Juve vs Deportivo [rewanż LM]
- Juverulez!
- Juventino
Stawiam na 1-0 i ze wygramy w karnych lub zwycięstwo 2-0! Musimy sie zmoblizować, bo sądze że jestesmy w stanie to zrobić! Niech tylko Del Piero troche ochłonie i złapie rytm i lecimy do 1/8! Nie możemy odpaść z Deportivo! Trochę głupio ze wynik 1-0 nas nie ratuje, jezeli stracimy bramke musimy strzelic o 2 więcej, wiec 2-1 dla nas odpada.... jednak jestem pełen optymizmu! Pojedziemy ich!
- hania
- Juventino
Szkoda ze nie strzelilismy chociaz jednej bramki w La Coruni. Teraz obrona musi sie zmobilizowac i nie dopuscic do straty bramki bo bedzie ciezko odrobic. Mam nadzieje ze gra Juve na Delle Alpi bezie lepiej wygladac...
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Molek big fun juve
- Juventino
No szkoda szkoda ze nie bylo bramy dla nas lecz nie przejmujmy sie tym tak gdyz jak dobrze pamietamy to Juve slynie z walecznosci na swoim boisku przykladem jest Real Madryt lub Barca. Stawiam 2:0 dla nas
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Kamil de Lellias
- Juventino
Po tym co widzialem wczoraj jest mi ciezko wierzyc w wygrana, ale co bylby ze mnie za kibic gdybym nie wierzyl. Stawiam ze wygramy 3:1 i gleboko wierze ze klub zdazy sie obudzic za nim uplyna te dwa tygodnie do rewanzu. Mecz z Ancona (miejmy nadzieje ze zwycieski) powinien tchnac troche nadziei w zawodnikow i poprawic ich morale, oby to pomoglo 

- Olszan
- Juventino
Spodziewalem sie przed meczem w La Coruni ze Juve go nie wygra przed tym meczem jest również zapokojony będzie bardzo ciężko musimy zagrc mecz życia tak ja z Realem muismy wygrać dwoma bramkami musimy wygrać LM 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Machlik
- Juventino
Juve musi zagrać tak jak potrafi i tyle, wtedy awans bedzie pewny
wczoraj nie popisali sie, zagrali bardzo słabo, a obrona jeszcze gorzej, trzeba wyciągnąć wnioski i zmobilizować sie na rewanż, bądźmy dobrej myśli
Forza Juve :!: :!: :!:
wczoraj nie popisali sie, zagrali bardzo słabo, a obrona jeszcze gorzej, trzeba wyciągnąć wnioski i zmobilizować sie na rewanż, bądźmy dobrej myśli

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Po tym co widzialem wczoraj brak mi nadziei...
Chyba, ze Lippi nastawi chlopakow tak jak na pamietny mecz z Realem...
Ale watpie...
Juventus 1-1 Deportivo
13' Nedved
57' Fran
Chyba, ze Lippi nastawi chlopakow tak jak na pamietny mecz z Realem...
Ale watpie...
Juventus 1-1 Deportivo
13' Nedved
57' Fran
- juvek
- Juventino
Juve musi sie postarać bo to bedzie bardzo ciężki mecz, mam nadzieje ze bedzie 2-0, ale jakoś razsądek mówi mi coś innego (o tym pisać nie bede, bo smutne to jest)
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Jaro
- Juventino
Czas rewanżu.
Właśnie czy Juventus stać na odrobienie jednobramkowej straty z La Coruny?Jestem pewny że tak,bo kadrowo Juve wydaje się lepszym zespołem od Deportivo a także dlatego,że Mistrzowi Włoch rzadko zdarza się uzyskiwać złe rezultaty przed swoją publicznościa.Klucz do zwycięstwo leży w odpowiednim nastawieniu mentalnym i taktycznym zespołu a o tym że te dwa czynniki trener Marcello Lippi potrafi je wprowadzić w życie wie każdy fan Juve nie od dziś.Kolejnym aspektem przemawiającym na korzyść Juve są mecze ligowe rozgrywane przez obie drużyny przed rewanżem-Juventus gra na swoim stadionie z zajmującą ostatnie miejsce Anconą i na wyjeździe z zespołem Brescii.Natomiast dwa następne mecze ligowe naszego przeciwnika będą od niego wymagały 100% zaangażowania w celu uzyskania zadowalającego rezultatu,a Deportivo będzie grało z nie byle kim-w najbliższy weekend na Stadio Riazor przyjeżdża coraz lepiej grająca drużyna Barcelony która w ostatniej ligowej kolejce odniosła cenne zwycięstwo nad Valencią na wyjeździe.A w następny weekend zespół z La Coruny będzie czekać nie mniej trudne zadanie-tym razem zmieżą się z zespołem Valencii w meczu wyjazdowym.A po tych dwóch niezwykle trudnych i znaczących meczach ligowych przyjdzie czas na potyczkę z Juve na Stadio Delle Alpi.
Po tej analizie myślę iż fani Deportivo mają więcej wątpliwości jeśli chodzi o osiągnięcie korzystnego rezultatu na Delle Alpi-Juventus przystąpi do tego spotkania po dwóch meczach z mało znaczącymi rywalami,a zawodnicy zespołu hiszpańskiego będą jeszcze mieli w pamięci,no i w nogach,mecze z dwoma potętatami europejskiego futbolu a przed nimi będzie stał nie mniej silny przeciwnik-Juventus Turyn.
Jeżeli dla Juventusu Liga Mistrzów jest priorytetem w tym sezonie to najwyższy czas to pokazać-trzeba awansować do następnej rundy eliminując Hiszpanów.Innej możliwości nie przyjmuję do wiadomości!!!!!!!!
Właśnie czy Juventus stać na odrobienie jednobramkowej straty z La Coruny?Jestem pewny że tak,bo kadrowo Juve wydaje się lepszym zespołem od Deportivo a także dlatego,że Mistrzowi Włoch rzadko zdarza się uzyskiwać złe rezultaty przed swoją publicznościa.Klucz do zwycięstwo leży w odpowiednim nastawieniu mentalnym i taktycznym zespołu a o tym że te dwa czynniki trener Marcello Lippi potrafi je wprowadzić w życie wie każdy fan Juve nie od dziś.Kolejnym aspektem przemawiającym na korzyść Juve są mecze ligowe rozgrywane przez obie drużyny przed rewanżem-Juventus gra na swoim stadionie z zajmującą ostatnie miejsce Anconą i na wyjeździe z zespołem Brescii.Natomiast dwa następne mecze ligowe naszego przeciwnika będą od niego wymagały 100% zaangażowania w celu uzyskania zadowalającego rezultatu,a Deportivo będzie grało z nie byle kim-w najbliższy weekend na Stadio Riazor przyjeżdża coraz lepiej grająca drużyna Barcelony która w ostatniej ligowej kolejce odniosła cenne zwycięstwo nad Valencią na wyjeździe.A w następny weekend zespół z La Coruny będzie czekać nie mniej trudne zadanie-tym razem zmieżą się z zespołem Valencii w meczu wyjazdowym.A po tych dwóch niezwykle trudnych i znaczących meczach ligowych przyjdzie czas na potyczkę z Juve na Stadio Delle Alpi.
Po tej analizie myślę iż fani Deportivo mają więcej wątpliwości jeśli chodzi o osiągnięcie korzystnego rezultatu na Delle Alpi-Juventus przystąpi do tego spotkania po dwóch meczach z mało znaczącymi rywalami,a zawodnicy zespołu hiszpańskiego będą jeszcze mieli w pamięci,no i w nogach,mecze z dwoma potętatami europejskiego futbolu a przed nimi będzie stał nie mniej silny przeciwnik-Juventus Turyn.
Jeżeli dla Juventusu Liga Mistrzów jest priorytetem w tym sezonie to najwyższy czas to pokazać-trzeba awansować do następnej rundy eliminując Hiszpanów.Innej możliwości nie przyjmuję do wiadomości!!!!!!!!