Serie A 15/16 (5): JUVENTUS 1-1 Frosinone
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Matko, tragedia 5 kolejka a my zakręceni czas się obudzić. Nie wiem po jakie licho Max tak eksperymentuje, wóz albo przewóz na dzień dzisiejszy tracimy już 10 pkt. do lidera! i teraz jeszcze Neapol :redface:
- LordJuve
- Juventino
To jest efekt nieodpowiedzialnej polityki transferowej, na którą składa się: przesadne oszczędzanie, przesadne ryzykowanie i szukanie okazji.CavAllano pisze: Niewyobrażalne jest to, że z finalisty LM zrobili nam przeciętniaka ligi - na chwilę obecną tak to niestety wygląda. Brawo.![]()
- Cabrini_idol
- Juventino
CO tam chłopaki, mówiłem wam żeby nie oglądać tego. JA wybrałem piwo ;p Jak zobaczyłem skład to mówię ,,odpuszczam'' . Zaza , Lemina Sturaro ? Serio? na Frosinone tak wyjść?
Allegri po prostu już się mota, nie wie jak ustawić drużynę kogo wypuścić w 11.
wstyd.
Inter odjeżdża na 10 pkt, nie grają w pucharach .... a w sobotę Napoli na wyjeździe
Allegri po prostu już się mota, nie wie jak ustawić drużynę kogo wypuścić w 11.
wstyd.
Inter odjeżdża na 10 pkt, nie grają w pucharach .... a w sobotę Napoli na wyjeździe

Ostatnio zmieniony 23 września 2015, 22:54 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Allegri chyba zapomniał, ze prowadzi Juventus, na własnym boisku nie powinniśmy grać na utrzymanie wyniku z beniaminkiem. Już kilka takich sytuacji było i dzisiaj się zemściło.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Obawiam się, że ten mecz może być decydujący pod względem psychiki, całkowicie zrujnuje sukces w Manchesterze i podetnie naszym skrzydła przed Napoli, Sevillą, Interem i Borussią. Inter ponownie wygrywa, my nie potrafimy pokonać u siebie najgorszej drużyny w lidze. Zaczyna to wyglądać dramatycznie. Pierwszy raz mam tak złe przeczucia w związku z tym sezonem. Czuję się trochę, jak wtedy po porażce 1:4 z Bayerem, bo mam ochotę pośpiesznie wczytać save'a i zacząć ten sezon od nowa. O ile byłem w stanie zrozumieć falstart z Udinese, porażkę z Romą na trudnym terenie i trochę pechowy mecz z Chievo w formie, to remis u siebie z dotychczasowym autsajderem jest oznaką, że dzieje się coś bardzo złego. Naszą sytuację niewiele poprawi nawet pokonanie Napoli i Sevilli. Jak nie wygramy w Neapolu, to już w ogóle będziemy w dupie i faktycznie trzeba będzie ustanowić nowy cel w Serie A: miejsce w LM :placze:
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mnie nie interesuje z kim grali, tylko co grali i na podstawie tego twierdzę, że mimo straconych punktów z takim rywalem, na koniec sezonu będą w czołówce, a może i mistrza, ale to bardziej zależy od tego czy i na jak długo zwolni ynter.LordJuve pisze:Chyba gonitwa za środkiem tabeli. Nie zapominaj z kim dziś graliśmy. Z lepszą drużyną będzie jeszcze ciężej.Push3k pisze: Czeka chłopaków długa gonitwa za liderem.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Vinylside
- Juventino
Większość osób początkowe potknięcia tłumaczyło okresem przygotowawczym a następnie brakiem zgrania. Jestem ciekaw co macie do powiedzenia dzisiejszego dnia !
Po raz kolejny zero pomysłu na cokolwiek, dodatkowo bramkę strzela niechciany zawodnik. To już przestało być śmieszne czy irytujące - po takim meczu jest po prostu mega przykro bo człowiek uświadamia sobie, że właśnie przez takie frajerskie straty punktów w tym sezonie nic nie ugramy. Ale cóż jeżeli w oknie transferowym idzie się na ilość a nie jakość (szczególnie, gdy ona potrzebna jest do pokrycia straconego trio) to właśnie tak się to będzie kończyć.
Szkoda słów.
Po raz kolejny zero pomysłu na cokolwiek, dodatkowo bramkę strzela niechciany zawodnik. To już przestało być śmieszne czy irytujące - po takim meczu jest po prostu mega przykro bo człowiek uświadamia sobie, że właśnie przez takie frajerskie straty punktów w tym sezonie nic nie ugramy. Ale cóż jeżeli w oknie transferowym idzie się na ilość a nie jakość (szczególnie, gdy ona potrzebna jest do pokrycia straconego trio) to właśnie tak się to będzie kończyć.
Szkoda słów.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
- dlaczego nasze 40 mln nie gra od początku?
- dlaczego Alex Sandro ciągle wali dośrodkowania mimo, że w polu karnym nie ma nikogo kto mógłby walnąć z bani?
- dlaczego mimo zdobytej na samym początku 2. połowy bramki nie dobijamy rywala, mimo ogromnej przewagi?
- dlaczego oddajemy inicjatywę w ostatnich minutach?
- dlaczego Pogba po raz kolejny jest całkowicie bezproduktywny tak w ofensywie, jak i - jak się okazało przy rożnym - w defensywie?
- dlaczego trzeci mecz z rzędu frajerzymy u siebie?
Panie Allegri, dlaczego???
- dlaczego Alex Sandro ciągle wali dośrodkowania mimo, że w polu karnym nie ma nikogo kto mógłby walnąć z bani?
- dlaczego mimo zdobytej na samym początku 2. połowy bramki nie dobijamy rywala, mimo ogromnej przewagi?
- dlaczego oddajemy inicjatywę w ostatnich minutach?
- dlaczego Pogba po raz kolejny jest całkowicie bezproduktywny tak w ofensywie, jak i - jak się okazało przy rożnym - w defensywie?
- dlaczego trzeci mecz z rzędu frajerzymy u siebie?
Panie Allegri, dlaczego???
- DonMisiek
- Juventino
Tak w zeszłym sezonie Allegri bóg teraz leszczyna.
Dajcie spokój - kto to kupuje Zaze za kupę kasy i oddaje za darmo Baska. Kto daje za chuderlaka taką kase a Teveza kulturalnie oddajemy z Vaadaalallle.
Pozdrawiam serdecznie Zezowatego
Tak szczerze to mamy jednego napastnika w tej chwili, który może odejść za rok do Realu.
GEEEEEENIUUUUUSZ
Dajcie spokój - kto to kupuje Zaze za kupę kasy i oddaje za darmo Baska. Kto daje za chuderlaka taką kase a Teveza kulturalnie oddajemy z Vaadaalallle.
Pozdrawiam serdecznie Zezowatego

GEEEEEENIUUUUUSZ
- FelekJUVE
- Juventino
Odpuszczamy Serię A bo chcemy zgarnąć w tym roku LMVinylside pisze:Większość osób początkowe potknięcia tłumaczyło okresem przygotowawczym a następnie brakiem zgrania. Jestem ciekaw co macie do powiedzenia dzisiejszego dnia !
Szkoda słów.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nigdy nie cieszyła mnie tak porażka jak teraz w wykonaniu tych nędzarzy, komediantów bez żadnych absolutnie ambicji. Dokonali tego. dokonali, oddali po 4 latach Scudetto bez żadnej walki. Gratulacje
Czasy Del Neriego i Zaceroniego, taaaaa.... pamiętam.
Podobno nie mamy treningów strzeleckich bo brak piłek w klubie

Czasy Del Neriego i Zaceroniego, taaaaa.... pamiętam.
Podobno nie mamy treningów strzeleckich bo brak piłek w klubie

Ostatnio zmieniony 23 września 2015, 23:02 przez Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.