# 10 Paul Pogba
- Wojtek
- Juventino
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mój Boże, co za dno.Wojtek pisze:Słyszeliście? polski raper nagrał nutkę o naszej nowej 10tce :koszulka:
Naprawde nasz chłop zasługuje na cos lepszego.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Wojtek1207
- Juventino
@up
co za syf...
Ale to tylko potwierdza, że Pogba jest piłkarzem bardzo medialnym, nawet takich badziew podbija mu opinia publiczną w górę. Paul ma dla nas bardzo dużą wartość marketingową.
co za syf...
Ale to tylko potwierdza, że Pogba jest piłkarzem bardzo medialnym, nawet takich badziew podbija mu opinia publiczną w górę. Paul ma dla nas bardzo dużą wartość marketingową.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
przecież ten raper to kibic Juve o czym napisał w opisie pod filmem...Wojtek1207 pisze:to tylko potwierdza, że Pogba jest piłkarzem bardzo medialnym
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Gałcio
- Juventino
Ale mógł napisać nutę o Padoinie, a zrobił to o Pogbie :dance2: :koszulka:Maly pisze:przecież ten raper to kibic Juve o czym napisał w opisie pod filmem...Wojtek1207 pisze:to tylko potwierdza, że Pogba jest piłkarzem bardzo medialnym
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Haris
- Juventino
Jako osoba, która ma styczność z rapem na co dzień muszę przyznać, że kawałek średni. Na pewno na plus przyjemny bit, ale często ciężko gościa zrozumieć o czym rymuje.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie, z którym zresztą niejednokrotnie oglądaliśmy wspólnie meczeMaly pisze:przecież ten raper to kibic Juve o czym napisał w opisie pod filmem...Wojtek1207 pisze:to tylko potwierdza, że Pogba jest piłkarzem bardzo medialnym

Zresztą słowa krytyki możecie mu przesłać osobiście...

- CzeczenCZN
- Juventino
To i ja się wypowiem:) Jako osoba która od lat ma styczność z Rapem. Nie będę się na razie zdradzał. Bo przez niektóre sprawy, póki co jestem uśpiony. Zresztą w moim nicku te 2 litery na końcu - czytane od tyłu oznaczają - Rapera. Może nie każdy Raper według mnie to MC ale OK nie ważne.
OK do tematu ! No cóż, nie kumam tego nowego stylu - to ciągłe przyspieszanie nie każdy to robi dobrze - nie każdy jest Nicki Minaj artykulacji:)
Ale np. to - też związane z Juve
Konkrecik
Taka Nelly Furtado w wersji Rap
Szczerze? No słyszałem lepsze kawałki
Musiałem się tutaj wsłuchiwać trochę
Refren trochę banalny - ale szacunek track, W sumie podobało mi się nawet - Da radę ! Emcef - robisz coś! Robisz Fame Paulowi i całemu :juve: Jedziesz! Rób, Rób swoje! Dawaj dalej! Czekam na kolejny numer związany z Juventusem ! - To jest ważne, rozwijasz się - nawet się nie pochwaliłeś, tylko Wojtek wpadł na to w necie - Samokrytyka?
Liczy się pomysł i chęć zrobienia czegoś. Narzekać na innych, to każdy potrafi, ale zrobić coś samemu to już gorzej;/
Dragon mnie uprzedził:) Bo chciałem napisać że widziałem ten nick - a to takie "zboczenie zawodowe" że zapamiętuje nawiązania do kultury Hip-Hop
Elo
OK do tematu ! No cóż, nie kumam tego nowego stylu - to ciągłe przyspieszanie nie każdy to robi dobrze - nie każdy jest Nicki Minaj artykulacji:)
Ale np. to - też związane z Juve
Konkrecik

Szczerze? No słyszałem lepsze kawałki

Liczy się pomysł i chęć zrobienia czegoś. Narzekać na innych, to każdy potrafi, ale zrobić coś samemu to już gorzej;/
Dragon mnie uprzedził:) Bo chciałem napisać że widziałem ten nick - a to takie "zboczenie zawodowe" że zapamiętuje nawiązania do kultury Hip-Hop
Elo
- Michael900
- Juventino
A ja się zabawiłem w przysłowiową "analizę i interpretację" i wychodzi z tego, że podmiot liryczny rapuje o sobie i tylko porównuje siebie Paula Pogby, przy okazji wtrącając inne elementy związane z Juve.
A tak po za tym to nieznam całej historii piosneki, niewiem czy jest pierwszą tego typu, ale na pewno nie jedyną -
A tak po za tym to nieznam całej historii piosneki, niewiem czy jest pierwszą tego typu, ale na pewno nie jedyną -
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Haris
- Juventino
Wpada w uchoForzaItanimulli3vujcm pisze:

A co do piosenek o piłkarzach to ja znam to: https://www.youtube.com/watch?v=ZU__WP5KEUQ przewinął się to choćby Davids.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie miało oznaczać tylko to wcale nie miałby być + lecz 7 ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?