Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2015, 00:24

Swoją drogą dziwi mnie aż taki rozstrzał w opiniach pomiędzy Sevillą, a Gladbach. Pewnie wpływ duży ma początek sezonu oraz okienko transferowe Borussii, ale rok temu to były drużyny na niemal identycznym poziomie, a teraz różnica np. wśród bukmacherów jest ogromna.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2015, 01:12

Nie wiem co myśleć. Z jednej strony - ok. Są silne ekipy nie będzie lipy, chłopaki się zepną. Z drugiej strony patrzę na terminarz, jest dramat. Zaczynamy wyjazdem, kończymy wyjazdem... To naprawdę będzie trudna jesień...

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 03 września 2015, 15:03

Panowie czy ktos sie wybiera na CIty Juventus w Manchesterze?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2015, 21:43

54 min Gladbach u siebie przegrywa 0-3 z HSV...
po 4 kolejkach mają ostatnie miejsce i 0 pkt. Szkoda, że nie gramy my na początek z nimi w LM ;/ bo to co prezentują to jest jakiś kosmos.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2015, 21:55

Julek997 pisze:54 min Gladbach u siebie przegrywa 0-3 z HSV...
po 4 kolejkach mają ostatnie miejsce i 0 pkt. Szkoda, że nie gramy my na początek z nimi w LM ;/ bo to co prezentują to jest jakiś kosmos.
Sevilla nie lepiej. Zresztą to nie nasze zmartwienie, nawet jeśli City,Sevilla i Gladbach mieliby szczytową formę to naszym obowiązkiem jest wyjść z grupy.

joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 00:52

MC robi wrażenie już kilka kolejek i bez straty gola. Jestem bardzo ciekawy pojedynków w Waszej grupie. Szczególnie jak Anglicy wypadną na Waszym tle czy nawet Sevilli.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 10:13

Julek997 pisze:54 min Gladbach u siebie przegrywa 0-3 z HSV...
z drugiej strony może włąśnie dobrze, że pierwszy mecz gramy na wyjeździe w MC - gramy teraz tak fatalnie, że jak już przegrywać to z najlepszymi i to na wyjeździe...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 12:03

Mignelo mi na Vecchia Signora info, ze we wtorkowym meczu w ekipie City zabraknie takze Aguero. Ktos cos? :snackgy:

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 12:04

Jedyne co mnie pociesza przed meczami LM, to fakt, że zarówno Sevilla, jak i Gladbach przechodzą przez równie ciężki okres co my. W przypadku Niemców można chyba nawet zaryzykować stwierdzenie, że jest jeszcze gorzej. Z drugiej strony Dortmund w zeszłym sezonie w lidze też grał piach, a wygrał swoją grupę w LM, więc na dwoje babka wróżyła.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 15:02

Aguero na facebooku napisał, że wszystko jest ok i jest gotów do meczu z Juve;/ Silva i Sterling również są gotowi.

Mieli przystąpić bez tylu podstawowych zawodników, a tymczasem my zagramy bez prawie całej nasze pomocy Marchisio, Khedira, Asamoah.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 19:08

Julek997 pisze:Aguero na facebooku napisał, że wszystko jest ok i jest gotów do meczu z Juve;/ Silva i Sterling również są gotowi.

Mieli przystąpić bez tylu podstawowych zawodników, a tymczasem my zagramy bez prawie całej nasze pomocy Marchisio, Khedira, Asamoah.
Akurat pomoc w formacie Pogby,Pareyry i chociazby Sturaro nie bedzie wygladac zle patrzac ze w srodku Toure,Fernandinho.

Nasza obrona powinna dac rade. Ich napastnicy napewno beda mieli trudniejsze zadanie niz nasi przeciwko obronie City.

Ale zobaczmy. Licze ze wyjde ze stadionu dumny.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 20:40

Chciałbym zauważyć, że nasz grupowy rywal - Borussia Moenchengladbach po 4 kolejkach zajmuje w Bundeslidze ostatnie miejsce, z dorobkiem 0 punktów i bilansem bramkowym -9. Także z nami jako Juventusem nie jest najgorzej :prochno: :dance2:

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 21:44

Ale strzelili dwa gole także ofensywę mają lepszą, szykują się zacięte pojedynki na dole tabeli grupy D :prochno:
Nie no żartuję, głęboko wierzę, że w LM będzie zupełnie inaczej niż w lidze, nie mam pojęcia czemu by tak miało być, no ale trzeba wierzyć :P

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 22:07

Maly pisze: gramy teraz tak fatalnie, że jak już przegrywać to z najlepszymi i to na wyjeździe...
Buffalo pisze:Chciałbym zauważyć, że nasz grupowy rywal - Borussia Moenchengladbach po 4 kolejkach zajmuje w Bundeslidze ostatnie miejsce, z dorobkiem 0 punktów i bilansem bramkowym -9. Także z nami jako Juventusem nie jest najgorzej :prochno: :dance2:
Yyyy ten tego kibicujecie Juve, czy Zawiszy Bydgoszcz ? Chyba ze ironia i nie wyczulem, to zwracam honor.

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2015, 22:28

Adrian27th pisze:Akurat pomoc w formacie Pogby,Pareyry i chociazby Sturaro nie bedzie wygladac zle patrzac ze w srodku Toure,Fernandinho.

Nasza obrona powinna dac rade. Ich napastnicy napewno beda mieli trudniejsze zadanie niz nasi przeciwko obronie City.

Ale zobaczmy. Licze ze wyjde ze stadionu dumny.
Patrząc na naszą pomoc i formę numero 10, to jeden Toure nakrywa ich czapką. Swoją drogą ciekaw jestem występu Pogby. Może rywalizacja z Toure obudzi naszego murzynka, a może od startu będzie odstawiał cyrki. Fernandinho to nie kołek. Marchisio, Khedira... nie ma i trudno...

Porównywanie formacji ofensywnych na papierze nie napawa optymizmem. Zapewne Allegri uprze się na 4-3-1-2, więc szykują nam się pojedynki w stylu:
Dybala vs Aguero: uczeń vs mistrz
Hernanes vs De Bruyne: poza wiarą nie mamy nic

Faworyt tego meczu będzie jeden i nie będzie to Juventus.
Oczywiście życzę Ci opuszczania stadionu w dobrym humorze ;)

Swoją drogą, czy sport.vod.pl się gdzieś przeniósł? Na LM już wolałem dać te 6zł i mieć święty spokój...

ODPOWIEDZ