Juve vs Deportivo [rewanż LM]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 17:33

Stawiam na 1-0 i ze wygramy w karnych lub zwycięstwo 2-0! Musimy sie zmoblizować, bo sądze że jestesmy w stanie to zrobić! Niech tylko Del Piero troche ochłonie i złapie rytm i lecimy do 1/8! Nie możemy odpaść z Deportivo! Trochę głupio ze wynik 1-0 nas nie ratuje, jezeli stracimy bramke musimy strzelic o 2 więcej, wiec 2-1 dla nas odpada.... jednak jestem pełen optymizmu! Pojedziemy ich!

Obrazek
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 19:04

Szkoda ze nie strzelilismy chociaz jednej bramki w La Coruni. Teraz obrona musi sie zmobilizowac i nie dopuscic do straty bramki bo bedzie ciezko odrobic. Mam nadzieje ze gra Juve na Delle Alpi bezie lepiej wygladac...

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 19:53

No szkoda szkoda ze nie bylo bramy dla nas lecz nie przejmujmy sie tym tak gdyz jak dobrze pamietamy to Juve slynie z walecznosci na swoim boisku przykladem jest Real Madryt lub Barca. Stawiam 2:0 dla nas

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 19:55

no musimy się zmobilizować. Juventu smusi zagrać jak najlepiej.
Ale najważniejsze żeby Nedved zaczął dobrze grać, bo od niego wiele zależy. Jak będzie grał tak jak w 1 meczu to nie wygramy.

gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:05

Będzie ciężko ale dobrze że to na własnym terenie Juve powinno grać lepiej i częściej dochodzić do sytuacji podbramkowych

Forza Grande Juve
Obrazek
Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:15

Po tym co widzialem wczoraj jest mi ciezko wierzyc w wygrana, ale co bylby ze mnie za kibic gdybym nie wierzyl. Stawiam ze wygramy 3:1 i gleboko wierze ze klub zdazy sie obudzic za nim uplyna te dwa tygodnie do rewanzu. Mecz z Ancona (miejmy nadzieje ze zwycieski) powinien tchnac troche nadziei w zawodnikow i poprawic ich morale, oby to pomoglo :)

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:16

Wszystkiego sie mozna spodziewać...no ale nie pozostaje nic innego jak wierzyć że awansujemy. Boje sie remisu :? ale jak sprężą sie (co potrafią) to damy rade wygrać nawet 2-0 :wink:

Diego17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:17

Wszyscy kibice wierzą w juve. Już z nie takich opresji wychodził i depor polegnie w turynie. Będzie 3-1 lub 2-0

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:49

Spodziewalem sie przed meczem w La Coruni ze Juve go nie wygra przed tym meczem jest również zapokojony będzie bardzo ciężko musimy zagrc mecz życia tak ja z Realem muismy wygrać dwoma bramkami musimy wygrać LM 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Machlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:07

Juve musi zagrać tak jak potrafi i tyle, wtedy awans bedzie pewny
wczoraj nie popisali sie, zagrali bardzo słabo, a obrona jeszcze gorzej, trzeba wyciągnąć wnioski i zmobilizować sie na rewanż, bądźmy dobrej myśli :D Forza Juve :!: :!: :!:

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:30

No szkoda, szkoda że nie zdołaliśmy strzelić bramki w pierwszym meczu ale nie ma co 'płakać na rozlanym mlekiem' trzeba wziąść się do roboty i wygrać z Depor na delle Alpi

★ ★ ★
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:31

Po tym co widzialem wczoraj brak mi nadziei...
Chyba, ze Lippi nastawi chlopakow tak jak na pamietny mecz z Realem...
Ale watpie...

Juventus 1-1 Deportivo
13' Nedved
57' Fran

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 22:35

Juve musi sie postarać bo to bedzie bardzo ciężki mecz, mam nadzieje ze bedzie 2-0, ale jakoś razsądek mówi mi coś innego (o tym pisać nie bede, bo smutne to jest)

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 23:24

Czas rewanżu.

Właśnie czy Juventus stać na odrobienie jednobramkowej straty z La Coruny?Jestem pewny że tak,bo kadrowo Juve wydaje się lepszym zespołem od Deportivo a także dlatego,że Mistrzowi Włoch rzadko zdarza się uzyskiwać złe rezultaty przed swoją publicznościa.Klucz do zwycięstwo leży w odpowiednim nastawieniu mentalnym i taktycznym zespołu a o tym że te dwa czynniki trener Marcello Lippi potrafi je wprowadzić w życie wie każdy fan Juve nie od dziś.Kolejnym aspektem przemawiającym na korzyść Juve są mecze ligowe rozgrywane przez obie drużyny przed rewanżem-Juventus gra na swoim stadionie z zajmującą ostatnie miejsce Anconą i na wyjeździe z zespołem Brescii.Natomiast dwa następne mecze ligowe naszego przeciwnika będą od niego wymagały 100% zaangażowania w celu uzyskania zadowalającego rezultatu,a Deportivo będzie grało z nie byle kim-w najbliższy weekend na Stadio Riazor przyjeżdża coraz lepiej grająca drużyna Barcelony która w ostatniej ligowej kolejce odniosła cenne zwycięstwo nad Valencią na wyjeździe.A w następny weekend zespół z La Coruny będzie czekać nie mniej trudne zadanie-tym razem zmieżą się z zespołem Valencii w meczu wyjazdowym.A po tych dwóch niezwykle trudnych i znaczących meczach ligowych przyjdzie czas na potyczkę z Juve na Stadio Delle Alpi.
Po tej analizie myślę iż fani Deportivo mają więcej wątpliwości jeśli chodzi o osiągnięcie korzystnego rezultatu na Delle Alpi-Juventus przystąpi do tego spotkania po dwóch meczach z mało znaczącymi rywalami,a zawodnicy zespołu hiszpańskiego będą jeszcze mieli w pamięci,no i w nogach,mecze z dwoma potętatami europejskiego futbolu a przed nimi będzie stał nie mniej silny przeciwnik-Juventus Turyn.

Jeżeli dla Juventusu Liga Mistrzów jest priorytetem w tym sezonie to najwyższy czas to pokazać-trzeba awansować do następnej rundy eliminując Hiszpanów.Innej możliwości nie przyjmuję do wiadomości!!!!!!!!

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 23:39

Ja mam mieszane uczucia.Nie moge powiedzieć ile przegramy , albo ile wygramy.Too zależy od zawodników, ale i tak cicho licze na 1:0 i zwycięstwo w dogrywce.(Srebrna bramka)

Zablokowany