Serie A 15/16 (5): JUVENTUS 1-1 Frosinone

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Drugo ufficialmente

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 22:48

Matko, tragedia 5 kolejka a my zakręceni czas się obudzić. Nie wiem po jakie licho Max tak eksperymentuje, wóz albo przewóz na dzień dzisiejszy tracimy już 10 pkt. do lidera! i teraz jeszcze Neapol :redface:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 22:48

CavAllano pisze: Niewyobrażalne jest to, że z finalisty LM zrobili nam przeciętniaka ligi - na chwilę obecną tak to niestety wygląda. Brawo. :facepalm:
To jest efekt nieodpowiedzialnej polityki transferowej, na którą składa się: przesadne oszczędzanie, przesadne ryzykowanie i szukanie okazji.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 22:49

CO tam chłopaki, mówiłem wam żeby nie oglądać tego. JA wybrałem piwo ;p Jak zobaczyłem skład to mówię ,,odpuszczam'' . Zaza , Lemina Sturaro ? Serio? na Frosinone tak wyjść?

Allegri po prostu już się mota, nie wie jak ustawić drużynę kogo wypuścić w 11.

wstyd.

Inter odjeżdża na 10 pkt, nie grają w pucharach .... a w sobotę Napoli na wyjeździe :whistle:
Ostatnio zmieniony 23 września 2015, 22:54 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Allegri chyba zapomniał, ze prowadzi Juventus, na własnym boisku nie powinniśmy grać na utrzymanie wyniku z beniaminkiem. Już kilka takich sytuacji było i dzisiaj się zemściło.

slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Brakuje Teveza i tyle, w drugiej połowie wreszcie mieliśmy znośne ustawienie (3-5-2 z Cuadrado i Sandro ma sens) i personalia. Tragiczna nieskuteczność zadecydowała.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Niech mnie pocałuje w cztery litery ta cała banda niedorajdów z trenerem na czele. Ja pieprze, więcej żenującej gry na czas.

Obrazek
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 22:50

Boję się sobotniego meczu.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 22:51

Obawiam się, że ten mecz może być decydujący pod względem psychiki, całkowicie zrujnuje sukces w Manchesterze i podetnie naszym skrzydła przed Napoli, Sevillą, Interem i Borussią. Inter ponownie wygrywa, my nie potrafimy pokonać u siebie najgorszej drużyny w lidze. Zaczyna to wyglądać dramatycznie. Pierwszy raz mam tak złe przeczucia w związku z tym sezonem. Czuję się trochę, jak wtedy po porażce 1:4 z Bayerem, bo mam ochotę pośpiesznie wczytać save'a i zacząć ten sezon od nowa. O ile byłem w stanie zrozumieć falstart z Udinese, porażkę z Romą na trudnym terenie i trochę pechowy mecz z Chievo w formie, to remis u siebie z dotychczasowym autsajderem jest oznaką, że dzieje się coś bardzo złego. Naszą sytuację niewiele poprawi nawet pokonanie Napoli i Sevilli. Jak nie wygramy w Neapolu, to już w ogóle będziemy w dupie i faktycznie trzeba będzie ustanowić nowy cel w Serie A: miejsce w LM :placze:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

LordJuve pisze:
Push3k pisze: Czeka chłopaków długa gonitwa za liderem.
Chyba gonitwa za środkiem tabeli. Nie zapominaj z kim dziś graliśmy. Z lepszą drużyną będzie jeszcze ciężej.
Mnie nie interesuje z kim grali, tylko co grali i na podstawie tego twierdzę, że mimo straconych punktów z takim rywalem, na koniec sezonu będą w czołówce, a może i mistrza, ale to bardziej zależy od tego czy i na jak długo zwolni ynter.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Vinylside

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Większość osób początkowe potknięcia tłumaczyło okresem przygotowawczym a następnie brakiem zgrania. Jestem ciekaw co macie do powiedzenia dzisiejszego dnia !

Po raz kolejny zero pomysłu na cokolwiek, dodatkowo bramkę strzela niechciany zawodnik. To już przestało być śmieszne czy irytujące - po takim meczu jest po prostu mega przykro bo człowiek uświadamia sobie, że właśnie przez takie frajerskie straty punktów w tym sezonie nic nie ugramy. Ale cóż jeżeli w oknie transferowym idzie się na ilość a nie jakość (szczególnie, gdy ona potrzebna jest do pokrycia straconego trio) to właśnie tak się to będzie kończyć.

Szkoda słów.

Obrazek
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

- dlaczego nasze 40 mln nie gra od początku?
- dlaczego Alex Sandro ciągle wali dośrodkowania mimo, że w polu karnym nie ma nikogo kto mógłby walnąć z bani?
- dlaczego mimo zdobytej na samym początku 2. połowy bramki nie dobijamy rywala, mimo ogromnej przewagi?
- dlaczego oddajemy inicjatywę w ostatnich minutach?
- dlaczego Pogba po raz kolejny jest całkowicie bezproduktywny tak w ofensywie, jak i - jak się okazało przy rożnym - w defensywie?
- dlaczego trzeci mecz z rzędu frajerzymy u siebie?
Panie Allegri, dlaczego??? :confused:

DonMisiek

Juventino
Juventino

Tak w zeszłym sezonie Allegri bóg teraz leszczyna.
Dajcie spokój - kto to kupuje Zaze za kupę kasy i oddaje za darmo Baska. Kto daje za chuderlaka taką kase a Teveza kulturalnie oddajemy z Vaadaalallle.

Pozdrawiam serdecznie Zezowatego :) Tak szczerze to mamy jednego napastnika w tej chwili, który może odejść za rok do Realu.

GEEEEEENIUUUUUSZ

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 22:52

Vinylside pisze:Większość osób początkowe potknięcia tłumaczyło okresem przygotowawczym a następnie brakiem zgrania. Jestem ciekaw co macie do powiedzenia dzisiejszego dnia !

Po raz kolejny zero pomysłu na cokolwiek, dodatkowo bramkę strzela niechciany zawodnik. To już przestało być śmieszne czy irytujące - po takim meczu jest po prostu mega przykro bo człowiek uświadamia sobie, że właśnie przez takie frajerskie straty punktów w tym sezonie nic nie ugramy. Ale cóż jeżeli w oknie transferowym idzie się na ilość a nie jakość (szczególnie, gdy ona potrzebna jest do pokrycia straconego trio) to właśnie tak się to będzie kończyć.

Szkoda słów.
Odpuszczamy Serię A bo chcemy zgarnąć w tym roku LM :)

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nigdy nie cieszyła mnie tak porażka jak teraz w wykonaniu tych nędzarzy, komediantów bez żadnych absolutnie ambicji. Dokonali tego. dokonali, oddali po 4 latach Scudetto bez żadnej walki. Gratulacje :ok:
Czasy Del Neriego i Zaceroniego, taaaaa.... pamiętam.

Podobno nie mamy treningów strzeleckich bo brak piłek w klubie :facepalm:
Ostatnio zmieniony 23 września 2015, 23:02 przez Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Pluto pisze: Tutaj trzeba liderow, doswiadczenia a Marotta juz obmysla atak na Saponare.
On nie chce wydawać kasy, to ma zbieraninę POTENCJALNIE obiecujących zawodników.

Zablokowany