Mercato (Lato 2016)
- mibor
- Juventino
Napisalem że nie nie chce wszystkich wrzucać do jednego worka, czytamy uważnie
ja kibicuje 10 mniej w takim razie
wracając do tematu wszyscy by chcieli by wszystko ciagle wygrywac i tak dalej, po takich zmianach jakie nastąpiły nie da się, to nie fifa czy Fm... z pewnością gdzieś popelniono jakiś błąd, ja osobiscie wstrzymuje sie z osądami do końca roku... poki co wiele czynnikow nam nie sprzyja... a zwolnienie Maxa czy Beppe absolutnie nic nie rozwiąże...

Juve, storia di un grande amore
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
nie przesadzajcoe z tymi zmianami, w podstawotej 11stce zmienilo aie 3a w zasaszie 2,5 pilkarza. w interze czy romie wymienione jest pol druzyny... nawet te 2 czy 3 kontuzje (Marchisio, Khedira, Mandzukic) nie moga usprawiedliwiac wynikow z Chievio, Froisione czy Udinese.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Masz rację, przecież Juve od lat okupowało 15ste miejsce, jak nam się nie podoba to, zacytuje klasyków "idź kibicować Realowi lub Barcelonie"mibor pisze:hmm, nie możemy mieć gorszego okresu? tylko wygrywać mecz za meczem rok w rok bić rekordy... chyba trochę po tych tłustych 3 latach w tyłkach się poprzewracało...
- mibor
- Juventino
Hmm dopisuj sobie co chcesz... Ja widzę że tu zostal napompowany niewiadomo jaki Balon, druzyna jest w dołku i zamiast wsparcia czytam że to źle tamto źle, że po 5 kolejkach juz ma byc zwolniony trener... Przez 3 Lata bylismi w Serie A na topie... ten rok jest rokiem b duzych zmian może odeszło tylko 3 piłkarzy ale to byl nasz trzon, nawet Pirlo o ktorym pisano i mówiono że dziadek dawal tej druzynie pewien spokoj i pewnośc kilku pkt.
nałozyło się wiele czynników na raz... widać róznimy się bo ja podchodze do wszystkiego ze spokojem i wierze w projekt silnego i mocnego Juve, nawet kosztem słabszego sezonu...
nałozyło się wiele czynników na raz... widać róznimy się bo ja podchodze do wszystkiego ze spokojem i wierze w projekt silnego i mocnego Juve, nawet kosztem słabszego sezonu...
- Cabrini_idol
- Juventino
Ja od pamiętnego meczu 18 września 1959 roku, Coppa Italia jak Juventus pokonał Viola 3 : 2 na San Siro i sięgnął po swój 4 puchar Włoch.
Na chwilę obecną najlepszym zakupem jest Cuadrado i Lemina. Mercato na chwilę obecną marne. Zobaczymy za 2 miesiące jak sytuacja się rozwinie.

Na chwilę obecną najlepszym zakupem jest Cuadrado i Lemina. Mercato na chwilę obecną marne. Zobaczymy za 2 miesiące jak sytuacja się rozwinie.

- mibor
- Juventino
a jeszcze kilka tyg temu pisałes że b. dobre mercato, a z Draxlerem było by idealne... oj ojCabrini_idol pisze:Ja od pamiętnego meczu 18 września 1959 roku, Coppa Italia jak Juventus pokonał Viola 3 : 2 na San Siro i sięgnął po swój 4 puchar Włoch.![]()

- Cabrini_idol
- Juventino
Nie spodziewałem się mibor, że po 5 kolejkach będziemy mieć 5 pkt i to po spotkaniach u siebie z Udine i Frosinonemibor pisze:a jeszcze kilka tyg temu pisałes że b. dobre mercato, a z Draxlerem było by idealne... oj ojCabrini_idol pisze:Ja od pamiętnego meczu 18 września 1959 roku, Coppa Italia jak Juventus pokonał Viola 3 : 2 na San Siro i sięgnął po swój 4 puchar Włoch.![]()

Ostatnio zmieniony 29 września 2015, 15:17 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- mibor
- Juventino
Uważasz, że to wina mercato ? Hmm ja raczej dopatrywal bym się trochę innych aspektow tego stanu rzeczy. Mamy mały szpital w Juve Khedira i Markiz z urazami wiec wypada 2 środkowcyh obrońców w tym jak dla mnie na chwile obecną kluczowy Markiz. Pogba gra b nierówno... Hernanes póki co dla mnie wielka niewiadoma. Mniejsze urazy Mandzukica i Moraty, słaba forma Chielliniego. Brak czasu na zgranie... odejscie 3 kluczowych postaci... czynników jest wiele...Cabrini_idol pisze:Nie spodziewałem, się mibor, że po 5 kolejkach będziemy mieć 5 pkt i to po spotkaniach u siebie z Udine i Frosinonemibor pisze:a jeszcze kilka tyg temu pisałes że b. dobre mercato, a z Draxlerem było by idealne... oj ojCabrini_idol pisze:Ja od pamiętnego meczu 18 września 1959 roku, Coppa Italia jak Juventus pokonał Viola 3 : 2 na San Siro i sięgnął po swój 4 puchar Włoch.![]()
Na chwilę obecną najlepszym zakupem jest Cuadrado i Lemina. Mercato na chwilę obecną marne. Zobaczymy za 2 miesiące jak sytuacja się rozwinie.Kto w sumie mógł się tego spodziewać.
- bajbek17
- Juventino
Chiellini ile razy by głowę rozbił odbierając piłkę to i tak wszyscy będą krytykować jego formę przez pryzmat zeszłego sezonu. Z drugiej strony Lemina, który zagrał 3 mecze w tym jeden tragiczny, a w następnych grał średnio, średnio podawał, wrzucał beznadziejnie i jeszcze jako środkowy przy każdej próbie odbioru fauluje, ale już wymieniany jest jako najlepszy transfer.
- Robaku
- Juventino
curb your ethusiasm - mamy Zazesebatiaen pisze:Graziano Pele.
To jest zawodnik.
Chciałbym go bardzo u nas, kolejny jego mecz oglądam, tym razem z Chelsea, wygrywają 3-1 a on dwie asysty i fajna bramka.
Genialny zawodnik.

- sebatiaen
- Juventino
Robaku to jest właśnie nasze brakujące ogniwo, ten gość ma wszystko, świetnie się w Anglii rozwinął, asystuje, strzela, piękne sztuczki techniczne.
Ostatnie dwa mecze 4 asysty, narazie w sezonie 5 bramek, grał w lidze włoskiej i wie jak w niej grać, to było by mega wzmocnienie.
Ostatnie dwa mecze 4 asysty, narazie w sezonie 5 bramek, grał w lidze włoskiej i wie jak w niej grać, to było by mega wzmocnienie.
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Widze hejt na Zaze wciąż w dobrym tonie, choć zawodnik do tej pory spisuje się co najmniej poprawnie.Robaku pisze:curb your ethusiasm - mamy Zaze
Co do Pelle... na pewno niezły grajek. Nie jest to wirtuoz a bardzo solidny napastnik. Tylko że już 30 na karku... jak podrzyma formę, to będzie miał swoją kulminację na przyszłorocznym Euro. Do Juve może trafić najwyżej w roli Anelki/Borriello. Choć i to wątpliwe, pewnie chłop przywykł do angielskich zarobków.
- Robaku
- Juventino
Żaden hejt, ja tam Simone lubie i uważam, że chłopak się ogarnie, że nie jest takim kołkiem jak Ferdek, że jeszcze jakąś pociechę bedziemy z niego mieli. Wiadomo, że ma swoje wady, według mnie musi pracować nad przyjeciem, bo są piłkarze o jego parametrach, który mają bardzo dobrą technikę i nie mówie o Ibrze, ale np. o Berbatovie.Garreat pisze:Widze hejt na Zaze wciąż w dobrym tonie, choć zawodnik do tej pory spisuje się co najmniej poprawnie.Robaku pisze:curb your ethusiasm - mamy Zaze
A ploteczki (bodajże tutto) znowu nas łączą z Sime no i z Widmerem. Oglądam kwadrans meczu Sassuolo z Empoli i ten Chorwat nie jest taki tragiczny, wiadomo, że nie wszedłby od razu do pierwszego składu, ale widać, że w drużynie z Mapei Stadium ma bardzo duże zaufanie drużyny, praktycznie każda akcje przechodzi przez Vrsalijko a i dośrodkować umie. Na rezerwę bym brał zdecydowanie, co z Lichym to sie okaże, a Martin to jednak na straty pójdzie.
Van der Wiel, Lichy i Sime i mnie to pasuje bardzo.
Pochwaliłem, pochwaliłem Chorwata, a zrobił bardzo glupiego rożnego ( wybił w sytuacji, w której nikt go nie atakowa), którego Empoli (Zieliński asysta) zamieniło na bramkę. Ehs