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2015, 14:07

Garreat pisze:
Robaku pisze:curb your ethusiasm - mamy Zaze :prochno:
Widze hejt na Zaze wciąż w dobrym tonie, choć zawodnik do tej pory spisuje się co najmniej poprawnie.
Żaden hejt, ja tam Simone lubie i uważam, że chłopak się ogarnie, że nie jest takim kołkiem jak Ferdek, że jeszcze jakąś pociechę bedziemy z niego mieli. Wiadomo, że ma swoje wady, według mnie musi pracować nad przyjeciem, bo są piłkarze o jego parametrach, który mają bardzo dobrą technikę i nie mówie o Ibrze, ale np. o Berbatovie.

A ploteczki (bodajże tutto) znowu nas łączą z Sime no i z Widmerem. Oglądam kwadrans meczu Sassuolo z Empoli i ten Chorwat nie jest taki tragiczny, wiadomo, że nie wszedłby od razu do pierwszego składu, ale widać, że w drużynie z Mapei Stadium ma bardzo duże zaufanie drużyny, praktycznie każda akcje przechodzi przez Vrsalijko a i dośrodkować umie. Na rezerwę bym brał zdecydowanie, co z Lichym to sie okaże, a Martin to jednak na straty pójdzie.
Van der Wiel, Lichy i Sime i mnie to pasuje bardzo.
Pochwaliłem, pochwaliłem Chorwata, a zrobił bardzo glupiego rożnego ( wybił w sytuacji, w której nikt go nie atakowa), którego Empoli (Zieliński asysta) zamieniło na bramkę. Ehs

Zablokowany