Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Domino_JUVE_!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:15

:jaw: Brak mi słów na to jak wszystko się potoczyło z tym Draxlerem.. Teraz zostajemy z Hernanesem, który moim zdaniem da nam mniej niż Padoin, ale cóż, Marotta wie co robi przecież :angry:

Obrazek
ManInBlack87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:15

To jest nie mozliwe z tym Hernanesem. Na Boga, powalczmy o Saponare :)

aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:17

Cała sytuacja przypomina mi Milan i sprowadzanie szrotu Allegriemu. Od tego mercato Milan się całkowicie pogrążył.

Jak Marchisio, Asa i Khedira wrócą do zdrowia, będziemy mieć 10 zawodników na 3 pozycje. Mimo tego niewiele będziemy mogli nimi zmieniać ustawienie , bo wszyscy to środkowi pomocnicy o defensywnym usposobieniu.

Naszą bronią i taktyką będą wspaniałe wrzutki Bonucciego na Mandzukica, jak zresztą ostatnio nam zaprezentowali.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:19

Di Marzio podał że nasi po zakupie Brazola zamykają mercato.
Wydaje mi się że będziemy grać 4-3-3.
Mamy idealny sklad pod to.

ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:19

Jacky pisze: Wesoła twórczość od Goal.com pt. The evolution of a Juventus transfer...
Ale wstyd :facepalm: A kolega Romanista pyta mnie retorycznie: "jak tam Juve gralo?:)"

[/url][/quote]

jak można mieć kolegę romaniste? :think: :cwaniak:

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:20

A idź pan w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z takimi transferami.
W tym roku tylko Dybala, Sandro, Khedira, Rugani i Cuadrado (o kimś zapomniałem) to dobre transfery, a kasa która poszła na całą resztę powinniśmy przeznaczyć na trequatrustę.
Padoin? W moim domu od kilku dobrych lat jest obiektem drwin i poniżeń. A ten brazol z Interu to będzie jakaś porażka.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:20

aras pisze:Cała sytuacja przypomina mi Milan i sprowadzanie szrotu Allegriemu. Od tego mercato Milan się całkowicie pogrążył.

Jak Marchisio, Asa i Khedira wrócą do zdrowia, będziemy mieć 10 zawodników na 3 pozycje. Mimo tego niewiele będziemy mogli nimi zmieniać ustawienie , bo wszyscy to środkowi pomocnicy o defensywnym usposobieniu.

Naszą bronią i taktyką będą wspaniałe wrzutki Bonucciego na Mandzukica, jak zresztą ostatnio nam zaprezentowali.
Spoko, spoko, Prandelli, Monetlla tylko czekają :prochno:
Jak się popatrzy na tego Hernanesa to dno, ale to co robił w Lazio, fiu fiu... ja dam mu szansę, wszystko bedzie zależało od ustawienia Maxa, granie na Padoina to strata taktyczna dla całego Juve, jakiś kult wokół niego urósł a ja bym odstrzelił go jako pierwszego z obecnego składu.

Gajowy Marucha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:22

Czemu nie próbujemy z Nasrim, albo chociaż z Lamelą? :mad2:

Astarot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:22

ManInBlack87 pisze:To jest nie mozliwe z tym Hernanesem. Na Boga, powalczmy o Saponare :)
albo reaktywujmy Diamantiego :snackgy:
ew. módlmy się, żeby Sinisy nie szło na ławce Milanu... podpiszemy z nim kontrakt - przynajmniej będzie miał kto wolne bić :czytaj:

ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:23

Hernanes wcale nie jest taki zły, ale mogli już z bayernem pokombinować i wyciągnąć Gotze za Comana....

mam nadzieje ze u nas Brazylijczyk nie bedzie pajacował i nie weznie nr 88 tak jak w interze tylko jakiś przyzwoity numer

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:24

Nie próbujemy z Lamelą albo Nasrim bo jest za późno, poprostu nasi rzucili wszystko na jedną kartę którą był Draxler i teraz jesteśmy nie napiszę gdzie.
Hernanes to jednak dobra opcja, i tak skład wygląda bardzo dobrze przecież, brak nam tylko tego topowego trequa.

Boncol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Draxler jeszcze nigdy nie zagrał takich sezonów jak Hernanes, więc wyluzujcie. Z niewolnika nie ma pracownika, co mieli szwaba po dupie całować? Hernanes w takiej drużynie jak Juve może nabrać wiatrów w żagle. Potrafi grać i za napastnikami i bardziej cofnięty, jest kapitalnie wyszkolony technicznie i świetnie bije rzuty wolne. W Interze ostatnio każdy grał słabo, a za trochę ponad 10 mln to świetny zakup.

Oczywiste, że każdy wolałby Isco, ale to naprawdę nie jest złe mercato tylko ci ludzie muszą się zgrać, bo za dużo piłkarzy z tej kadry odeszło i za dużo przyszło. Myślę, że po przerwie na reprezentacje będzie już dobrze, bo mamy spore możliwości manewru.

PS: Januzaj? Oglądacie wy w ogóle niektórych piłkarzy czy tylko jedziecie po nazwiskach? Skrzydłowy który gra jeden dobry mecz na dziesięć jest nam na pewno bardzo potrzebny!

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Robaku pisze:[
Spoko, spoko, Prandelli, Monetlla tylko czekają :prochno:
Jak się popatrzy na tego Hernanesa to dno, ale to co robił w Lazio, fiu fiu... ja dam mu szansę, wszystko bedzie zależało od ustawienia Maxa, granie na Padoina to strata taktyczna dla całego Juve, jakiś kult wokół niego urósł a ja bym odstrzelił go jako pierwszego z obecnego składu.
Bardzo madre słowa co do Padoina jestem tego samego zdania, Hernanes jest cienki jak Wawrzyniak ale jednak warto dać mu szanse skoro ma grać dla naszego klubu,.

aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:27

Jeśli 4-3-3 to po co tyle pomocników?

Dajmy że w podstawie zagra Khedira, Marchisio i Pogba.

Na ławie będzie Lemina, Padoin, Sturaro, Pereyra, Asamoah i Hernanes.

I założe się że najczęściej wchodzić z ławki będzie Padoin. :D

Beben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:28

Panowie, a jak wygląda sprawa Vadala ? Niby talent :spiteful: , niby gra jako 10, wszyscy wiemy, że miał być Isco czy inny Oscar, ale w obliczu gry Padoina :prochno: Allegri w ogóle widzi jakiś potencjał w młodym Argentyńczyku :shifty:

Zablokowany