Juve vs Deportivo [rewanż LM]
- Wojtom
- Juventino
rewanż może być bardfzo trudny ze względu na to żę Deportivo wygrało i poczuło sie pewnie !! ale mysle i wierze w to że Juventus wygra 1-0 lub 2-0 i jednak to my awansujemy dalej a nie Deportivo !! Forza JUVENTUS !!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Juverulezzz
- Juventino
Tez bym bardzo chcial i mam nadzieje ze alex z nedvedem doprowadza juve do zwyciestwaBartas_01 pisze:licze na powtorke z ubieglego roku z polfinalu LM kiedy to tez pierwszy wyjazdowy mecz juve przegralo z inna hiszpanska druzyna a u siebie ich rozgromili mam nadzieje ze teraz bedzie tak samo
- Molek big fun juve
- Juventino
Zobaczycie Juve wroci do wielkiej formy i pokaza klase
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Sarsik
- Juventino
Myślę, że będzie 3-1. Liczę na to że szczęście nam dopisze, ale chyba tylko dlatego, że jestem ślepo zapatrzony w Juve,bo nikt o zdrowych zmysłach nie stawia na awans Juventusu. Z taką formą nie dziwota 

I need a girl that I can train.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Mam nadzieję że moje przeczucia nie sprawdzą się ale myslę że Juventus tylko zremisuje w Turynie.Po obejrzeniu pierwszego meczu trochę nie wierzę żeby Juventus byl w stanie pokonać Deportivo.

- bblackk
- Juventino
Ja stawiam na 1-0 i wygrana w karnych. Napewno Deportivo bedzie bronic wyniku dlatego na wynik typu 3-0 czy 2-0 nie ma co liczyc stana murem i bedą strali sie trzymac pilke jak najadlej od wlasnej bramki... Mecz rozstrzygnie się w dogrywce lub w karnych, a zarówno karne jak i dogrywka sa ostatnimi czasy dla nas bardzo korzystne (Inter - Juve, Juve - Milan Superpuchar) od czasów pamietnego finału LM ...
- kouba
- Qualità Juventino
cos czuje, ze to bedzie 'czarny tydzień'
Najpierw z Brescia, patrzac na ostatni sezon to bedzie cieżko, potem ten rewanżyk a potem z Milanem w lidze
jeśli odpadniemy w LM i nie wygramy z Milanem mozemy pomarzyć o 3 koronach
Myśle, że nie stanie sie tak jak przewiduje. Myśle, ze rewanz moze sie skaczyć 1-0 i w karnych możemy przegrać
albo też 2-1 dla nas i wtedy żegnaj LM
To nie to Juve co rok temu

- Yari
- Juventino
No i du.... , nienawidze TVP , Bosheeeeeeeee. kto tam pracuje???????????? Litości , powiesić to mało.
Tydzien temu pisałem maila do siedziby TVP z zapytaniem jakie mecze będa transmitowane 9 i 10 marca. o to co mi odpisali:
,, Tak. 9 marca MU - Porto (TVP1) i 10 marca Real -
Bayern (TVP2). Pozdrawiamy. Biuro Rzecznika TVP."
Ich juz totalnie #%%$###%&^&&^%$$#%^&**()(&^$##@.
Jak można powtarzać ciągle te same mecze?????????
To jest nie fair w stosunku do kibiców innych klubów.
Cholera jestem uzależniony od Juve. Ja chce w końcu obejrzeć meczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!. Chyba bede składał kase na jakiś porządny pakiet cyfry. Bo widze że na telewizji publicznej nie mozna polegać.
Tydzien temu pisałem maila do siedziby TVP z zapytaniem jakie mecze będa transmitowane 9 i 10 marca. o to co mi odpisali:
,, Tak. 9 marca MU - Porto (TVP1) i 10 marca Real -
Bayern (TVP2). Pozdrawiamy. Biuro Rzecznika TVP."
Ich juz totalnie #%%$###%&^&&^%$$#%^&**()(&^$##@.
Jak można powtarzać ciągle te same mecze?????????
To jest nie fair w stosunku do kibiców innych klubów.
Cholera jestem uzależniony od Juve. Ja chce w końcu obejrzeć meczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!. Chyba bede składał kase na jakiś porządny pakiet cyfry. Bo widze że na telewizji publicznej nie mozna polegać.
- Sarsik
- Juventino
Trzeba mieć nadzieję, że skoro nie pokazują Juve teraz to pokażą mecze naszego klubu w ćwierćfinale. W 1/4 finału napewno trafimy na dobry klub i te mecze TVP pokaże.Ale niewiado czy Juventus przejdzie dalej 

I need a girl that I can train.