Liga Mistrzów 2015/16
- Kejker
- Juventino
Swoją drogą dziwi mnie aż taki rozstrzał w opiniach pomiędzy Sevillą, a Gladbach. Pewnie wpływ duży ma początek sezonu oraz okienko transferowe Borussii, ale rok temu to były drużyny na niemal identycznym poziomie, a teraz różnica np. wśród bukmacherów jest ogromna.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Panowie czy ktos sie wybiera na CIty Juventus w Manchesterze?
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Wojtek
- Juventino
Sevilla nie lepiej. Zresztą to nie nasze zmartwienie, nawet jeśli City,Sevilla i Gladbach mieliby szczytową formę to naszym obowiązkiem jest wyjść z grupy.Julek997 pisze:54 min Gladbach u siebie przegrywa 0-3 z HSV...
po 4 kolejkach mają ostatnie miejsce i 0 pkt. Szkoda, że nie gramy my na początek z nimi w LM ;/ bo to co prezentują to jest jakiś kosmos.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z drugiej strony może włąśnie dobrze, że pierwszy mecz gramy na wyjeździe w MC - gramy teraz tak fatalnie, że jak już przegrywać to z najlepszymi i to na wyjeździe...Julek997 pisze:54 min Gladbach u siebie przegrywa 0-3 z HSV...
po 4 kolejkach mają ostatnie miejsce i 0 pkt. Szkoda, że nie gramy my na początek z nimi w LM ;/ bo to co prezentują to jest jakiś kosmos.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Jedyne co mnie pociesza przed meczami LM, to fakt, że zarówno Sevilla, jak i Gladbach przechodzą przez równie ciężki okres co my. W przypadku Niemców można chyba nawet zaryzykować stwierdzenie, że jest jeszcze gorzej. Z drugiej strony Dortmund w zeszłym sezonie w lidze też grał piach, a wygrał swoją grupę w LM, więc na dwoje babka wróżyła.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Julek997
- Juventino
Aguero na facebooku napisał, że wszystko jest ok i jest gotów do meczu z Juve;/ Silva i Sterling również są gotowi.
Mieli przystąpić bez tylu podstawowych zawodników, a tymczasem my zagramy bez prawie całej nasze pomocy Marchisio, Khedira, Asamoah.
Mieli przystąpić bez tylu podstawowych zawodników, a tymczasem my zagramy bez prawie całej nasze pomocy Marchisio, Khedira, Asamoah.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Akurat pomoc w formacie Pogby,Pareyry i chociazby Sturaro nie bedzie wygladac zle patrzac ze w srodku Toure,Fernandinho.Julek997 pisze:Aguero na facebooku napisał, że wszystko jest ok i jest gotów do meczu z Juve;/ Silva i Sterling również są gotowi.
Nasza obrona powinna dac rade. Ich napastnicy napewno beda mieli trudniejsze zadanie niz nasi przeciwko obronie City.
Ale zobaczmy. Licze ze wyjde ze stadionu dumny.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Buffalo
- Juventino
Chciałbym zauważyć, że nasz grupowy rywal - Borussia Moenchengladbach po 4 kolejkach zajmuje w Bundeslidze ostatnie miejsce, z dorobkiem 0 punktów i bilansem bramkowym -9. Także z nami jako Juventusem nie jest najgorzej
:dance2:

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- jarmel
- Redaktor
Ale strzelili dwa gole także ofensywę mają lepszą, szykują się zacięte pojedynki na dole tabeli grupy D
Nie no żartuję, głęboko wierzę, że w LM będzie zupełnie inaczej niż w lidze, nie mam pojęcia czemu by tak miało być, no ale trzeba wierzyć

Nie no żartuję, głęboko wierzę, że w LM będzie zupełnie inaczej niż w lidze, nie mam pojęcia czemu by tak miało być, no ale trzeba wierzyć

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Maly pisze: gramy teraz tak fatalnie, że jak już przegrywać to z najlepszymi i to na wyjeździe...
Yyyy ten tego kibicujecie Juve, czy Zawiszy Bydgoszcz ? Chyba ze ironia i nie wyczulem, to zwracam honor.Buffalo pisze:Chciałbym zauważyć, że nasz grupowy rywal - Borussia Moenchengladbach po 4 kolejkach zajmuje w Bundeslidze ostatnie miejsce, z dorobkiem 0 punktów i bilansem bramkowym -9. Także z nami jako Juventusem nie jest najgorzej:dance2:
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Patrząc na naszą pomoc i formę numero 10, to jeden Toure nakrywa ich czapką. Swoją drogą ciekaw jestem występu Pogby. Może rywalizacja z Toure obudzi naszego murzynka, a może od startu będzie odstawiał cyrki. Fernandinho to nie kołek. Marchisio, Khedira... nie ma i trudno...Adrian27th pisze:Akurat pomoc w formacie Pogby,Pareyry i chociazby Sturaro nie bedzie wygladac zle patrzac ze w srodku Toure,Fernandinho.
Nasza obrona powinna dac rade. Ich napastnicy napewno beda mieli trudniejsze zadanie niz nasi przeciwko obronie City.
Ale zobaczmy. Licze ze wyjde ze stadionu dumny.
Porównywanie formacji ofensywnych na papierze nie napawa optymizmem. Zapewne Allegri uprze się na 4-3-1-2, więc szykują nam się pojedynki w stylu:
Dybala vs Aguero: uczeń vs mistrz
Hernanes vs De Bruyne: poza wiarą nie mamy nic
Faworyt tego meczu będzie jeden i nie będzie to Juventus.
Oczywiście życzę Ci opuszczania stadionu w dobrym humorze

Swoją drogą, czy sport.vod.pl się gdzieś przeniósł? Na LM już wolałem dać te 6zł i mieć święty spokój...